Veliki Novoletni horoskop za leto 2022

Horoskop za leto 2022 ne napoveduje tako slabih stvari, kot so se dogajale v lanskem letu. Zato ste lahko veliko bolj optimistični in pozitivno naravnani v tem letu. Vsega bo dovolj od ljubezni pa do boljšega počutja in s tem tudi več možnosti dela ter zaslužka. Zato ne bodite slabe volje in se raje veselite prihoda Novega leta. Seveda bodo tudi vmesna slabša obdobja, a jih je najbolje preživeti z manj napora, kajti vse se na koncu lahko izide, kot želite. Zatorej pojdite naprej opremljeni z dobro voljo, z novimi idejami in ne dopustite, da vam karkoli ali kdorkoli zaustavi vašo želeno pot. Leto 2022 naj bo vaše, naj se zgodijo vse tiste lepe spremembe, ki si jih želite, ki jih potrebujete in si jih zaslužite.

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Horoskop oven za leto 2022

horoskop_oven

ČUSTVA: Venera v začetku maja vstopi v ozvezdje Ovna, v drugi dekadi meseca pa bo tja prispel še Jupiter. Zato boste dodatno obdarjeni z neverjetnim umom, ki vam bo pomagal na vseh vaših področjih. V tem času boste še bolj velikodušni in navdihujoči, vendar pa pri čustvih tudi bolj občutljivi. V tem obdobju se pričakujejo pozitivne spremembe v ljubezenskih odnosih. Možno je dolgo pričakovano priznanje ljubezni osebi, ki vam pomeni največ. Sočasno pa za samske ovne čustvene povezave ne bodo spontane, razum bo vseeno prevladal nad strastjo in privlačnostjo. V prvi dekadi aprila se lahko pod vplivom novorojene Lune vnamejo novi občutki in simpatije. Poleg tega lahko dolgoletno čustveno prijateljstvo preraste v resnejše razmerje. Zato predvsem samski ovni bolj odprite oči in svoje srce za pravo osebo. Prav tako bosta junij in julij ugodna za ljubezenske romance ter resnejše povezave.

KARIERA: Pomladnega marca bo Merkur, ki bo v ozvezdju Ovna, ugodno vplival na sprejemanje racionalnih odločitev glede dela in drugih ustvarjalnih procesov. Pojavile se bodo zanimive ideje in pojavili se bodo podobno misleči ljudje, s katerimi se bo dalo marsikaj dogovoriti. Meseca maja se bo potrebno soočati, s potrebo po reševanju zapletenih težav in več časa boste morali žrtvovati za delo. Zato previdnost ne bo odveč konec maja in začetek junija, pri sklepanju novih poslov ali ostalih finančnih projektov. V tem obdobju so hitre poteze, malomarnosti in nepazljivosti še posebej nesprejemljive. Zatorej boste morali pogosteje izraziti pobudo in pokazati pogum. Zadnji mesec poletja in čas jeseni, pa vam bosta omogočila olajšanje ter sprostitev. Vse leto pa vas bo spremljala običajna vztrajnost, samozavest in pripravljenost prevzeti odgovornost. Retrogradno gibanje Jupitra v obdobju od konca julija do konca oktobra vam bo naposled omogočilo, da se malo oddahnete od intenzivnega dela. V decembru pa bo ponovno treba zavihati rokave.

KARIERA: Na splošno je za ovne značilno, da so trdnejšega zdravja, če le dovolj skrbijo za svoje dobro počutje. Zato je potrebno opraviti vse redne preglede, se več gibati v naravi in se ne vdajati škodljivim razvadam. Ob zaključku poletja ter s pričetkom jeseni bodite le bolj pozorni na dihalni in prebavni sistem, ter spodnje okončine. Prav tako je potrebno poskrbeti za dovolj spanja in počitka preko noči. Zjutraj ali zvečer se priporoča sprehod in le nujno uporabo računalnika, oboje pomaga k kakovostnejšemu spancu. Za ovne je dobro tudi, da si privoščijo zdravilne kopeli, naravne čaje ter, da se izogibajo višinskim opravilom. Preventivno pa je smiselno preverjanje organov vida in sluha. Mnogi pa bi si lahko omislili tudi kakšnega kužka, ki bi sigurno prispeval svoj delež k še boljšemu počutju.

Horoskop bik za leto 2022

horoskop_bik

ČUSTVA: V začetku leta bikom ne kaže večjih čustvenih sprememb, vendar bodo vseeno posamezniki še v nekem svojem čarobnem prepričanju, da se bo nekaj le zgodilo na bolje. Bo se, ko bo aprilska nova Luna le sprostila čustveno pot v smislu spoznanj, novih začetkov ali zaključevanj v odnosih z ljubljenimi osebami. Venera, ki pa bo prešla v ozvezdje Bika, od koca maja do tretje dekade junija, pa bo pri mnogih sprožila iskro ljubezni. Zato bodite manj zadržani in sramežljivi ter odprite srce tistemu, s katerim bi se želeli postarati. V tem obdobju Venerine vladavine bo idealen čas, da svoji ljubljeni osebi pokažete ves svoj čustveni potencial in najboljše lastnosti svojega značaja. Jesen in prehod v zimo pa bosta bolj umirjena ter za mnoge ne ravno ustrezen čas za novo ljubezen. Zatorej se biki čustveno bolj potrudite v prvi polovici leta, da boste pomirili ter razveselili svoja srca.

