NUMEROLOŠKI HOROSKOP PO ŠTEVILU ŽIVLJENJSKE POTI

Tokratni horoskop je nekoliko drugačen, saj ni klasičen astrološki po zodiakalnih znamenjih, pač pa po številu življenjske poti, ki vas spremlja.

Tisti, ki svoje število življenjske poti ne poznate, si ga izračunate na način, da vsa števila vašega datuma seštejete do enomestnega števila.

PRIMER: rojstni datum 18.1.2021, seštejte števila datuma:
1+8+1+2+0+2+1 = 15 = 1+5 = 6
torej, v tem primeru, je število življenjske poti 6 in preberite opis pod številom 6.

Število življenjske poti poznate vsi, ki nas spremljate že vrsto let. Števila so preprosta energija, ki se nenehno razvija in spreminja. Zato v sebi nosi numerološki zapis, ki simbolizira različne lastnosti človeka in vsega kar je povezano z življenjem. Zato si pod svojim življenjskim številom preberite kaj vas še čaka v tem tednu.

Življenjsko število 1: Začetek tedna bo za vas tokrat bolj obarvan z različnimi dogajanji. Vse do sredine tedna boste imeli veliko energije, ki jo lahko maksimalno izkoristite za svoje napredke. Do pričetka vikenda si boste tako postavljali nove ideje, na katerih boste lahko kasneje delali. Ne pozabite pri tem upoštevati tudi mnenja ostalih, kajti potrebno bo tudi usklajevanje z okolico. Vaša idealna števila do izteka tedna so 8, 10 in 13. Preko vikenda pa boste bolj čustveni, saj boste potrebovali tudi več posluha in podpore s strani ljubljene osebe, kateri pa bo vse to ustrezalo. Več sprostitve v naravnem okolju bi vam koristilo.

Življenjsko število 2: V drugi polovici tedna lahko pričakujte spremembe, ki bodo povezane z vašimi financami in delom. Ne bo vse tako slabo, kot je mogoče trenutno videti, zato ne mislite na najslabše temveč bolj zaupajte sebi in drugim. Konec tedna bo čas za ljubezen, romantiko, marsikateremu številu dve, lahko aktivira kar velike spremembe. Slednje velja tudi za področje v domačem krogu. Vendar se vsa nasprotja ali nesoglasja lahko do izteka tega tedna uskladijo, če boste le pripravljeni na bolj mirno in odprto komunikacijo z ostalimi. Vaša srečna števila v tem tednu so 5, 9 in 14.

Življenjsko število 3: Vse do izteka tega tedna bi bilo za vas smiselno, da ste previdnejši pri svojem denarju ter, da ga po nepotrebnem ne trošite. Saj vas že v izteku tedna čakajo spremembe, ko bo denarna rezerva prišla prav. Na ljubezenskem področju bodite bolj odprti, saj vas zna vaša ljubljena oseba v tem tednu prijetno presenetiti. Zato se tudi sami pripravite na kakšno lepo pozornost v ljubezni in prav tako v domačem krogu. Domači pogrešajo stik z vami, vendar ga boste lahko nadoknadili, le bolj tekoče se jim javljajte. Za spremembe v delovnem okolju, ki ste jih želeli doseči sedaj ne bo pravi čas, boste morali še malo počakati. Imejte močno voljo še naprej in vaša srečna števila tega tedna so 3, 11, in 17.

Življenjsko število 4: V tem tednu boste imeli dovolj energije, da boste kos vsem delovnim pripetljajem, ki se vam bodo dogajali. Nič ne bo tako slabega, da ne bi bili sposobni rešiti, pa vendar vas bodo zunanji vplivi še motili. Že po izteku tedna boste pričeli iskati nove rešitve in boste uspešni vendar z malo potrpljenja ter truda. V ljubezni ne pričakujte večji sprememb vse do vikenda in več medsebojne komunikacije na čustvenem področju ne bo odveč. V domačem krogu pa včasih previdneje z določenimi besedami, saj so posamezniki bolj občutljivi, kot se zdi na prvi pogled. Ostanite še naprej optimistični in sproščeni, bolje se boste počutili. Vaša srečna števila v tem tednu so 1, 7, in 15.

