Pustni horoskop in srečna števila

Najpomembnejši dnevi pustovanja so od debelega četrtka do pepelnične srede, ko se vrstijo različni pustni običaji po naši lepi deželi. To je čas norčij, mask, veselja, mastnih jedi in sladic ter odganjanja zime. Zatem naj bi prišla topla pomlad in z njo se priče prebujati vsa narava, kakor tudi mi sami. Zatorej se poveselite, sprostite in posladkajte, saj je pred vami obdobje novih rasti, priložnosti ter upanja na boljši jutri. Našemite se in se nasmejte od srca sebi in drugim.

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Horoskop oven in srečna števila

horoskop_oven

Prva polovica tedna vas usmerja v nove priložnosti na poslovnem področju. Čas je, da odvržete vzorce, ki so vas onemogočali pred napredkom, in si dovolite okusiti boljše možnosti za razvoj in zaslužek pri delu. Predvsem vikend pa bo bolj namenjen veselju v krogu domačih in prijateljev. Z njimi se boste poveselili, sprostili, kaj dobrega pojedli in bili sproščeni kod že dolgo ne.

Vaša srečna števila so 2, 7, 34

Horoskop bik in srečna števila

horoskop_bik

V prvi polovici tedna boste zelo dobre volje in našli boste sto izgovorov, da bi lahko uživali v življenju. Ljubezen bo v zraku in zelo dobro se boste počutili tako s svojim partnerjem kot tudi z ljudmi, ki vas obdajajo. Nekoliko pustolovščine bo prinesel tudi pust veselih ust med maskami, ki vas bodo nasmejale do solz. Boste v prijetni družbi med ljudmi, ki jim zaupate ter vas podpirajo in razumejo.

Vaša srečna števila so 1, 16, 27.

Horoskop dvojčka in vaša srečna števila

horoskop_dvojčka

S pomočjo radovednosti boste v prvi polovici tedna naredili korak, ki vas bo popeljal do številnih rešitev. Nova podoba določenega odnosa bo odlično vplivala na vaše počutje in vas zavarovala pred tistimi, ki so nevoščljivi in vas ne podpirajo. Čustva bodo najbolj intenzivna v sredini tedna, takrat se boste počutili ponovno ljubljeno. Čez vikend pa vam ne uide pustno rajanje v krogu različnih šem, ki jih cenite. Sproščeni in veseli boste med njimi.

Vaša srečna števila so 5, 18, 29.

Horoskop rak in vaša srečna števila

horoskop_rak

Priložnosti, ki jih ta teden ne bo malo, boste izkoristili tako, kot je treba, saj ste se pred kratkim odločili, da potrebujete spremembe, tudi na poslovnem področju. Saj veste, če ne boste tvegali, boste težko napredovali. Naj bo to vaše vodilo, ki vas bo na eleganten način popeljalo do boljših rezultatov. Ob koncu tedna pa se boste poveselili s svojimi domačimi in prijatelji v čast samega pusta. Morda se boste tokrat celo sami našemili v nekaj hecnega.

Vaša srečna števila so 4, 25, 33.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Horoskop lev in vaša srečna števila

horoskop_lev

Teden bodo zaznamovali hitri in drzni premiki, povezani z vašim osebnim področjem. Prej kot boste počistili s preteklostjo, prej se vam bodo začela odpirati nova vrata, ki vas vodijo med ljudi, ki so sproščeni in predvsem iskreni. Največ sreče boste deležni tisti, ki ste rojeni v prvi dekadi, saj vam bo ta vrata uspeha pomagal nekdo odpreti. Preko vikenda pa bo pust tudi vas sprostil in nasmejal, znašli se boste v prijetni družbi ter se poveselili.

Vaša srečna števila so 8, 22, 39.

Horoskop devica in vaša srečna števila

horoskop_devica

Prva polovica tedna ne bo najbolj simpatična, saj vas bodo jezila določena bremena in ovire, vezane na delo in denar. Temeljito razmislite, kaj bi lahko storili, da izboljšate svoj položaj, ki vas potihoma obremenjuje. Sreča bo v drugi polovici tedna naklonjena tistim, ki si boste znali kljub težavicam pričarati smeh na obraz. Preko vikenda pa se boste dobro sprostili v znani družbi in med pustnimi maskami, s katerimi se boste odlično zabavali.