KARIERA: Delovne in finančne zadeve se bodo spremenile na bolje v drugi dekadi aprila, ko bo Merkur prispel v ozvezdje Bika. Vpliv planeta bo pozitivno vplival na izboljšanje učinkovitosti študijskih, delovnih in finančnih procesov. Zato se vam kaže vse do izteka poletja več dinamike, učinkovitosti in objektivnosti. Mesec junij pa bo ugodnejši za poslovanje z domačimi in tujimi partnerji. Od konca junija pa do začetka jeseni pa ne bo najbolj ugoden čas za menjavo študija ali službe. V tem času je potrebno paziti tudi na pravilno komuniciranje pri učenju, delu ali finančnih posegih. Zimsko obdobje pa bo ponovno bolj umirjeno in večjih denarnih zastojev ne bi smelo biti, če boste predhodno tudi sami dovolj racionalno razporejali svoja denarna sredstva. Na tak način bi lahko zakorakali v naslednje leto finančno še bolj stabilno.

POČUTJE: Že pred prihodom pomladi bi bilo dobro, da začnete krepiti svoj imunski sistem, ter se odrečete nezdravi hrani in pijači. Priporočljive so tudi lahke telesne in dihalne vaje, savne ter hitra hoja. Izogibajte se tudi hladnejše vode in v slabem vremenu poskrbite za ustrezna oblačila. Poleti bo vse lažje, več aktivnosti in več dela, a vseeno ne pretiravajte z ohlajevanjem telesa. Pri rednih zdravniških pregledih bodite dosledni, ne glede na vaše ostale obveznosti in ne zanemarjajte dihalnega sistema. Če boste zadovoljivo okrepili lasten imunski sistem, se vam ne bi bilo potrebno v hladnejših dneh obremenjevati z različnimi prehladi in virozami. V kolikor bo vaše počutje in telo bolj pripravljeno na zimo, si boste lahko privoščili tudi več zimskih aktivnosti na prostem.

Horoskop dvojčka za leto 2022

horoskop_dvojčka

ČUSTVA: V prvem tromesečju ne pričakujte večjih čustvenih sprememb, te se bodo pričele intenzivneje dogajati z mesecem aprilom. Slednje velja bolj za samske, ki bodo iskali nove simpatije in nova čustvena razmerja. Sicer pa na splošno kaže za dvojčke v tem letu, bolj svetlo čustveno pot tako na področju ljubezni, kot v odnosih z bližnjimi in prijatelji. Junij in julij sta idealna meseca za uživanje v dvoje, za več romantike in nežnosti. Jesenski čas bo namenjen tudi večji komunikaciji s prijatelji, druženju in sproščanju. V zimskem obdobju pa bo poudarek bolj na družinskih povezavah, veselju, pogovorih ter osebnem zadovoljstvu. Manjša nesoglasja, ki se lahko pojavljajo preko celega leta, pa naj bi se hitro in učinkovito reševala.

KARIERA: Meseca januar in februar bosta delovno in finančno bolj umirjena in prav tako velja za vse študijske obveznosti. V tem času je potrebno delati več na projektih za naprej, se pogovarjati ter izmenjavati izkušnje. Z mesecem marcem pa se počasi začne krepiti delovna in finančna dinamika, ter več možnosti dela in zaslužka. Poleg teka se še pred pričetkom julija odpirajo možnosti novih poslovnih povezav, pogovorov in sklepanje delovnih pogodb. V času letnega dopusta pa bo le nekaj manjših delovnih obremenitev, ki se bodo dotikale zgolj posameznikov. V jesenskem obdobju pa se za mnoge odpirajo korenitejše spremembe na kariernem področju. Tako bodo možne menjave služb, študija, poslovnih partnerjev in finančnih vložkov. Vendar bo zimski čas prinesel ponovno stabilnost pri delu in denarju, a vseeno boste posamezniki morali delovati bolj varčno, da bi si hitreje lahko omogočili kar si želite.

POČUTJE: Dvojčki ste bolj izpostavljeni možnim težavam s črevesjem in na sploh obremenitvam spodnjega dela telesa. Zato preventivno razmišljajte in delujte na tem preko celega leta in ne zgolj takrat, ko se že pojavijo tovrstne težave. Torej si privoščite več sadja in zelenjave rdeče in zelene barve, več sprehodov in več kvalitetnejšega spanca. Ne pozabite opustiti slabih navad ali razvad, da bo lahko vaše počutje boljše. Prav tako je za vaše dobro počutje pomembno, da se več smejite in ste bolj sproščeni. Zato si določenih situacij ne jemljite preveč k srcu, saj vam to le škoduje. Razporedite si čas, da se boste lahko ukvarjali tudi z hobiji, ki vas veselijo ter vam prinašajo osebno zadovoljstvo. V hladnejših dneh pa poskrbite tudi bolj za svoje dihalne poti z določenimi vitamini in ustrezno garderobo. Pijte tudi več domačih, različnih čajev ter si privoščite tudi kakšno savno ali zdravilno kopel.

