Kaj nam bo prineslo leto 2017

KAJ NAM BO PRINESLO LETO 2017

numeroloska_napoved_2017_astrohisa

Leto 2017, ki se hitro približuje, bo leto časti, vere in samozaupanja. Namreč iz numerološkega vidika, bo leto 2017 pod vplivom energij števila 10 ali reducirano števila 1 (2+0+1+7) ali (1+0) in vibracije tega števila bodo narekovale velike spremembe na vseh področjih človekovega razmišljanja.

Svet čaka velik prestop iz preteklih devetih let (zaključen temeljni numerološki ciklus 9 števil), v nove začetke, ki bodo pogojeni s preteklim trudom. In ob tem se je vredno zamisliti, da vse bazira na številih, zakaj se numerološki ciklusi ponavljajo vsakih devet let, ali se čas dejansko vrti naprej, ali gre pri slednjem za časovno odštevanje ali pa bi bilo bolj smiselno upoštevati numerološko razlago dvomestnih števil in se končno premikati samo še naprej.

Zato nas bo ponovno v letu 2017, spremljala karma preteklih devetih let, poleg ostalih let in z njo povezane neizpolnjene obljube, nedokončane zadeve, nerešeni čustveni odnosi, neiskrena prijateljstva, neizpolnjene želje, različne zamere, itd. Vendar bomo imeli odprte nove možnosti, da se resneje lotimo vseh tistih ciljev, ki so nam najpomembnejši, seveda tudi v duhovnem smislu in ne samo v materialnem smislu.

Torej se bližamo koncu devetletnega numerološkega cikla in z letom 2017, se prične čas transformacij z namenom, da se pripravi teren za nove začetke. Zato bi bilo zelo modro, da do izteka letošnjega leta postorimo čim več, na vseh področjih, ki so še odprta ali nezaključena. To je lahko področje službe, kariere, podjetja, zaposlitve, ljubezni, odnosov s prijatelji, z družinskimi člani, z znanci, razni konjički, duhovna pot, itn. Karkoli že, čas je da se pričnemo postopoma premikati naprej, da si utiramo nove začetke, nove ideje, nove projekte, nove smernice in nove poti. Zato je še čas, da se opravičimo, prosimo za odpustitev, poravnamo dolg, sami odpustimo, se pogovorimo ali prisluhnemo. Le na tak način bomo vstopili v prihodnje leto, bolj pripravljeni, bolj odločni, bolj pogumni in z več življenjske volje.

Do izteka letošnjega leta nas bodo še spremljali, različni vplivi planetov, polne lune, mrkov, drugih astralnih vplivov in ob določenih dnevih se bomo zaradi tega težje mentalno pravilno usmerjali, a vendar moramo biti močni in ne obupavati, temveč se truditi za pozitivnejšo komunikacijo in boljše odnose na vseh področjih. Naučiti se moramo potrpežljivosti, poguma, prijaznosti, pomagati drugim in držati skupaj, saj nas v letu, ki je pred nami čakajo tudi skupne preizkušnje, kot so obdobja suše in bolezni, obdobja mraza in pomanjkanja energije, obdobja podražitev, obdobja političnih sprememb, obdobja naravnih katastrof, obdobja novih bolezni in obdobja duhovnih sprememb.

Torej bo leto 2017 prineslo večjo katarzo, saj bodo mnogi spregledali, da se večajo razlike med dobrimi in slabimi ljudmi, med revnimi in bogatimi ljudmi ter med pravičnimi in pokvarjenimi ljudmi. Tudi moderna tehnologija bo še bolj napredovala, prav tako materialistična naravnanost in našim čutilom nezaznavni pojavi, se bodo krepili.

vedezevanje_zakup_minut_poceni_klici_astrohisa

Vendar ni vse tako črnogledo, kot je na prvi pogled videti in prav tako za vsakim dežjem posije sonce ter nam ponuja nove začetke, optimizem, vero in upanje na boljši jutri, slednjega lahko trdneje zgradimo v letu, ki je pred nami. Po čiščenju bomo ljudje postajali bolj senzibilni drug do drugega, empatični, ljubeči, umirjeni, odprti, iskreni in tako se bo zgodil nov preskok zavesti, v katerem bomo spoznali, da je neuničljiva podlaga življenju ljubezen. Slednja prinaša mir v dušo vsakega človeka.

Leto 2017 bo tako izredno zanimivo in polno priložnosti ter pozitivnih energij za vse, ki so rojeni v številu življenjske poti 1.

Ali že poznaš svoje število življenjske poti? Klikni na povezavo, vpiši svoj datum in izračunaj število svoje usode.

ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI

Ljubezen je najmočnejša energija,
vaša numerologinja Anka

Telefon 090 30 47

Numerologinja_Anka_kontakt

komentarji