NUMEROLŠKI HOROSKOP

Malenkosti vas lahko zmotijo na vaši poti ustvarjanja in vseh želja. Zato bodite bolj optimistični in bolj prepričani v svoje načrte. Saj le tako boste zmogli sebi in drugim dokazati, da zmorete in ste povsem pripravljeni za spremembe, ki se pojavljajo na vaši življenjski poti. Bodite močni in verujte v lastna prepričanja.

Tisti, ki svoje število življenjske poti ne poznate, si ga izračunate na način, da vsa števila vašega datuma seštejete do enomestnega števila.

PRIMER: rojstni datum 18.1.2021, seštejte števila datuma:
1+8+1+2+0+2+1 = 15 = 1+5 = 6
torej, v tem primeru, je število življenjske poti 6 in preberite opis pod številom 6.

Življenjsko število 1: V tem tednu si krepite samozavest, saj lahko s takšnim načinom marsikaj spremenite. Izkoristite več ugodnih okoliščin, saj boste prav hitro nekaj sestavili kar bo dobra poslovna rešitev. V vašem okolju je vse pod kontrolo, čeprav veste, kaj bi morali tudi spremeniti. Nekdo je močno na vaši strani, čeprav še vedno niste povsem prepričani v vajin odnos. Bodite bolj sproščeni, saj vas spremlja sreča s števili 9, 12, in 15. Bodite, kar ste, saj ste na pravi poti.

Življenjsko število 2: V družbi ljudi, ki jih dobro poznate, se boste ta teden sijajno odrezali, tudi ob pogovorih o težjih temah. Izvedeli boste, kakšni so nameni nekoga, ki vpliva na vašo situacijo. Ne veste, kako bi konec tedna ravnali, saj bo v vaši bližini preveč nasičene energije. V ljubezni vas mika nekaj skrivnostnega, sicer pa bodite previdni, saj je vaš partner bolj zamišljen. Vaša srečna števila ta teden so 2, 5 in 22. Ni vse v partnerstvu, so še druga področja.

Življenjsko število 3: Teden, ki je pred vami, začenjate izredno odločni, tako glede vaših osebnih načrtov kot tudi glede nečesa, kjer lahko pomagate nekomu od delovnih prijateljev. Ne ustavite se pri zamislih, temveč jih skušajte realizirati. S pomembnimi odločitvami bi morali malce počakati. Čeprav ste popolnoma prepričani o nečem. Bodite bolj sproščeni, saj vas obdajajo ta teden srečna števila, ki so 8, 10 in 27. Več optimizma, vam ne bo škodilo.

Življenjsko število 4: Pomembno je, da se ne prepuščate črnogledosti, ki se bo pojavljala sredi tedna. Le pozitivnejši pristop vas usmerja na pravo stran še posebej ob srečanju z nekom, ki vas pomirja. Najbolje se boste ujeli s tistimi, ki so vam podobni in trenutno enako naravnani. Počutje bo sicer dokaj spremenljivo, vse do vikenda. Zatem pa boste s svojo ljubljeno osebo resnično uživali. Vaša srečna števila so 1, 7 in 19. Bodite bolj odprti za vse novosti.

Življenjsko število 5: Ne obremenjujete se preveč s prihodnostjo v tem tednu, ter živite dan za dnem. Zgledujte se po nekom, ki je v službi odkrit, igriv in prilagodljiv. Na takšen način bose dosegli umirjenost. Pogrešate več usklajenosti, posebno v delovnem okolju, kjer vas ne pustijo pri miru. Ne razmišljajte predolgo, vaša srečna števila so 5, 6 in 25.Ne pustite, da domači tok življenja vpliva na vas.

Življenjsko število 6: Ta teden se družite z enako mislečimi, kar vas bo sproščalo. Tako lahko poveste svoje mnenje brez strahu, da bi se zapletli. Marsikaj bo odvisno od vas, zato se ne izmikajte. Nekaj bo potekalo po drugačnem vrstnem redu, kot ste pričakovali. Zato bo tudi vaš odziv vsaj na začetku nekoliko previdnejši. Vaša srečna števila so ta teden 3, 10 in 20. Ni vse v duhovnem razmišljanju, poistovetite se z realnostjo.

Življenjsko število 7: Prijatelji se bodo spomnili na vas, veliko bo dogajanja, klicev in pogovorov v tem tednu. Zato se boste hitro in objektivno lotevali vseh opravil in jih pripeljali do konca. Preveč ste raztreseni in morda ne opazite znakov, ki vam jih nenehno pošilja neka oseba. Bodite bolj vsestranski, saj so vaša srečna števila tokrat 4, 6 in 25. Vaša samozavest ni slaba, le včasih jo imejte bolj pod kontrolo.

Življenjsko število 8: V prvih dneh tedna se nikar ne utrujajte po nepotrebnem. Včasih je bolje biti sam kot v napačni družbi. Končno bo nekaj več priložnosti za bolj sproščeno druženje in delo. Nemirni ste tudi zato, ker ste odvisni od drugih pri delu in prav tako pri osebnih realizacijah. Vendar se tokrat opogumite s srečnimi števili 9, 14 in 28. Vse do neba in nazaj segajo vaše misli, zato jih izkoristite.

Življenjsko število 9: Ljubezen in delo se ta teden prepletajo na nekoliko nenavaden način, kar vas bo vznemirilo. Morda boste morali pomagati nekomu pri delu in prav tako na čustvenem področju. Ampak zmogli boste vse postoriti, čeprav se boste malo zamislili. Vaša srečna števila tokrat so 2, 18 in 28, zato jih izkoristite v polni meri. Ne obremenjujte se po nepotrebnem, saj zmorete več, kot si mislite.

Za vas pripravila, numerologinja Anka

komentarji