Horoskop rak za leto 2022

horoskop_rak

ČUSTVA: Do spomladi ne bo večjih premikov na čustvenem polju rakov, razen nekaj izjem, ki so se že pred kratkim odločili za resnejši partnerski odnos. V drugi polovici aprila bo v ozvezdju raka prisoten močnejši vpliv črne Lune, ki bo skušal krepiti slabosti in razvade tega znamenja. Zato previdnost ne bo odveč in prav tako je potrebno omejiti ljubosumje ter cinizem do svojih dragih oseb. Bodite bolj pošteni do sebe in tistih, ki vam dejansko nekaj pomenijo, le na tak način boste lahko nadaljevali z kvalitetnejšimi odnosi. Vse do druge polovice meseca julija pa naj bi bili odnosi bolj umirjeni ali rutinirani. Zatem nastopi Venera s svojo ljubečo energijo vse do prve dekade avgusta, ko bo idealen čas za vse vrste ljubezenskih zvez. Vpliv Venere na vse rake deluje izredno pozitivno, blagodejno ali celo čarobno.

KARIERA: Zvezde bodo v tem letu rakom veliko bolj naklonjene, kot so bile v preteklem letu. Torej na področju dela, financ in tudi učenja bodo poti bolj odprte, a vseeno se bo potrebno truditi, vztrajati ter biti objektivnejši do sebe in do drugih, da bo vse tako, kot mora biti. Nič se ne zgodi samo po sebi, saj to dobro veste, le včasih vam zmanjka notranje volje ali moči, ki vas žene naprej. Zato se vsaj v prvi polovici leta bolj potrudite, da boste imeli več možnosti za uspeh na svojem kariernem področju. V poletnih mesecih so možne različne spremembe od menjave službe, pa vse do delovnih napredovanj. Jesensko obdobje pa bo bolj v zatišju, kakor tudi druga polovica zimskega časa. Več uspeha se na splošno kaže vsem rakom, ki ste povezani s storitveno dejavnostjo ali delate direktno s strankami. Slednji so ob zaključku leta lahko celo dobro nagrajeni. Vredno se je potruditi.

POČUTJE: Pri rakih so možne težave z grlom, kožo in prebavilih, če seveda neustrezno skrbite za svoje počutje. Treba je spremljati čustveno stanje, kakovost spanja in se izogibati vsem slabim razvadam. Spomladi pričnite z rednimi sprehodi, poleti vam bo najbolj koristila voda in jeseni gorski zrak, le bolj se morate organizirati in vam bo vaš imunski sistem dobro deloval. V zimskem obdobju pa zdravilne kopeli ali savne. Prav tako pričnite uživati več sadja in zelenjave ter pijte več naravnih, osvežilnih napitkov. Ne pozabite tudi na ribe in ostale morske sadeže, ki manjkajo kot podpora telesu. Bodite tudi manj čustveno obremenjeni ter si prosti čas zapolnite z vsem, kar vas razveseljuje in sprošča.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Horoskop lev za leto 2022

horoskop_lev

ČUSTVA: Venera kraljica ljubezni bo v znamenju Leva med 11. avgustom in 5. septembrom in v tem času bo ljubezen na vrhuncu. Seveda pa se bo začela bolj romantična pot levom odkrivati že v mesecu februarju. Tudi na čustvenem področju se potrpežljivost obrestuje in vse kar se lani ni zgodilo, se letos lahko celo podvoji. Zato samske in vezane letos čaka obilo zadovoljstva v ljubezni. V poletnem času bo vaša ljubljena oseba še posebej navdušena nad vami in izkazovanjem čustev, zato skušajte ohranjati romantičnost in nežnost tudi v jesensko obdobje. Vsi, ki načrtujete družino bo to idealen čas, saj sproščena čustva še dodatno pripomorejo k želji po otroku. Seveda pa v zimskem obdobju in pred vsem ob izteku leta ne boste pozabili tudi na svoje domače ter prijatelje, ki jih boste letos znali prijetno presenetiti z malimi pozornostmi, ki bodo prihajala iz srca.

KARIERA: V tem letu ni pričakovati večjih sprememb, ki se navezujejo na že obstoječe delo ali rutino, ki jo imate. Seveda pa se velja bolj potruditi v mesecu marcu in aprilu, kar vam lahko prinese mnogo izboljšav v nadaljevanju. Ko bo Merkur v ozvezdju Leva, torej zadnja dekada julija in začetek avgusta bo karierna pot najboljša za vse nove projekte, ideje in ostale možne spremembe. Pomembnejše posle in dogovore je najbolje opraviti v zadnji dekadi julija, saj vam takrat zvezde obljubljajo uspeh pri delu in financah. V jesenskem času pa je potrebno upoštevati malo več previdnosti v komuniciranju na poslovnem področju, da ne bi prihajalo do nepotrebnih zamer s strani delodajalcev ali ostalih delovnih kolegov ter poslovnih partnerjev. Vaša marljivost, poštenost in korektnost se bo vsekakor obrestovala v tem in naslednjem letu, zato ostanite zvesti delu, ki ga opravljate. Tudi zaslužka vam ne bo manjkalo.

