7 zvezd Nadangela Mihaela izpolnjuje želje

KAJ VAM SPOROČAJO ZVEZDE NADANGELA MIHAELA

Modrosti starodavnega vesolja in moči njegovih zvezd imajo vpliv  na ljudi, saj pravijo, da kar je zgoraj (na nebu), je tudi spodaj (na zemlji). Celoten Univerzum je prepleten s števili ter njihovimi vibracijami in tudi sedem zvezd Velikega voza sledi Nadangelu Mihaelu, saj je njegovo  število ravno sedem.

7_zvezd_nadangela_mihaela_uresnici_zelje_astrohisa

Zato vam lahko zvezde Velikega medveda, katerih del je tudi Veliki voz in so vidne tudi s prostim  očesom, pomagajo pri izpolnitvi vaših želja. Če jim boste zaupali in če boste zaupali sami vase, vas bodo pripeljale do ključnih odgovorov, ki vam bodo okrepili osebno  odločitev, za nadaljno življenjsko pot.

KAKO SI IZPOLNITE SVOJO ŽELJO

Med 21.12. in 29.12.2016, si lahko po Angelski numerologiji, vsak izbere eno željo.

Vzemite si čas, BODITE SPROŠČENI IN SI ZASTAVITE ENO SAMO KLJUČNO VPRAŠANJE, na katerega želite dobiti odgovor.

Oglejte si zvezde in BREZ HITENJA ENO IZBERITE, kajti v izbrani zvezdi, SE SKRIVA VAŠ ODGOVOR.

(odgovori posameznih zvezd, so opisani spodaj)


Angeli bodo opazili vašo zvezdo in bodo vedeli, kaj potrebujete. Nato še nam zaupajte, napišite točen čas videnja vaše izbrane zvezde in njeno ime in trem naključno izbranim, bom pisno odgovorila, kdaj lahko pričakujete izpolnitev svoje želje. Z željo pomagati tudi drugim, to sporočilo delite z vsemi, ki vam nekaj pomenijo, saj boste s tem širili lepe želje in Angelsko dobroto naprej.

Naj se vam izpolnijo vse vaše želje,
vam želita numerologinja Anka in Astrohiša

 

Da pa bi se vam želja resnično izpolnila, čimprej poiščite svojo izbrano zvezdo še na nebu ter se ji zahvalite.

ODGOVORI NA VAŠE ŽELJE SO SPODAJ


ZVEZDA ALKAID

alkaid_7_zvezd_nadangela_mihaela_astrohisa

Vaša zvezda vas opozarja na vaš neutemeljen, notranji strah, ki vas upočasnjuje pri vaših čustvenih odločitvah in se skriva v vašem nezavednem delu. Zato ste v odnosih bolj zadržani in bolj nezaupljivi, posledično se tudi preventivno branite in s tem oddaljujete od zaupanja v ljudi, ki vam nekaj pomenijo. Slednje vam škoduje pri doseganju trdnejših čustvenih odnosov in prav tako pri doseganju kvalitetnejših kariernih odnosov. Tako imate večkrat občutek, kot da se vrtite v začaranem krogu, v katerem ste premalo sproščeni ali brezskrbni, da bi bili lahko osebno zadovoljni. Zato vam vaša zvezda svetuje, da vidite sebe v tistem, kar vas osrečuje in to postopoma ustvarjate, saj ste sami ustvarjalec svojega življenja.

 


ZVEZDA MIZAR

mizar_7_zvezd_nadangela_mihaela_astrohisa
Nekje v vaših globjih razmišljanjih se še vedno zadržuje neka pretekla izkušnja, ki takrat za vas ni bila dobra in vas še vedno spremlja, kot senca ter vam ne dovoljuje pravega zaupanja v gradnjo lastnih življenjskih poti. Vaša zvezda vas opozarja, da pozabljate, da takratni splet okoliščin, ni niti približno enak sedanjemu in kljub temu vas še vedno preveč skrbijo določene spremembe, ki bi vam lahko koristile. Zato vam vaša zvezda svetuje, da so vse vaše nadaljne izkušnje odvisne predvsem od vaših odločitev, katerim bi bilo smiselno pustiti prosto pot, da bi se lahko razvile v željene cilje. Kajti brez pravih ciljev se življenje pokaže pusto in nesmiselno.