Življenjsko število 5: Nekaj negotovosti v začetku tedna, bo kmalu zamenjalo bolj dinamično energijo, že od sredine tedna naprej. Eno najboljših idej se vam bo porodila ob koncu tedna in jo boste skušali čim prej realizirati. Vaše srečne številke ta teden so 4, 12 in 24. Odličen čas za nove začetke na čustvenem področju se vam obeta ob koncu tedna, ko boste dobre volje in polni energije. Zato boste lahko z vam drago osebo izkoristili čas za uživanje v dvoje ter izkazovanje čustev, s slednjimi bosta ponovno utrdila vajin partnerski odnos. Pri financah se zna malo zatakniti v tem tednu, vendar boste našli pravo rešitev. V družinskih odnosih bo potrebno več pozornosti do določene osebe, ki vas malo že pogreša.

Življenjsko število 6: V ljubezni si boste želeli v tem tednu več sprememb, a te ne bodo odvisne samo od vas, temveč tudi od vaše srčne osebe. Zato bi mogoče lažje dosegli slednje, če boste bolj ljubeči, bolj nežni in predvsem bolj zapeljivi v pogovorih s srčno osebo. Nič ni narobe, če imate določene želje in vizije za svoj dom, le še nekaj časa boste morali z njimi počakati in sicer na bolj primeren čas. Vaša srečna števila ta teden so 5, 8 in 20. Finančna situacija se bo malo popravila a šele proti koncu tedna, zato bodite še malo potrpežljivi. Prosti čas si lahko popestrite z hobiji, s katerimi se že nekaj časa niste ukvarjali, kot bi si želeli. Vse bo v vaših rokah, zato bodite tokrat bolj kreativni.

Življenjsko število 7: Do izteka tedna se vam lahko določen projekt malo zaustavi, vendar to ne pomeni, da ga kasneje ne bo moč realizirati. Potrebovali boste le več potrpljenja in na koncu boste dosegli enak rezultat. Vaše srečne številke v tem tednu so 7, 16 in 22. V ljubezni se boste morali malo bolj potruditi, če boste želeli z ljubljeno osebo vzpostaviti bolj harmoničen odnos. Namreč vaša ljubljena oseba čaka in si želi, da pokažete več interesa po spremembi za kvalitetnejši čustveni odnos. Z denarjem ne bi smeli imeti večjih težav, a vseeno bodite pazljivejši pri porabi denarja. V domačem krogu boste največ naredili za boljše odnose, če boste poskrbeli za več stika in pogovorov. Na delovnem področju še ne bo večjih sprememb.

Življenjsko število 8: Do izteka tega tedna boste zaradi nastale situacije v delovnem okolju, pridobili več na samodiscipliniranosti, odgovornosti in potrpežljivosti. Še dovolj časa bo, da se bodo določene zadeve spremenile v povezavi z vašim delom in to v vaš prid. Zato ne skrbite po nepotrebnem in ne razmišljajte o slabši varianti. Vaša srečna števila v tem tednu so 8, 11 in 28. Na ljubezenskem področju bi bilo dobro poskrbeti za pozitivne, manjše spremembe, ki bi koristile obema, predvsem čez vikend. S sorodniki pa vzdržujte stike še naprej, saj vam to lahko samo koristi. Obeta se vam idealen čas za nove ideje, ki jih imate še nekaj časa v mislih, zato ne hitite.

Življenjsko število 9: Pred vami so možne spremembe že konec tega tedna, vendar ne gre za slabe spremembe, temveč le za drugačne, kot ste jih vajeni do sedaj. Zato se bo potrebno malo prilagajati, malo potrpeti in na koncu se bo pokazalo, da so dobre. V ljubezni ne bo večjih sprememb med tednom, le ob vikendu, več pozornosti in romantičnosti ne bi škodovalo. Ker bodo v delovnem okolju ta teden drugačni delovni pristopi, se bo potrebno malo prilagoditi. V družinskem okolju bo vse potekalo brez večjih sprememb, le druženja bo malo manj. Več sprostitve in smeha vam ne bi škodilo. Vaše srečne številke v tem tednu so 7, 24 in 27.

Za vas pripravila, numerologinja Anka

komentarji