POČUTJE: V tem letu ne bi smeli imeti nekih dodatnih resnih težav le v primeru, da sami ne skrbite dovolj za svoje dobro počutje. Seveda pa se bo težje izogniti navadnim prehladom, če ne boste dodatno poskrbeli za okrepitev svojega imunskega sistema z dodatnimi in ustreznimi vitamini. Zvezde vam svetujejo, da se manj naprezate ter, da si privoščite zaslužen počitek ter sprostitev, ki vam najbolj ustreza. Naporno čustveno razmišljanje, ki vas zna dlje časa glodati pri samemu sebi, pa je za leve resnično škodljivo. Zato bodite bolj objektivni do sebe in do drugih in ne skušajte iz malih težav, delati velikih, vam to res ni potrebno. Saj vse slabe ali težke misli vplivajo na vaše počutje in na vašo odpornost za naprej. Več se veselite in bolj zaupajte v dobre namene.

Horoskop devica za leto 2022

horoskop_devica

ČUSTVA: Prva dva meseca bo Merkur, zavetnik vašega znamenja v ozvezdju Vodnarja, ki bo ugodno vplival na čustvene povezave ter romantične odnose. Zato boste tako vezani, kot nevezani imeli priložnost pokazati svoja čustva do ljubljenih oseb. Nato pa vas bo v mesecu marcu polna Luna potiskala k pomembnejšim odločitvam, kako boste želeli urediti svoj ljubezenski odnos z določeno osebo. Za resne sklenitve čustvenih odnosov pa bo najugodnejši čas konec avgusta ter septembra, ko bo na vas najmočneje vplivala zavetnica ljubezni Venera, ki bo prešla v ozvezdje Device in Merkurja v Tehtnici. Seveda bo poleg slednje imela še svoj vpliv rastoča Luna, tako bo jesen zares ljubezensko pestra. Seveda pa za vse device velja, da pokažejo lastno pobudo v čustvenih razmerjih in kaj si želijo, saj samo zvezde ne morejo vsega opraviti, namesto vas. Zato bodite v tem letu bolj čustveno odprte in ljubeče.

KARIERA: V mesecu marcu lahko pričakujete plodnost pogovorov med sodelavci, kakor tudi z ostalimi v podjetju. V mesecu aprilu se priporoča, da se več pogovorov in dogovorov lahko sklene v poslu. Na jesen bo priložnosti še več, le vseeno previdnost ne bo odvečna. Spomladi se je bolje zateči k določeni finančni previdnosti in ne zapravljati po nepotrebnem. V času poletja se bodo stroški zmanjšali in denarne obveznosti naj bi se tako popravile. V jesenskem obdobju pa se vam odpirajo povsem nove možnosti za delo in zaslužek. Zato devicam v tem letu naj ne bi šlo slabo oziramo bi moralo biti bolje, kot v lanskem letu. Torej, če se boste ravnali po odgovornem ravnanju v poslu in financah, bi letošnje leto morali zaključiti zelo dobro ali uspešno. Sicer pa je za vaše znamenje značilno, da ste bolj previdni, kar je tudi prav.

POČUTJE: V letošnjem letu naj bi vam napoved horoskopa prihranila resnejše težave s počutjem, vendar pa morate kljub temu skrbeti za ustrezno gibanje in s tem boljše počutje. Seveda ne bo odveč previdnost na prostem pred piki določenih žuželki, ki bi vam posledično lahko prispevale k določenim vrstam kožnih alergij ali sprememb na koži. Bodite previdnejši tudi s srečanji nepoznanih štirinožcev, da ne bi imeli kasneje kakšnih nepotrebnih težav s počutjem. V jeseni in preko zime pa se vam ni potrebno ukvarjati s tovrstnimi, naštetimi težavami, kakor tudi ne z počutjem nasploh. Ostanite odločni pri svojih čustvenih odločitvah in tudi počutje vam bo dobro služilo. Zato se v tem letu ne obremenjujte preveč z nepomembnimi zadevami, ki bi vam v nadaljevanju prej škodovala, kakor koristila.