 


ZVEZDA ALIOTH

alioth_7_zvezd_nadangela_mihaela_astrohisa
Mnogi vas ne razumejo, saj v sebi nosite duha odgovornosti in resnice. Zato znate biti neposredni in nekateri tega ne sprejemajo ter se vam pričnejo izmikati, enako velja tudi za vaše bližnje. Vaša zvezda vas opozarja, da sledite še naprej resnici in realnosti, saj vas tako razmišljanje vodi do višjih trdnejših ciljev. Vaša intuitivnost je tista, ki vam sporoča kaj je dobro in kaj je slabo za vas ter vas vodi po poteh vašega življenja. Nič ni nemogoče, vam sporoča vaša zvezda, ki vidi vašega duha močnejšega in pogumnejšega, kot ga občutite sami. Čeprav vam lahko posamezniki zavidajo, ne smete izgubljati vero vase in se ne smete pustiti ovirati ali zmesti na poti svojih želja.

 


ZVEZDA MEGREZ

megrez_7_zvezd_nadangela_mihaela_astrohisa
Že nekaj časa razmišljate o določeni spremembi, ki ni tako oddaljena, da je  ne bi čutili in prav zato si jo želite. Vendar, da bi se vam ta želja izpolnila je potrebno nekaj preteklega zavreči, pozabiti ali odstraniti, da bi si sprostili pot. In z novo idejo ali novo vizijo vam lahko uspe tisto, kar se vam je do sedaj izmikalo ali ustavljalo. Vendar vam ni potrebno hiteti, počakajte na pravi trenutek in nato nadaljujte po poti svoje zvezde naprej do želenega cilja  Na tak način boste lažje motivirali tudi svoje drage osebe, ki vas bodo želele podpreti in spremljati. Sprejeti morate misel, da so včasih stari pogledi lahko tako zastareli, da niso več koristni in uporabni. Nič se ne zgodi samo po sebi in vse ima svoj namen. In ko vas nekaj že dlje časa ovira, vam vaša zvezda sporoča, da se je potrebno preusmeriti drugam ali pričeti na novo.

ZVEZDA PHAD

phad_7_zvezd_nadangela_mihaela_astrohisa
Človek ni samotni jezdec, temveč bitje, ki išče sorodno dušo in dobro počutje v druženju in odnosih nasploh. Če tega nima, ga prične dušiti sproščenost in zadovoljstvo ljudi, ki to imajo. Zato je prišel čas, ko je potrebno nekaj spremeniti, da bi se lahko počutili bolje in da bi bilo vaše srce bolj zadovoljno. Moč srca je odvisna le od človekove volje in če boste zavračali tiste, ki vam želijo biti blizu, bo vaše srce še bolj nemočno. Vaša zvezda vam svetuje, da bolj zaupate lastnemu srcu, ki vam sporoča s kom boste delili lepe in nesebične trenutke in s kom ni potrebno deliti ničesar, če si tega ni zaslužil. Zato le pogumno prisluhnite svojim potrebam in jih realizirajte, kot vam šepeta srce.


ZVEZDA MERAK

merak_7_zvezd_nadangela_mihaela_astrohisa
Zadnje čase se počutite neizživeto, saj je v vašem srcu prazen prostor, ki je namenjen samo določeni osebi. Kljub temu, da vsak človek potrebuje  svoj kotiček, v katerem poišče svoj notranji mir, je tega lahko tudi preveč. Vaša zvezda vas želi usmeriti k razumevanju razlike med umirjenostjo  in osamljenostjo. Namreč, če je enega ali drugega počutja preveč, se lahko zgodi, da vam zmanjka volje, da bi povedali na glas, kaj v resnici  želi ali potrebuje vaše srce. Slednje se počuti neizpolnjeno, kadar osamljeno razmišlja o izpolnitvah lastnega srčnega zadovoljstva. Zato vam vaša zvezda sporoča, da svojo srčno energijo močneje podprite, da bi se vam čimprej uresničila želja, ki jo potrebuje vaše srce.


ZVEZDA DUBHE

dubhe_7_zvezd_nadangela_mihaela_astrohisa
Iz vaše notranjosti ali duše prihaja nek glas, ki vas spremlja, se vam oglaša, ker želi da bi bili zadovoljni. Vendar je med razumom in dušnimi potrebami nevidna pot, na kateri se trenutno ne najdete. Razum vas ohranja pri samostojnosti, medtem ko si duša želi več  prostosti. Zato si ne znate vedno postaviti mejo in niste prepričani, kaj ali kdo vas v resnici osrečuje. Poleg tega pa se še obremenujete s tem, da vas vaši bližnji ne bi napačno razumeli. Vaša zvezda vas želi pravilno usmeriti, da bi lažje poiskali ravnovesje med tem, kaj si želite in tistim kar že imate. Zatorej je vredno negovati in ohranjati vse tisto, kar vam veliko pomeni, sočasno pa graditi na novih poteh, ki vam bodo obogatile vaše duševno počutje, vam svetuje vaša zvezda.

komentarji