Januarski horoskop Astrohiše in srečna števila

Januarski horoskop Astrohiše nam obeta kar nekaj sprememb v novoletnem obdobju. Že dobro smo zakorakali v novo leto in s tem se tudi naša pričakovanja povečujejo, tako na področju ljubezenskih in medsebojnih odnosov, kot tudi na poslovnem področju.

Da bo novo leto zares novo, trdno upamo vsi, saj smo v nekaj preteklih letih, od kar smo v svetovni koronski krizi delno omejili svoja pričakovanja in s tem smo začeli nove pristope k doseganju naših življenjskih ciljev. Vsekakor, ne bomo obupali, saj se že kažejo spremembe, ki nas bodo vodile v normalno življenje. Bodite močni, saj če smo zdržali toliko časa, bomo še malo potrpeli in kmalu bomo postali zmagovalci.

Tudi v tem tednu vam bomo razkrili vaše srečne številke, tokrat smo posameznemu horoskopu dodali kar tri srečna števila.

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Horoskop oven in srečna števila

horoskop_oven

Na zasebnem področju se bo v prvih dneh tedna s pomočjo zvezd vse premikalo po načrtih, na poslovnem področju pa bo prisotnih nekaj dodatnih obveznosti. Če boste prehitro razkrili svoje načrte in potem le čakali na odziv, ne bo najbolje. Zato še enkrat poiščite prave informacije in vse še enkrat premislite. V tem tednu se vas zna polotiti čustveni nemir, čeprav brez tehtnega razloga. Zatorej bodite bolj sigurni v čustveni odnos.

Vaša srečna števila so 1, 7, 28

Horoskop bik in srečna števila

horoskop_bik

Dobili boste več zagona in zaradi tega boste še posebej v drugi polovici tedna, ko bo luna na vaši strani, bolj aktivni. Uživali boste v stvareh, ki jih radi počnete, saj bodo tokrat še boljše kot navadno. Prva polovica tedna bo sicer v znamenju poslovnih zadev, vi pa se boste bolj posvečali svojemu partnerju. Samski pa imate priložnost nekoga spoznati. Zato se morate odpraviti ven, ker vas čaka izredno zanimivo poznanstvo.

Vaša srečna števila so 5, 11, 34.

Horoskop dvojčka in vaša srečna števila

horoskop_dvojčka

Bistveno v začetku tedna bo, kako se boste odzivali na spremenjene razmere, ki se bodo pojavljale pri delu. Zato imejte pripravljen rezervni načrt ali poiščite alternativne poti iz situacije, ki bo nastala. Sprejmite dejstva, kakršna so in v trenutku bo vse lažje. Čez vikend boste s podporo zvezd veliko premišljevali o preteklosti in dogodkih, ki so z njo povezani. Ne razlagajte vsem, kaj se vam je zgodilo. Za zdaj ni druge poti, kot da poiščete najustreznejšo zase.

Vaša srečna števila so 8, 15, 29.

Horoskop rak in vaša srečna števila

horoskop_rak

V začetku tedna boste z vplivi neba bolj zasanjani in umetniško razpoloženi, morda ne boste natančno vedeli, kaj si v resnici sploh želite. V petek pa vas bo kar razganjalo od idej in boste nezadržno iskali pot, kako svoja čustva pomiriti, saj bi radi vsem ljudem pokazali, da se znajdete v svojih težavah. Do nedelje zvečer so vam planetarni vplivi še naklonjeni. Tudi dela bo nekoliko več, kot ste sprva pričakovali, vendar vam volje tokrat ne bo primanjkovalo.

Vaša srečna števila so 8, 15, 22.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Horoskop lev in vaša srečna števila

horoskop_lev

V tem tednu bo sreča na vaši strani, zato se nikar ne držite kislo ali zaskrbljeno. V službi pogumno izrazite svoje ideje, saj boste z njimi želi odobravanje nadrejenih in sodelavcev. Nadrejeni bodo več kot zadovoljni z vami, vaš uspeh pa nedvomno ne bo ostal nenagrajen. Prav kmalu si lahko obetate spremembe, ki vam bodo končno dale želeno zadovoljstvo. Na čustvenem polju boste imeli občutek, da vaša ljubljena oseba ne razmišlja, kot sami.

Vaša srečna števila so 10, 24, 33.