Horoskop tehtnica za leto 2022

horoskop_tehtnica

ČUSTVA: Letošnje leto do izteka prve polovice ne bo nič kaj posebno na ljubezenskem področju. Zatorej se ne bo dogajalo nič pretresljivega v smislu novih poznanstev ali dvig že obstoječih partnerskih zvez. Obstajajo seveda posamezniki, ki se bodo bolj potrudili v času do pomladi in jim zna uspeti čustvene odnose dvigniti na višjo raven. Sicer pa so na splošno do julija predvidena bolj kratkoročna poznanstva ali avanture. Seveda to ne pomeni, da posamezniki ne bi mogli vzpostaviti resnejših čustvenih razmerij, a seveda bo največ odvisno od truda vsakega posameznika v znamenju tehtnice. V tretji dekadi septembra bodo Sonce, Luna in Venera, zavetniki vašega znamenja, vstopili v ozvezdje Tehtnice in takrat se bodo vplivi slednjih povečali na nežnosti, romantičnosti, intimi in zaljubljenosti. Za samske bo to odličen čas za nove priložnosti na ljubezenskem področju. Za vse ostale pa več resnejše ljubezni in čustev.

KARIERA: V prvem tromesečju ne bo vidnih večjih delovnih ali finančnih sprememb. Vendar se bodo pri posameznikih, ki imajo določene obveznosti ali pogodbe sklenjene iz preteklega leta, le obrestovalo na bolje tudi v tem začetnem letnem času. Nato bo od aprila malo bolje, možnih več novih priložnosti za delo ali zaslužek. Vendar bo potrebno vlagati več truda v delovne projekte, da bi se le ti na koncu resnično obrestovali še pred jesenjo. Zatem pa jesenski čas prinaša več možnosti za zaslužek, napredovanje ali spremembo delovnega mesta. Namreč Merkur bo vstopil v ozvezdje tehtnice in za vaše znamenje bodo odlični pogoji za vse vrste delovnih ali denarnih sprememb od drugega tedna meseca oktobra dalje. Tako bo karierna pot vašega znamenja bistveno lažje in hitreje napredovala, čeprav boste morali sodelovati pri tem tudi sami. Najpomembneje je, da razumsko ocenite stopnjo prihajajoče odgovornosti in svoje sposobnosti preko celega leta.

POČUTJE: Horoskop opozarja, da lahko prevelika aktivnost v zimskem obdobju posebno neprevidne tehtnice pripelje na bolniško posteljo. V letu 2022 obstaja nevarnost poškodb, zastrupitev in opeklin. Spomladi je pomembno jesti pravilno in opustiti alkohol. Poleti boste morali obvladati veščine zdravstvene oskrbe in skrbeti za bolnega sorodnika. Pridobljene izkušnje vam bodo v prihodnje koristile pri skrbi za lastno zdravje. Poleg tega horoskop svetuje, da ne zanemarjate preprečevanja bolezni, zato občasno obiščite zdravnika in zjutraj telovadite ali pa se drugače razgibajte. Bolje poskrbite za svojo hrbtenico in za organe prebave, mehurja ter ledvic. Saj je vseeno bolje marsikaj preprečiti, kot zdraviti in predvsem se izogibajte stresnim situacijam.

KATERI NADANGEL JE SOPOTNIK VAŠEGA ZNAMENJA

Horoskop škorpijon za leto 2022

horoskop_škorpijon

ČUSTVA: Letos se vam obeta več realnosti, iskrenosti ter romantičnosti na čustvenem področju, kot strasti, privlačnosti in pestrosti. Saj se boste morali vse do jeseni bolj truditi, če boste želeli ohraniti ali izboljšati svoj partnerski odnos. Za samske velja podobno, kar pomeni več komunikacije, več truda in več iskrenosti, da bi si lahko ustvarili dober čustveni odnos. Tako bo več ali manj skoraj vse do jeseni, ko bodo od sredine novembra Sonce, Merkur in Venera delovali v ozvezdju Škorpijona. V tem obdobju bodo čustva na vrhuncu, želja po kvalitetnejših odnosih bo večja in posamezniki bodo izrazili željo po uradni združitvi s svojimi ljubljenimi osebami. Zatorej bo tudi za to znamenje prišlo do resnejših čustvenih preobratov od manj resnih do bolj trdnih čustvenih povezav. Zato zna biti tudi zimski čas bolj čaroben ali pravljičen v ljubezni, kar bo mnoge škorpijone vodilo v pravo smer iskrenih čustev do svojih partnerjev.

KARIERA: Zvezde vam napovedujejo, da boste v tem letu bolj produktivni, kot lani predvsem tisti, ki imate samostojno dejavnost. Saj bo od januarja do marca in še od sredine julija do novembra Jupiter v znamenju Škorpijona. Takrat boste dobili nove priložnosti na delovnem mestu ali v lastnem poslu. Vsi, ki razmišljate o zamenjavi delovnega mesta ali službe, boste letos imeli več priložnosti za tovrstne realizacije. Sredi julija pa bo Jupiter zapustil ozvezdje Škorpijona in takrat se boste lahko nagradili z tistim, kar ste si želeli že nekaj časa ali pa celo presenetili z darilom koga od vam dragih oseb. Jesenski dnevi pa vam bodo s prehodom v zimo prinesli spremembo s katero boste bili še vedno zadovoljni, če boste le do takrat premišljeno ravnali s svojim denarjem, se vam bo to tudi obrestovalo. Zagotovo čaka uspeh vse škorpijone, ki se znajo potruditi tudi v najzahtevnejših pogojih dela.

