Decemberski tedenski horoskop z retrogardnim Merkurjem

Retrogardni merkur bo imel vpliv na naše počutje vse od 19.12.2016 do 8.1.2017

Tedenski horoskop Astrohiše, je tokrat poseben, saj je danes nastopil tudi retrogardni merkur, kar bo imelo dodaten vpliv na nas. Vzemite si čas, in preberite kaj dejansko je ta pojav, o katerem smo že toliko slišali in na kaj je potrebno biti pazljiv.

horoskop_retrogardni_merkur_astrohisa

Retrogradnost planeta se zgodi takrat, kadar se planet na neki točki ustavi in se začne pomikati vzvratno. Retrogardni Merkur se zgodi trikrat letno in traja tri tedne. Njegov vpliv v tem času pa je primaren, surov in zaradi tega negativen.

Ljudje postanejo bolj nervozni, direktni in impulzivni, kar za seboj potegne marsikatero slabo odločitev, prehitro izgovorjeno besedo, prepir. Temu pojavu se reče tudi negativen vpliv Merkurja, saj imajo ljudje tako izgovor za svojo impulzivnost, ki pride na dan in je ne morejo obvladovati.

Kako lahko sami vplivamo na naše počutje, kako si lahko pomagamo

Pomembno je, da se spomnimo, da imamo svobodno voljo in da se lahko nadziramo ter upremo v pravem trenutku. V dnevih, ko bo imel merkur največ vpliva, je naš nasvet to: da si vzamete nekaj časa resnično sami zase, se posvetite meditaciji, preden izgovorite impulzivne besede, se raje malo ustavite in preštejete do 10, da se umirite in šele nato resno odgovorite.

Razmislite, kakšno škodo lahko storite v parih sekundah, če izrečete neprimerno besedo, podpišete nepravo pogodbo ali nadrete vam drago osebo. Prav tako ni vredno skočiti v avanturo na hitro, saj ima lahko storjeno dejanje določene posledice in vsaka storjena škoda bi bila prevelika za popravke. Zato ne bodite nervozni, direktni in impulzivni, kar za seboj potegne marsikatero slabo odločitev, prehitro izrečena beseda lahko v teh dneh sproži izgube na vseh življenjskih področjih.

Sedaj, ko bolje razumemo slab vpliv Merkurja, si ne dovolimo, da bi njegova energija na nas in nam drage osebe, slabo vplivala. Bodimo pozitivni, močni in nasmejani ter delimo lepo besedo naprej. Veliko dobre volje vam želita, numerologinja Anka in Astrohiša.

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Obiščite nas: vedeževanje

 

Horoskop november Oven
horoskop_oven

Spolna moč bo v tem tednu malce upadla, a vseeno boste čutili blaženost, četudi se v spalnici ne bo dogajalo preveč novega ali vznemirljivega. S partnerjem bosta delila duhovno povezanost, vrednote, v katere oba verjameta in čustva bodo dosegla vrh skale. To vaju bo okrepilo v vajinih prizadevanjih, za erotiko se pa ne sekirajte, saj vedno niha. En teden je lahko bolj vroč ali pač hladnejši od drugega.

 

Horoskop november Bik

horoskop_bikS partnerjem se bosta malce odtujila, zlasti na področju skupnih prepričanj in vrednot. Zaradi tega vam ni treba nič ukrepati, samo počakati morate, da mine ta sezona. Vse v življenju ima svojo sezono, tudi planeti se obračajo po ritmu in sedaj je vaš ritem retrograden. Zato se obrnite stran od pogovorov, ki bi vodili v prepir in raje ustvarjajte tam, kjer lahko. Še bo prišel čas, bo boste zopet povezani.

vedezevanje_zakup_minut_poceni_klici_astrohisa

Horoskop november Dvojčka

horoskop_dvojčkaNa poslovnem področju ste pred neko odločitvijo, za katero vas partnerji že preganjajo, da se odločite. Nikar. Skušajte zavlačevati vsaj kakšen teden po januarju, potem jim sporočite svojo odločitev. Če jo boste sprejeli sedaj, vam utegne biti žal zelo hitro. Vse bo počakalo, ne gori voda. V intimnem odnosu boste ljubljeni in ljubili boste z enako mero nazaj. To vam bo dalo moči za druge izzive in blaženost.

 

Horoskop november Rak
horoskop_rak

Retrogradni Merkur bo povzročal težave po dolgem in počez, pri vseh znamenjih. Bodite previdni v komunikaciji z ljudmi, ki vam hočejo dobro in vas imajo radi. Zadržite se neokusnih komentarjev in tiste resnice, ki je ni potrebno javno deliti, to bi pustilo za seboj samo zlomljena srca. Počakajte do prve polovice januarja.