Horoskop devica in vaša srečna števila

horoskop_devica

Ta teden bo idealen, ali se strinjate ali pa počakate na ugodnejši trenutek, za nove delovne priložnosti. Neka novica, ki jo nameravate zaupati prijateljem, bo za vse veliko presenečenje. Veselili se bodo z vami in vam privoščili, da se vam bo končno uresničila želja, ki jo skrivate v sebi. Po glavi se vam bodo pletle čudne čustvene misli, ki jih lahko odženete stran, saj so povsem odvečne. Čez vikend pa si s partnerjem privoščita nekaj lepega.

Vaša srečna števila so 4, 8, 30.


Horoskop tehtnica in vaša srečna števila

horoskop_tehtnica

V tem tednu boste vlagali svojo energijo v dom in družino. Morda si boste zaželeli prenove stanovanja ali iskanja lepših sprememb doma. Dobili boste priložnost nekaj razrešiti v službi. To bi bilo dobro, ker se utegne skrb odražati na vašem počutju. Prikličite vase samozavest in jo obdržite. Nedvomno morate počasi spremeniti odnos do dela, saj v zadnjem času ne pokažete nobenega pravega interesa. Morda celo pričakujete, da se bo vse samo rešilo, a se ne bo.

Vaša srečna števila so 9, 20, 37.

Horoskop škorpijon in vaša srečna števila

horoskop_škorpijon

V prvi polovici tedna se vam bodo pospešeno uresničevale želje, le prepustiti se morate in dovoliti, da vas razvajajo. Včasih z nezaupanjem preprečimo dobrim energijam, da bi nam pomagale, zato bodite te dni kar se da pozitivno naravnani. V petek bo za vas nastopilo krasno počutje, polno izpolnjenosti. Pomirjeni boste, saj vam bo vse šlo od rok. Spogledovanje se lahko spreobrne v nekaj izredno zanimivega. Vseeno se boste hitro umirili, ker boste spet čustveno bolj pomirjeni.

Vaša srečna števila so 2, 6, 21.

Horoskop strelec in vaša srečna števila

horoskop_strelec

Teden, ki je pred vami bo razburkan. Ker se vam bo zdelo, da neki zadevi še niste prišli do dna, boste vrtali naprej. Resnica bo nepričakovana in tudi neprijetna. Doma že nekaj časa visi v zraku vprašanje, ki ga je treba čim prej rešiti. Ker ni povsem preprosto in zadeva vse družinske člane. Naredite nekaj več in se mirno pogovorite z vsemi, podprli vas bodo. Za zbranost pri delu, boste morali sami poskrbeti. Potem se boste lahko brez občutka slabe vesti odpravili na lepše. Zadeve se bodo pričele odvijati v pozitivno smer, le bolj resno se jih lotite.

Vaša srečna števila so 6, 17, 39.

Horoskop kozorog in vaša srečna števila

horoskop_kozorog

V tem tednu se boste še nahajali v prijetnem družinskem ozračju, kar vam bo dobro delo. V družbi boste delovali še bolj prijazno kot sicer, velikodušno boste razdajali tako nasvete kot tudi drobne pozornosti. Ves čas pa se boste ukvarjali še s svojim videzom, ki vam bo v tem tednu na prvem mestu. Možne so tudi manjše preobrazbe. V ljubezni se boste izogibali dokončnim odgovorom. Namenoma boste nejasni, zato se bo verjetno partner bolj potrudil.

Vaša srečna števila so 9, 13, 31.

Horoskop vodnar in vaša srečna števila

horoskop_vodnar

Končno se boste spomnili, da imate tudi svoje ljubezensko življenje, ki vas že zelo nestrpno čaka. Dobro veste, da je v jamranje v javnosti del vašega nastopa, da pa vam pravzaprav ničesar ne primanjkuje. Glejte v prihodnost, saj so le tam prave rešitve. Zato se osvobodite vseh negativnih občutkov in hitro boste spoznali, kako se vaše življenje pozitivno spreminja. Če boste naredili nekaj na tem, se vam že konec tedna obetajo spremembe.

Vaša srečna števila so 1, 28, 30.

Horoskop ribi in vaša srečna števila

horoskop_ribi

V prvih dneh tedna boste zasijali v čudoviti družbi. Ponovno boste vse svoje sile usmerili v urejen videz in pozornost do prijateljev. Spoznate lahko nenavadne znance ali pa se bo od nekod nepričakovano pojavil prijatelj, na katerega ste že skoraj pozabili. Skupaj bosta obujala spomine o preteklosti in določenih zadevah, ki so z njo povezane. Tako na poslovnem kot zasebnem področju pa boste malce neprilagodljivi, a boste kmalu ugotovili, da tako ne bo šlo naprej.

Vaša srečna števila so 2, 7, 35.

komentarji