POČUTJE: Do pomladnega časa se znajo pri posameznikih pojavljati različne alergije. Teh pa se najuspešneje izognete s pravilnim načinom življenja, gibanja ter prehrano. Zato bodite bolj dosledni do svojega počutja in se odvrnite od vsega kar bi vam utegnilo škodovati. Preko poletja pazite, da ostajate čimbolj sveži in čim manj prepoteni ali pa se pogosteje osvežite z vodo. V jesenskem obdobju pazite na dihala z dodatnimi preventivnimi vnosi vitaminov, ki jih vaš imunski sistem potrebuje. V zimskem času pa se vedno primerno oblecite ne glede na trenutni modni trend. Torej, če boste preko leta znali bolje prisluhniti svojemu telesu, ki vam bo sporočal kaj potrebuje, ne bi smeli imeti resnejših težav s počutjem. Načeloma so škorpijoni kar dovolj telesno odporni.

Horoskop strelec za leto 2022

horoskop_strelec

ČUSTVA: Bistvenih sprememb na splošno v čustvenem življenju, v tem letu ni pričakovati. Vezani se boste občasno dolgočasili in zato se bo vaš nemirni duh skušal nekako zamotiti z različnimi dejavnostmi. Nevezani pa boste še nekaj časa iskali svojo sorodno dušo. Zato bodo obdobja preko leta, ki bodo vaše znamenje obremenila z občutki ljubosumja, viharnih čustev, brezbrižnosti ter strasti. Največ čustvenih premikov pa se vam obeta na koncu jeseni ter na začetku zime, ko bo Venera v ozvezdju vašega znamenja. Zato bo največ ljubezni med 16. novembrom in 10. decembrom. Seveda pa bodo tudi ostali časovni premiki, ko boste pripravljeni za svojo ljubljeno osebo naredi skoraj vse. Prvič bo to v drugi polovici maja in drugič v drugi polovici julija, ko se vam bodo čustveni odzivniki ljubezni močneje oglašali. Vseeno pa bi bilo dobro za vsak čustveni odnos, da se čustveno bolj potrudite preko celega leta, saj boste le na tak način dosegli harmonijo ljubezni s svojim partnerjem.

KARIERA: V prvih treh mesecih se vam obetajo dobri dosežki pri delu, vendar pa vam utrujenost zaradi delovnega napora ne bo omogočala pravega zadovoljstva, slednji bo prišel kasneje za vami. Šele spomladi boste lažje združili delo in počitek, kar bo veliko bolje vplivalo na vas in vse v vaši bližini. Seveda pa boste imeli tudi bolj mirno obdobje ali rutiniran način dela vse do druge polovice meseca avgusta, ko se bo obseg dela ponovno povečal, vendar boste s tem pridobili tudi možnost večjega zaslužka. V obdobju vpliva retrogradnega gibanja Jupitra, zavetnika vašega znamenja, pa bo pomembno nadzorovati stroške. Zato vam horoskop svetuje dodatno previdnost, saj med 28. julijem in 23. novembrom obstaja možnost, da vas kdo denarno prevara ali pa ga sami preveč zapravite. Sicer naj bi bili preko leta denarni tokovi dovolj tekoči in s tem ne bi smeli imeti večjih težav.

POČUTJE: V prvem delu leta naj bi bili z počutjem kar zadovoljni, saj boste dovolj aktivni, le za več spanca bi bilo potrebno bolje poskrbeti. Prehod v poletni čas vas bo še dodatno motiviral in tudi časovno si boste lahko privoščili več dobrega za svoje telo in duha. V času dopusta si privoščite več plavanja, saj je to dobro za vaš skelet. Z prihodom jeseni pa boste morali biti bolj previdni pri sinusih in očeh, da se ne bi močneje prehladili. Zato že prej preventivno ukrepajte z vsem tistim, kar vam najbolj koristi okrepiti svoj imunski sistem. V kolikor se boste odločili za zimske aktivnosti, ki so vam blizu, pazite na morebitne poškodbe nog. Sicer ste telesno dovolj odporni, le včasih sami sebe preveč ženete naprej in šele kasneje opazite utrujenost ali neko napetost, ki si jo potem težje razložite ali jo sprejmete. Zato imejte ritem, ki vas bo bolj sproščal in manj utrujal.

Horoskop kozorog za leto 2022

horoskop_kozorog

ČUSTVA: Samski kozorogi imate v tem letu zelo dobre možnosti, da spoznate svojo sorodno dušo. Najbolj ugodna obdobja za nova poznanstva bodo v marcu, aprilu in v decembru. Za vezane kozoroge pa bo v partnerskem odnosu najbolj idealen čas za še več ljubezni junija, julija in avgusta. Takrat lahko s partnerjem še poglobita vajina čustva, nežnosti in ljubeče poglede. Seveda pa za vse kozoroge velja, da je potrebno preko celega leta skrbeti za boljšo kondicijo čustev, le tako boste tudi sami bolj zadovoljni ali srečni. Komunikacija je ključna za vse, ki si želite spoznati nekoga ali za tiste, ki ste že z nekom v vezi. Zato je pomembna odprtost, iskrenost ter sodelovanje z osebo, s katero želite biti v dobrem čustvenem odnosu. Na tak način boste tudi sami bolj prepričani v svojo ljubezen in pravilno odločitev. Letos vam ljubezni ne bi smelo manjkati, zato se tudi sami malo potrudite.

