NUMEROLOŠKI HOROSKOP ASTROHIŠE

Tokratni horoskop je nekoliko drugačen, saj ni klasičen astrološki po zodiakalnih znamenjih, pač pa po številu življenjske poti, ki vas spremlja.

Tisti, ki svoje število življenjske poti ne poznate, si ga izračunate na način, da vsa števila vašega datuma seštejete do enomestnega števila.

PRIMER: rojstni datum 18.1.2021, seštejte števila datuma:
1+8+1+2+0+2+1 = 15 = 1+5 = 6
torej, v tem primeru, je število življenjske poti 6 in preberite opis pod številom 6.

Sreča ne pride sama po sebi, zanjo se je potrebno potruditi. Zato vse kar boste ustvarili danes, vam bo jutri prineslo zadovoljstvo. Letos pa je čas, ko bo cilje dosegati lažje in z voljo hitreje. Kadar imate pred seboj oviro, jo skušajte čim preje odstraniti in pojdite naprej, saj boste z vsakim naslednjim korakom bližje želenemu. Spremljajte numerološki horoskop, ki vas bo usmerjal na vaši poti. Zato si preberite pod svojim življenjskim številom, kaj vam sporoča. Zaupajte vase in pogumno naprej, ter bodite vztrajni. Hodite po poti svojih želja in naj se vam vsaka uresniči.

Življenjsko število 1: V tem tednu bodite še bolj ustvarjalni in bolj odločni, saj vam bo to kmalu prineslo uspeh. Gibajte se v krogu ljudi, ki vas resnično podpirajo. Vaši najbližji so veseli, ko si pri vseh obveznostih, ki jih imate, vzamete čas tudi zanje. Nek odgovor, ki ste ga pričakovali, se bo zgodil do izteka tega tedna. Nič ne boste zamudili, če boste z domačim renoviranjem še malo počakali. Vaša srečna števila ta teden so 11, 18 in 26.

Življenjsko število 2: V odnosu z ljubljeno osebo so v drugi polovici tedna nakazane možnosti, da si prideta še bližje. Prenesite nekaj optimizma in navdušenja na ljudi v vaši bližini, saj ga potrebujejo. Zvezde vam bodo naklonjene tudi na delovnem mestu, pridobili boste dodatno motivacijo s katero boste uspevali še naprej. Nekaj imate še odprtega na osebnem področju, a boste to začeli reševati preko vikenda. Vaša srečna števila so 14, 17 in 20.

Življenjsko število 3: Ta teden je čas za konkretne cilje na osebnem in delovnem področju. Potrebno je zbrati pogum in narediti stvari, ki bodo izboljšale vaše življenje. Izkoristite energijo, ki prihaja ter sledite svojim željam. Denarno področje vam bo še malo nagajalo, vendar se z vsem tem ne boste preveč obremenjevali. V ljubezenskem odnosu boste zadovoljni ter usmerjeni na srčno osebo. Vaša srečna števila so 9,16 in 21.

Življenjsko število 4: V tem tednu boste malo bolj nemirni, čeprav zato ne boste imeli pravega vzroka. Verjetno bo za vami prišla mentalna izčrpanost preteklih dni. Poiskati boste morali pravo mero, med delom in počitkom. Sledi napredek v ljubezenskem odnosu, ki ga boste najbolj veseli tisti, ki ste na pragu novega razmerja. Vezanim pa se obeta zanimiv vikend in prijetne urice z ljubljeno osebo. Vaša srečna števila so 3, 21 in 24.

Življenjsko število 5: Ta teden vas lahko preveč radodarnosti v drugi polovici tedna drago stane. Zato v tem tednu sebe postavite na prvo mesto, ter bodite bolj previdni pri pomembnejših odločitvah. Na čustvenem področju izrazite svoje želje in občutke, le na tak način vas bodo vaši najbližji bolje razumeli. Ne skrbite za tisto kar čakate, saj bo prišlo. Zatorej bolj si zaupajte in se veselite novih uspehov, ki vam prihajajo naproti. Vaša srečna števila so 2, 5 in 12.

Življenjsko število 6: Prijeten ustvarjalen teden, ki je pred vami poskusite izkoristiti na delovnem mestu. Naužite se pozitivne energije in jo uporabite za pogumno doseganje svojih ciljev, ki bodo kmalu pred vrati. Znali se boste nekoliko bolj sprostiti. V odnosu s partnerjem boste poglobili določene smernice in skupaj bosta prišla do bistva, ki vaju bo vsekakor še bolj zbližalo. Zato vaju čaka lep in čaroben vikend. Vaša srečna števila so 7, 19 in 23.

Življenjsko število 7: Začetek tedna bo namenjen ustvarjanju, sproščenosti in prijateljevanju. Izkoristite energijo poguma in samozavesti in naredite tisto, po čemer hrepenite. Taktika je ključ, ki bo sredi tedna odprla vsa vrata do boljšega počutja. Pri marsičem boste pustili dober vtis, najpomembnejši trenutek bo vsekakor uspeh v poslovnem pogovoru. Ljubezen bo dobila boljšo obliko čez vikend, ko boste še bolj sproščeni. Vaša srečna števila so 4, 11 in 28.

Življenjsko število 8: Trenutno ste pod vplivom določenih slabih izkušenj in ranljivi kar lahko še poslabša vaše delovne obveznosti. Zato se zberite in pričnite z obveznostmi bolj odločno in bolj samozavestno. V ljubezni pa boste ob koncu tedna bolj sproščeni in bolj zaupljivi, zato vam bo srčna oseba stala ob strani ter vas bo znala razvajati. Pri denarnih odločitvah ta teden še počakajte, saj se vam bo pokazala boljša priložnost. Vaša srečna števila so 5, 15 in 27.

Življenjsko število 9: Naklonjena vam bo energija zvezd, ki vam lahko pomaga razumeti sebe in okolico. Odprti boste za nova znanja in vznemirljive ideje, povezane z delovnim področjem. Morda do sedaj niste ujeli prave priložnosti v pravem trenutku, vendar se bodo pogoji hitro spremenili, zato boste v sredini tedna malce zmedeni. V zadnjih dneh tedna se vsem zaljubljenim obeta več razigranih in vznemirljivih trenutkov. Vaša srečna števila so 1, 14 in 29.

Za vas pripravila, numerologinja Anka

komentarji