Tedenski horoskop

Bliža se pomlad in z njo se bo pričela prebujati narava, kakor tudi vsa znamenja horoskopa. Pomladni čas bo štirim znamenjem še posebno naklonjen, o tem več naslednjič. Bodite ustvarjalni, dobre volje in glejte naprej v vsak novi dan z optimizmom.

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Horoskop oven in srečna števila

horoskop_oven

Neko čakanje vas bo izredno motilo, toda ta teden nimate druge izbire, kot da se prilagodite. V ljubezni boste prav tako na prelomnici, posebno če je vpleten nekdo, ki ga ne razumete. Premislite, koga boste vprašali za nasvet, ki ga boste potrebovali. Utegne se zgoditi, da dobite nekaj nekoristnih informacij, ki bi vas samo zmedle, zato se obrnite na svojo intuicijo. Vikend bo prijeten in sproščen.

Vaša srečna števila so 1, 9, 38

Horoskop bik in srečna števila

horoskop_bik

Tokrat se vam nekako vleče nekaj iz preteklosti, kar je sicer logična posledica, ker zadev niste pravočasno rešili. Nekdo vam lahko pomaga najti rešitev, če le ne boste preveč odklonilni do osebe. Spremlja vas občutek, da vam mečejo polena pod noge, toda vsekakor pretiravate, glede na to, da v resnici ni na vidiku bistvenih sprememb. Poskusite se umiriti in se soočite z realno situacijo, ki ni tako zahtevna, kot se vam zdi.

Vaša srečna števila so 7, 15, 35.

Horoskop dvojčka in vaša srečna števila

horoskop_dvojčka

Glede marsičesa upoštevate le prvi občutek, čeprav je to včasih površen pristop, ki ga bo ta teden potrebno spremeniti, toda to vam nikakor ne uspeva. Ob sproščenem kramljanju se boste konec tedna počutili odlično. Všeč so vam osebe, ki so čustvene in spontane. Sledi nekaj novosti v povezavi s pomembno zadevo, ki ste si jo želeli že pred časom rešiti. Uspelo vam bo, le ne bodite trmoglavi in bolj zaupajte sebi.

Vaša srečna števila so 4, 14, 24.

Horoskop rak in vaša srečna števila

horoskop_rak

Ugodna Luna vam omogoča, da v vsaki situaciji pustite pozitiven vtis. To lahko preseneti tiste, ki so morda pričakovali, da se boste znova umaknili ali celo zmotili. V tem tednu se vam bo zdelo nekaj veliko bolj zapleteno, kot je v resnici. Nekdo vas mika in skorajda se bosta povezala, potem pa vam nekaj ne bo ustrezalo. Prav se boste tokrat odločili, saj vam to ne bi prineslo želenih rezultatov ali osebnega zadovoljstva.

Vaša srečna števila so 8, 17, 26.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Horoskop lev in vaša srečna števila

horoskop_lev

Mogoče je, da boste naredili nekaj začetniških napak v tem tednu. Le raztreseno kimate z glavo in upate, da boste dobili še nekaj časa na razpolago, kar se bo tudi zgodilo. Ni vsaka sprememba dobrodošla, premislite tudi o tem, kaj boste dobili v zameno in ne bodite tako prepričani v svoj prav. Pustite tiste, ki vas ovirajo in pojdite naprej po poti, ki ste si jo začrtali ter jo želite doseči.

Vaša srečna števila so 2, 14, 28.

Horoskop devica in vaša srečna števila

horoskop_devica

Ta teden boste usmerjeni k uresničevanju lastnih želja. Na zasebnem področju vam bo dana priložnost poglobiti čustvene odnose. Toda ne bo šlo brez potrpežljivosti. Čaka vas učinkovit čas, ko boste nekoliko močneje čutili tok, kam je potrebno iti in kaj je potrebno narediti. Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo se vam bo tokrat pričakovano obrestovala.

Vaša srečna števila so 6, 19, 29.


Horoskop tehtnica in vaša srečna števila

horoskop_tehtnica

Ta teden boste imeli občutek, da vam nič ne gre posebno od rok, zato boste malce zadržani. Pazljivo pri pogovoru, ki na neki način nakazuje, kakšni so obeti v določenem odnosu. Koristna se vam zdi energija, ki spodbuja delo in prinaša voljo do pomembnih premikov na finančnem področju. Zasebno pa bo potrebno pokazati iniciativnost, predvsem v odnosu z domačimi in ljubljeno osebo.

Vaša srečna števila so 5, 19, 39.

Horoskop škorpijon in vaša srečna števila

horoskop_škorpijon

Najhitreje vas bodo vrgli iz tira tisti, ki imajo glavno besedo, ne da bi vam kar koli ponudili. Preveč ste napeti, namesto da bi si počasi poiskali izhod iz težav in komplikacij. Astral vas bo spodbujal k intenzivnosti, bojevitosti in spremembam po katerih hrepenite. V domačih odnosih bo večja napetost, vendar lahko z nekaj poguma uvidite boljšo situacijo, kot je trenutna. Zato bodite bolj iskreni in bolj odprti do ljubljenih.

Vaša srečna števila so 3, 13, 27.

Horoskop strelec in vaša srečna števila

horoskop_strelec

V prvih dneh tedna bo nekaj srečnejših vibracij, nekdo vas bo povsem prevzel in očaral, še posebej, če ste se dolgo mučili v ljubezenskih zapletih in težavah. Imeli boste več opravka s tistimi, ki so vam podobni. Pazite le, da se ta obetavna zgodba ne bo začela vrteti v negativni smeri, če si ne boste sami vzeli dovolj časa. Ostanite zvesti sebi in tisti osebi, s katero želite deliti svoje življenje, saj čas beži naprej.

Vaša srečna števila so 9, 21, 31.

Horoskop kozorog in vaša srečna števila

horoskop_kozorog

Poiskali si boste možnost za nove stike, posebno z nekom, ki je dovolj odločen in dinamičen. Radi bi se podali v akcijo ta teden, toda večkrat se boste morali prilagoditi in popustiti. Oglasil se bo nekdo, ki vas še vedno nosi v srcu. Veliko si bosta povedala, vse bo potekalo dokaj sproščeno. Prav zato nadaljujte svoje življenje tako, kot si ga želite sami in ne kot bi si ga želel nekdo drug ali drugi nasploh.

Vaša srečna števila so 6, 22, 38.

Horoskop vodnar in vaša srečna števila

horoskop_vodnar

Preverite, koliko časa boste potrebovali za določene opravke, potem se ustrezno organizirajte, da vam kaj ne zbeži. Vsekakor imate v tem tednu priložnost, da nekaj storite drugače kot običajno. Slutite, da obstaja obojestransko zanimanje s strani zanimive osebe in lahko tudi pokažete kaj več, sicer pa počakajte do trenutka, ko boste našli prave besede ali smisel, ki ga iščete v svojem življenju.

Vaša srečna števila so 7, 16, 25.

Horoskop ribi in vaša srečna števila

horoskop_ribi

Ta teden se boste popolnoma sprostili in povedali svoje mnenje brez ovinkarjenja. Vse lahko uresničite, saj ste na pravi poti. V ljubezni bo napočil pravi trenutek za več strasti. V nedeljo boste dokaj zadovoljni, čeprav se občasno prebujajo močnejša hrepenenja. Nekdo je zainteresiran predvsem za prijateljstvo, zato to čim prej sprejmite, saj vam lahko koristno pomaga pri vaših ciljih, ki ste si jih zastavili.

Vaša srečna števila so 1, 11, 33.

komentarji