KARIERA: Mars bo letos dlje časa v ozvezdju Kozoroga, kar bo trajalo približno tri mesece. Zato boste imeli več elana, več idej in celo bolj karizmatično boste delovali na ljudi okoli sebe. Vse to pa vam bo zelo koristilo pri vašem delu in ostalih poslovnih projektih. S tem se vam bodo odprle tudi boljše možnosti za napredovanje ali za več zaslužka. Torej bo to leto za vaše znamenje poslovno bolj ugodno od preteklega leta. Seveda pa ob vsem tem ne smete pozabiti na sodelovanje z drugimi sodelavci ali nadrejenimi, s kateri boste lahko dosegali še boljše poslovne rezultate. Previdni bodite le na lastno motiviranost, da vam ne bi prehitro upadla, saj vam bi to lahko le upočasnilo vaše delovne plane. Sami veste, da zmorete več, da ste sposobni, le včasih sami sebi premalo zaupate. Zato si v tem letu naredi seznam želja, kaj vse bi radi dosegli in strmite k temu, uspelo vam bo.

POČUTJE: Hladnejši dnevi vam niso najbolj naklonjeni, zato bodite do pomladi bolj previdni, da se ne bi preveč mentalno obremenjevali, kar bi vam lahko zmanjšalo odpornost imunskega sistema ali telesne odpornosti. S prihodom toplejših dni pa boste energijsko oživeli, okrepila se vam bo vitalnost in vaše misli bodo veliko bolj pozitivno naravnane. V telesu se bosta pojavili lahkotnost in prožnost, zato se vam bo dvignila samopodoba. Prav tako boste čez poletje lahko bolj aktivni in s tem se boste počutili veliko bolje. V hladnejšem vremenu se priporoča, da ko se odločite za sprehod na svežem zraku, da se temu primerno oblečete, ter se pogrejete s toplimi in zdravimi napitki. Na tak način boste poskrbeli tudi za bistrejše misli, za bolj pozitivno razmišljanje, ki sta ključnega pomena za dobro počutje nasploh. V kolikor se boste ukvarjali z zimskimi dejavnostmi na prostem ne pretiravajte in poslušajte svoje telo, ki vam bo samo sporočilo kaj si želi.

Horoskop vodnar za leto 2022

horoskop_vodnar

ČUSTVA: V tem letu bi bilo dobro, da bolj zaupate v svoja in partnerjeva čustva ter, da se manj obremenjujete z določenimi sumi v čustva vaše ljubljene osebe. Saj že iz preteklih izkušenj dobro veste, da so te sumi po večini neutemeljeni in razjedajo vaš partnerski odnos. Torej do spomladi ne pričakujte večjih sprememb in skušajte biti tudi sami bolj čustveno objektivni v tem času. Zatem sledi mesec april in možnih nekaj čustvenih preobratov. Za vse vezane se lahko do poletja čustveni odnos še poglobi in postane še bolj ljubeč. Za nevezane pa ostaja odprta pot za nova poznanstva, ki bi se do jeseni lahko obrnila tudi v trajnejšo ljubezensko vezo. Zatorej imate v tem letu vsi vodnarji možnost, da ste ali stopite v resnejši partnerski odnos, seveda pa bo največ odvisno od vas samih ter vašega načina razmišljanja, kaj si v resnici sploh želite ali pričakujete. Bodite bolj preprosti in ne komplicirajte čustvenih povezav, pa boste dejansko najbolj zadovoljni.

KARIERA: V prvi polovici leta bo za vodnarje bolj naporna poslovna in finančna pot. Vendar to ne pomeni, da ne boste imeli možnosti pravega dela ali zaslužka, le malo bolj se bo potrebno potruditi za uspeh. Vendar boste imeli že ob koncu poletja boljšo stabilnost posla in večjo finančno sigurnost. Zatorej se lahko dejansko v prvem delu leta res bolj angažirate in si s tem zagotovite varnejšo jesen, za katero ne kaže najbolje v poslu. Saj so možni določeni, kratkotrajni izpadi posla in s tem zaslužka, kar bi vam prineslo možno izgubo, v kolikor se ne boste predhodno pripravili nanjo. Konec jeseni pa se vam ponovno odpira nova opcija dela in zaslužka, z nepričakovano ponudbo s katero boste lahko naredili tudi nekaj denarne zaloge za naprej. Lahko boste imeli opcijo drugačnega že obstoječega posla ali pa povsem novo poslovno ponudbo. Kakorkoli že se boste znašli, saj ste za delo vedno pripravljeni in vam poslovni izziv ne bo delal določenih preglavic. Zimsko obdobje pa ne bo slabo, če se boste nanj le pravočasno pripravili.