Vaša srečna števila so 8, 17, 30.


Horoskop tehtnica in vaša srečna števila

horoskop_tehtnica

Spretno se boste v prvi polovici tedna podali v nekaj, kar je bilo za vas do sedaj uganka. Mikalo vas bo, da poskusite tudi nekaj novega, neznanega. Rutina vam bo odgovarjala le na poslovnem področju, saj boste z njeno pomočjo pred nadrejenimi ustvarili še boljši vtis in se povzpeli stopničko višje. Konec tedna pa bo tudi za vas obarvan s pustom, v manjši družbi a zelo sproščeni. Že dolgo niste bili tako veseli, kot boste tokrat.

Vaša srečna števila so 1, 19, 28.

Horoskop škorpijon in vaša srečna števila

horoskop_škorpijon

Dnevi tega tedna vas bodo klicali po spremembah. Ustavili se boste tam, kjer vas bodo znali spraviti v dobro voljo. Prijateljski odnosi bodo dobili novo podobo. Vaša komunikacija bo dodelana in težko vas bo prepričati v tisto, kar vam ne ustreza. Z nekaj dobre inspiracije se boste v drugi polovici tedna odlično znašli v vseh pogledih. Pust bo tokrat tudi vas potegnil v svoj vrtinec in čez vikend boste sproščeni in zelo dobre volje.

Vaša srečna števila so 6, 25, 36.

Horoskop strelec in vaša srečna števila

horoskop_strelec

Vaše počutje bo v prvi polovici tedna malo nihalo, kar vas bo nekoliko oviralo pri vaših vsakodnevnih nalogah. Počasi se boste zadovoljno podali v nekaj, kar se vam je še pred kratkim zdelo popolnoma nemogoče. Začutili boste vonj po zmagi, kateremu se bo z vašim karakterjem težko upreti. Ob koncu tedna pa se boste sproščali in veselili v prijetni družbi ob pustnem rajanju, ki vam tudi tokrat ne uide.

Vaša srečna števila so 9, 15, 37.

Horoskop kozorog in vaša srečna števila

horoskop_kozorog

Vaša občutljivost bo v prvi polovici tedna dobila še hujšo obliko, zato je čas, da se sestavite in se svojih težav lotite na drugačen način. Vse skupaj lahko še poslabša nekdo, ki vam ne bo dovolil sproščenosti. Če se boste znali boriti za svoj prav, se vam kmalu odpirajo boljše možnosti za napredek na osebnem področju. Čez vikend pa boste bolj sproščeni, saj boste ob veselem pustu tudi sami bolj veseli, nasmejani ter pripravljeni na norčije z maskami.

Vaša srečna števila so 2, 12, 33.

Horoskop vodnar in vaša srečna števila

horoskop_vodnar

Ljubezenski pripetljaji bodo najbolj razigrani v sredini tedna, zato takrat pogumno pojdite na zmenek, ki obeta veliko več kot le srečanje. Konec tedna boste začutili vpliv vaše ljubljene osebe, ki bo dodala nekaj občutljivosti, zato nikar takoj vseh opazk ne vzemite preveč resno. Za vse vodnarje v tem tednu velja, da bodo izkusili ljubezenske metuljčke. Ob koncu tedna pa se boste predali pustnemu rajanju in boste bolj veseli ter dobre volje.

Vaša srečna števila so 5, 15, 35.

Horoskop ribi in vaša srečna števila

horoskop_ribi

Ta teden se boste z veseljem pogovorili z nekom in razčistili zadeve, ki so bile vprašljive. Boljše počutje in samozavest se vas bosta ponovno dotaknila v drugi polovici tega tedna. Takrat se boste z motivacijo in vztrajnostjo lotili nečesa, kar vas bo navdihnilo s svežino in izpolnilo vaša pričakovanja. Preko vikenda pa se boste tudi sami predali veselju ob pustu in pustnih šemah ter se pri tem prijetno zabavali. Tokrat se tudi sami napravite v zabavno pustno masko.

Vaša srečna števila so 2, 12, 32.

komentarji