Decembrski tedenski horoskop Astrohiše

Decemberski tedenski horoskop Astrohiše

 

Tedenski horoskop za drugi teden decembra.

Novo leto se nam že počasi približuje in z njim tudi nove priložnosti za vseh nas. Kaj so vam tokrat pripravili numerologi in astrologi Astrohiše, kaj lahko pričakujete ob izteku letošnjega leta in kaj vse vas čaka v letu 2017.

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Obiščite nas: vedeževanje

horoskop_december_astrohisa_2016

Horoskop november Oven
horoskop_oven

Ta teden se vam obeta veliko osebnega zadovoljstva, zlasti v intimnih odnosih. Z vam drago osebo se boste zelo ujeli in uravnali na enako frekvenco. Razmišljali boste podobno in veliko dobrega se bo iz tega razvilo. Zdaj je čas za nove ideje, zametke projektov in zamisli, ki bodo obrodili sadove v prihajajočem letu. Tudi samskim zvezde priporočajo udeležbo na družabnih dogodkih in spoznavanje zanimivih ljudi, ki lahko ostanejo.

 

Horoskop november Bik

horoskop_bikS partnerjem se bosta ukvarjala z enim od finančnih vprašanj, ki vaju bo dobro ogrel, vendar v pozitivnem smislu. Prišla bosta do neke rešitve, ki vaju bo resnično osrečila. Tisto, kar bosta splanirala nikakor ne smeta na glas govoriti, nikomur. Ljudje so zavistni in vama lahko pokvarijo načrte. Jemljita to kot vajino osebno skrivnost, ki bo hitro obrodila sadove, od katerih bosta imela zelo veliko.

 

vedezevanje_zakup_minut_poceni_klici_astrohisa

Horoskop november Dvojčka

horoskop_dvojčkaS partnerjem bosta uživala v družabnih zabavah in dosegla skupaj nek cilj, ki sta ga že dolgo zasledovala in se trudila zanj. Zgodilo se bo tako, da se vama bo neka zadeva nepričakovano obrnila tako, da bosta sprva presenečena in brez sape, nato pa bosta hitro videla, kaj lahko iz novo nastale situacije potegneta dobrega ven zase. Čustveno ravnotežje boste zlahka dosegali.

 

Horoskop november Rak
horoskop_rak

Ta teden ne boste razpoloženi za romantiko, celo tako se boste počutili, da bi se najraje umaknili iz družbenega sveta v osamo, da razmislite nekatere stvari in se poglobite v svojo notranjost. To je občasno nujno narediti, da ohranimo notranje ravnovesje. Ko boste v osami, se boste spraševali tudi o tem, koga v resnici ljubite. Zaključki, do katerih boste prišli, bodo morali priti na plano vsem ljudem, ki jih bo sprememba zadevala.

 

Horoskop november Lev

horoskop_lev

Vaše ljubezensko življenje v tem tednu ne bo dolgočasno, celo nasprotno. Želeli si boste veliko družbe, zabav in srečanj s starimi prijatelji in znanci. Prav tako boste veseli novih poznanstev, preko katerih se samskim obeta nova ljubezen. Vezanim pa veliko poslovnih uspehov zaradi novih vezi. Odločili se boste tudi za nov hobi ali neko zanimivo avanturo, ki vam bo vzela sapo.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop november Devica

horoskop_devica

Veliko boste razmišljali o skupnem življenju z vam drago osebo, ne glede na to ali sta že dolgo skupaj ali pa sta se komaj spoznala. Včasih ni pomembna dolžina razmerja ampak njegova kvaliteta. Čas, ki ga bosta preživljala skupaj, bo vsekakor kvalitetno porabljen in usmerjen v skupno prihodnost. Kakršno koli odločitev boste sprejeli v tem tednu, bo za vas najboljša.

 

Horoskop november Tehtnica

horoskop_tehtnica

Oba se bosta trudila doseči presežek tistega, kar sta že osvojila. V strahu, da se razmerje ne bi porušilo ali postalo ekstra dolgočasno, se bosta oba zelo močno angažirala, kar pomeni, da vama je pomembno, da ostaneta skupaj v tem razmerju in da sta pripravljena na spremembe ali karkoli bo pač potrebno, da ne zaspita. Komunikacija bo dobra in uspelo vama bo ostati skupaj.

 

Horoskop november Škorpijon

horoskop_škorpijon

Navdušeni boste, ker se vam bodo uresničile dolgoletne finančne sanje. Končno boste lahko kupili tisto, kar ste si želeli in veselje boste delili tudi z vam dragimi osebami. Partner vam bo nepričakovano pomagal, kar vas bo tudi še dodatno osrečilo. Morda se bosta odločila za skupno investicijo ali za pobeg na samo, kakorkoli bo, boste uživali. Prišel je vaš čas miru in nagrad ob dolgem trudu.

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop november Strelec

horoskop_strelecPristno intimnost boste dosegli samo tako, da se boste odprli. To vam do sedaj ni uspevalo, pa vendar boste zmogli prestopiti lastne meje in se intimno ter duhovno odpreti. Ugotovili boste, da je lepo deliti najtemnejše skrivnosti, strahove in bojazni, da zaradi tega niste nič manj ljubljeni, kvečjemu še bolj. Vam draga oseba vam bo hvaležna za to odločitev, saj si tega močno želi, pa do sedaj od vas ni bilo odziva.

 

Horoskop november Kozorog

horoskop_kozorog

S partnerjem bosta ustvarila vzajemno negovalni odnos, vi boste potrebovali pomoč pri odvajanju neke slabe navade bodisi bo to kajenje, slaba navada s priboljški ali pa sprememba v prehrani oz. preoblikovanju telesa. Vi pa boste pomagali s skupnimi cilji, kot je preurejanje doma ali pomoč pri organiziranju neke partnerjeve zadeve. Najbolj pomembno pa je to, da vaju bo ta skupni čas močno povezal.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop november Vodnar

horoskop_vodnar

Romantični teden je pred vami, delili boste vse s partnerjem in zaradi tega bo vajina ljubezen še bolj globoka. Odprli boste svoje srce in dušo, pred vašim ljubimcem/ko, boste goli kot novorojenček, goli in iskreni. To gesto bo vam draga oseba zelo močno cenila in si jo tudi zapomnila za vse čase. Iskrenost in poštenost pa vas bosta v tem tednu pripeljala tudi na višjo stopničko v poslovnem svetu.

 

Horoskop november Ribi

horoskop_ribi

Tokrat se boste lahko zanesli na vašo družino, eden od družinskih članov vam bo pomagal rešiti vašo zasebno zadevo. Čeprav mu sprva ne boste zaupali in boste mnenja, da je to vaša zasebna stvar, se bo izkazalo, da vam bo v veliko pomoč, le zaupati mu boste morali. Morda vam celo reši partnerstvo. Po tem dogodku bosta s partnerjem še močneje povezana.

 

komentarji