POČUTJE: Načeloma vam bo dobro počutje dobro služilo tudi v tem letu, vendar morate vseeno biti dovolj brižni do prehladov in do prekomerne obremenitve hrbtenice. Zatorej se v hladnejših dneh ne izpostavljajte, če to ni nujno potrebno in poskrbite za raztezanje vseh mišic na pravi način. Spomladi si privoščite daljše sprehode v naravi, poleti pa preživljanje dopusta v obmorskih krajih, ki vam nudijo popolno sprostitev. Manj se miselno obremenjujte, saj to škodi celemu telesu in pred vsem vašemu mentalnemu počutju. Uravnotežen način dela in počitka zagotavljata dobro zdravje in učinkovitost za naprej. V jesenskem času pa morate biti pri vadbi ali razgibavanju vseeno bolj previdni, saj so možne manjše poškodbe okončin. Seveda ne smete izpuščati rednih obiskov zdravnika, ki vam bo najbolje svetoval česa je preveč ali premalo za vaše boljše počutje. Ostanite dobro misleči na vseh nivojih svojega življenja in zagotovo se boste počutili bolj zadovoljno.

Horoskop ribi za leto 2022

horoskop_ribi

ČUSTVA: V tem letu bo vaše znamenje imelo dva aktivnejša obdobja na področju ljubezni in čustev. Ob koncu januarja in do izteka meseca februarja, ter od meseca aprila in do druge polovice junija. Torej tiste ribe, ki ste bolj odprte ne bi smele imeti v tem letu čustvenih zastojev, ostale bolj zaprte ribe pa boste težje komunicirale v čustvenih odnosih. Spomladanska ljubezenska aktivnost bo še bolj vztrajna, saj Mars v raku in Venera v ozvezdju Rib, podprta s praktičnim Merkurjem, bodo vašemu vodnemu znamenju obnavlja romantične občutke, ki jim ne boste zlahka ušli. Najtežje bo za samske ribe, ki običajno dolgo izbirate med simpatijami in ste nato pogosto razočarane. Pri vezanih takšnih težav ne bo, partnerja bosta popolnoma zatopljena drug v drugega in si bosta znala izkazovati naklonjenost in zaljubljenost. S prihodom poletja bo čustvena energija malo zbledela in se bo partnerski odnos odvijal bolj na rutiniran način. S prihodom pozne jeseni pa se ponovno čustva dvigujejo tako pri vezanih, kot nevezanih ter vas znajo s svojim čarobnim pridihom popeljati v lepši zaključek leta.

KARIERA: V tem letu ste lahko bolj mirni za svoje delovno področje in denarne pritoke, saj vas bosta Jupiter in Neptun varovala pred resnimi finančnimi tveganji skoraj vse leto. Le muhast vpliv Urana, ali močna energija Marsa, lahko občasno zavreta vaš materialni položaj proti izteku tega leta. Zato bo večina teh negativnih trenutkov prisotna v novembru in decembru. Horoskop vam zato svetuje, da si vnaprej odločite finančne vire, ki bi vam pomagali obdržati posel v primeru krize ali drugih odplačil. Seveda pa bo vaše znamenje spremljala tudi energija Sonca že od začetka leta in zatem tudi nekaj vplivov med letom, kar predstavlja neko vrsto zaščite pred večjimi denarnimi izpadi ali pomanjkanjem dela samega. Bodite v tem letu bolj prepričani v svoje načrte in lažje jih boste realizirali, ter se boste zatem gotovo počutili veliko bolj varno. Nič vam ne bo pretežko uresničiti, če boste le dovolj vztrajni in boste bolj verjeli, da zmorete premagati tudi zahtevnejše ovire, ki vam jih življenje postavlja na pot, kot preizkušnje vaše prave zmogljivosti.

POČUTJE: Na začetku leta boste odličnega počutja in z velikimi načrti za spremembe, za nove ideje ter povsem nove začetke. Vendar vseeno še pred pomladnim časom poskrbite za preventivno še boljše stanje vašega telesa. V kolikor že dolgo niste bili na posvetu s svojim zdravnikom, le tega ne zanemarite, saj je bolj dobiti še dodatno potrditev, da ste v dobri formi. Namreč pomlad se vas lahko s svojimi naravnimi spremembami temperatur in vremena dotakne v smislu prehlada ali česa podobnega, česar ne potrebujete. Zatem boste vse do jeseni bolj odporni, a ne zmete zanemariti sproščanja, gibanja in zdravega načina prehranjevanja. V hladnejših zimskih dneh pa bo vaš dihalni sistem ponovno na preizkušnji, zato ukrepajte že prej in preventivno. Svojemu organizmu privoščite potrebne vitamine in ustrezne tople napitke ter primerno garderobo. Na tak način se boste bolje zavarovali pred vdori mraza, ki vašemu telesu niso najbolj naklonjeni. Več se gibajte na svežem zraku in bodite dobre volje.

Numerologinja Anka in Astrohiša, vam želita v letu 2022 vse dobro.

komentarji