NUMEROLOŠKI HOROSKOP

Danes je Valentinovo, zato so energije okoli nas še toliko močnejše, da začnemo teden še pogumneje in odločneje. Bližamo se pomladi in smo vedno bolj optimistični ter bolj sproščeni. V tem tednu imamo prav tako srečna števila, ki jih lahko koristimo za naše pozitivne spremembe. Bodimo še naprej dobre volje in se nam bodo zadeve hitreje ter bolj želeno razvijale. V srcu čutimo, da zmoremo in to je najpomembneje za vse, kar si bomo zastavili v tem tednu. Vsako število ima svojo vibracijo, a če smo tudi sami pozitivno naravnani, bo izid vsekakor dober za nas.

Tisti, ki svoje število življenjske poti ne poznate, si ga izračunate na način, da vsa števila vašega datuma seštejete do enomestnega števila.

PRIMER: rojstni datum 18.1.2021, seštejte števila datuma:
1+8+1+2+0+2+1 = 15 = 1+5 = 6
torej, v tem primeru, je število življenjske poti 6 in preberite opis pod številom 6.

Življenjsko število 1: Začetek tedna bo namenjeni veselju, ustvarjanju in prijateljevanju, kar vas bo sproščalo. Izkoristite energijo poguma in samozavesti in naredite tisto, s čimer že dlje časa odlašate. Prijaznost je ključ, ki bo konec tedna odprl vsa vrata do boljšega počutja. Pri marsičem boste pustili svoj pečat, najpomembnejši trenutek bo vsekakor uspeh v delovnem okolju. Vaša števila za srečo so 11, 18 in 22. Bodite pozitivno naravnani na vse spremembe, ki se vam obetajo in boste na koncu zadovoljni.

Življenjsko število 2: Prijetni ustvarjalni čas, ki je pred vami, poskusite čim bolje izkoristiti. Naužite se pozitivne ustvarjalne energije in jo uporabite za pogumno doseganje svojih ciljev, ki so skoraj pred vrati. Naklonjena vam bo tudi energija zvezd, ki prinaša paleto dobrih idej, zamisli in priložnosti, ki vam bodo v osebno korist. Znali se boste nekoliko bolj sprostiti, saj so vaša srečna števila tokrat 5, 17 in 27. Ne prehitevajte dogodkov in se bo vse rešilo, kot se mora.

Življenjsko število 3: Malo boste neučakani, čeprav vas nekdo prepričuje, da ni razlogov za kaj takšnega. Umirili se boste tudi ob predlogih zanimive osebe, ki bi se vam rada bolj delovno približala. Zaradi planetarnih vplivov boste morali biti konec tedna bolj previdni pri denarju. Poiskati boste morali pravo mero, med delom in počitkom. Sledi napredek v ljubezenskem odnosu, saj so vaša srečna števila 3, 5 in 28. Ne dovolite si vmešavanja kogar koli v vaš partnerski odnos in bosta oba srečnejša.

Življenjsko število 4: Veliko dela se vam je nakopičilo, vse skupaj pa bi radi nekako preložili, tudi zato, ker se vaše misli vrtijo okoli ene in iste zgodbe ali osebe. Počasi vam sledi napredek. Nekaj vas vznemirja, prava čustva pa bi radi le zadržali zase. Niste povsem prepričani o lastnih odločitvah, vendar s pomočjo srečnih števil vam bo lažje, 9, 12 in 15. Ne dovolite si, da vam na delovnem mestu nekdo skuša krojiti vašo karierno pot. Saj vam je ta oseba nevoščljiva, čeprav tega ne pokaže.

Življenjsko število 5: Poslali boste sporočilo in potem nestrpno čakali na odziv, ki ga morda ne bo še v kratkem. Vse skupaj bo potekalo počasneje kot doslej, posebno z delovno osebo, ki se tokrat odziva počasneje. Imate dober cilj in odlične priložnosti. Ugaja vam več fizične dejavnosti, zato se usmerite v akcijo in postorite vse, kar vas sprošča. Vaša srečna števila tokrat so 4, 20 in 25. Ni dobro, da prehitevate sami sebe ter vse situacije za katere še ni pravi čas, da bi se razvile. Malo več strpnosti, pa bo bolje.

Življenjsko število 6: V prvi polovici tedna bodo najpomembnejši odnosi. Na trenutke se vam bo zdelo, da se ljudje bahajo in vse skupaj vas lahko naredi nekoliko nervozne in nezadovoljne. Dobro energijo boste najbolje izkoristili, če se boste na delovnem področju postavili jasno za svoje pravice. Okrepljena bo kreativnost, ki jo boste znali dobro izkoristiti. Vaša srečna števila pa so 1, 16 in 25. Pomislite na vse kar vam v življenju predstavlja pomembnost in se ne vdajte toliko preprostosti, ki ni povsod zaželena.

Življenjsko število 7: Ta teden prihajajo nove teme in nova vprašanja, ki vas bodo malce prestrašila v delovnem okolju. Vse skupaj se bo rešilo, zato ostanite potrpežljivi in se poskusite bolj prilagoditi. Nekdo se mora še odločiti, zato pustite času čas in popazite, tudi glede zasebnega področja. Imate vse, kar potrebujete in vaša srečna števila tokrat so 3, 19 in 28. Zavedate se, da ste močnejši kot si drugi mislijo, vendar to svojo moč izkoristite sebi v prid, po racionalnejši poti.

Življenjsko število 8: Čas v tem tednu vam bo pomagal pri pridobivanju osebne motivacije in iskanju določenih priložnosti, ki vodijo v boljše življenje. Besede bodo tiste, ki vas bodo popeljale do napredka. Potrebujete krajši premor, da bi se končno odločili glede zadeve, ki je za vas pomembna in jo načrtujete. Neko povabilo bo vsekakor naravnano v pozitivno smer. Zato so vaša srečna števila v tem tednu 11, 20 in 24. Osmica simbolizira pot do neba in nazaj, a vseeno ostanite na realnih tleh ter se bolje soočajte s trenutnimi izzivi.

Življenjsko število 9: V prvih dneh tedna boste iskali bližnjice in lažje poti. Nekaj previdnosti in premišljenosti vam ne bo škodilo. Na drugi strani vas bo spremljala sreča, zato izrazite svoje misli. Vaše fizično počutje bo na pravi ravni, počasi se boste zopet zavihteli v akcijo in premike. Tudi v ljubezni boste odločnejši. Razmišljali boste, kaj pravzaprav lahko dosežete, s srečnimi števili, ki so 7, 24 in 29. Tokrat bodite malo bolj previdni pri odločitvah in vse se vam bo na koncu realiziralo, kot pričakujete ali si želite.

Za vas pripravila, numerologinja Anka

komentarji