 

Horoskop november Lev

horoskop_lev

Počutili se boste kot pravi lev, prvinski in surov. Če se boste obdali z ljudmi, ki bodo približno enako močni, vas čaka veliko dogodivščin in avantur. Če pa imate v svoji bližini ljudi, ki so malce manj močni od vas, lahko vaša moč na njih deluje destruktivno. V svojih prizadevanjih si zapomnite eno; niso vsi ljudje tako močni, kot ste vi in niso vse resnice vedno za vsa ušesa. Malce prilagajanja vam ne bo škodilo.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop november Devica

horoskop_devica

Zaradi vpliva retrogradnosti, se bodo v vašem življenju pojavile neke osebe, ki bodo želele od vas ukrasti vašo energijo, vašo pozitivno stran življenja, vašo srečo in nenazadnje tudi vašo ljubezen. Želele bodo same to izkusiti, zlepa ali zgrda. Zato boste morali paziti vse do prve polovice januarja, da boste obvarovali izbrani način življenja, ker vam gre dobro in izbrano osebo, ker jo ljubite.

Horoskop november Tehtnica

horoskop_tehtnica

Ljubezen bo na vrsti tudi za vas, čeprav v retrogradnih dneh, boste vseeno imeli s kom preživljati praznične dni. Seveda morate biti opozorjeni na slab vpliv Merkurja, ki vas lahko v trenutku pripelje v prepir z nekom, s komer se ne želite prepirati. Še vedno pa ostaja ključno vprašanje, kdaj se boste ustalili v doživljenjskem smislu. Četudi ste vezani, nikar preveč ne razmišljajte o drugih možnostih. Gradite tam, kjer ste postavili temelje.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop november Škorpijon

horoskop_škorpijon

Komunikacija bo postala zahtevnejša v teh dneh, pa vendar ne nujno na ljubezenskem področju. Ozavestiti morate, da vselej razmislite ali je vredno nadaljevati nek pogovor ali ne. Nihče vas ne sili vztrajati tam, kjer se ne počutite prijetno. Dovolj vljudnih besed je, s katerimi lahko komunikacijske neprijetnosti prekinete. Doma in v ljubezni pa boste blaženi, cenite to, kar imate in vračajte z enako mero.

 

Horoskop november Strelec

horoskop_strelecSedaj pustite ob strani finančne pogovore, ker vam lahko uničijo lepe praznike. Namesto tega se raje pogovarjajte o tem, kaj vam in vašim dragim prinaša užitke, veselje in notranje zadovoljstvo. Storite za vse svoje bližnje tisto, s čimer jih boste najbolj osrečili, tudi sezona je prava za takšne akcije. Pustite finančne načrte stati pri miru vsaj do prve polovice januarja, retrogradnost vam tukaj ne bo prizanesla.

 

Horoskop november Kozorog

horoskop_kozorog

Izkoristite retrogradni Merkur in se obrnite v sebe, privoščite si nekaj samote in nekaj tišine. Videli boste, da ste vsaj na dveh področjih v svojem življenju, na napačni poti oz. sledite napačnim osebam in njihovim načrtom. Saj veste, če nimate svojega načrta, boste del načrta nekoga drugega in ta drugi, ni pripravil nič dobrega za vas. Zato razmislite, zlasti v ljubezni in poslu. Si morda ne bi želeli drugačnega življenja na teh dveh področjih. Pogum.

 

Horoskop november Vodnar

horoskop_vodnar

Počutili se boste nepremagljivega. To je dobro, če želite dokončati zapuščene projekte in se posvetiti svojim domačim, za katere vam vedno zmanjka časa. Prav tako ste srečni na ljubezenskem področju, samo malce bi se morali še bolj prepustiti. Vaši domači vas imajo radi in vas želijo imeti ob sebi, potrudite se in jim ustrezite, vsaj do sredine januarja. Videli boste, da ne bo brezpredmetno.

Horoskop november Ribi

horoskop_ribi

Tisti, ki ste žal sredi ločitve ali težkega partnerskega obdobja, se razveselite. Retrogradni Merkur vam bo prinesel hitre in lahko sprejemljive odločitve. Če jim boste sledili, se bodo težave rešile po hitrem postopku in tudi tako, da boste na koncu srečni in zadovoljni. Samski bi se morali v teh dneh malce bolj ukvarjati sami s seboj in pogledati v svojo notranjost duše. Tam boste našli nekatere odgovore, ki jih iščete.

 

komentarji