Decemberski tedenski horoskop Astrohiše

Decemberski tedenski horoskop Astrohiše

Nov svež tedenski horoskop, za prvi teden decembra. Kakšne priložnosti vam je letos prinesel mesec december? Ali vas čaka dobra podlaga za leto 2017?

Vabimo vas, da tudi tokrat preberete kaj smo vam pripravili numerologi in astrologi Astrohiše.

Nekatera horoskopska znamenja čaka kar nekaj pozitivnih sprememb in priložnosti.

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Obiščite nas: vedeževanje

horoskop_december_astrohisa_2016

Horoskop november Oven
horoskop_oven

To je teden, ko enostavno morate ven, med ljudi, v druženje. Če boste ta teden ostali doma, boste prav gotovo zamudili veliko priložnosti za nova poznanstva, ki vam lahko prinesejo marsikaj, od nove službe do dodatnega dela in vas celo pripeljejo v nova razmerja. Zato se hitro obrnite in si napolnite urnik za ta teden z vsem mogočim. Udeležite se družbenih dogodkov, ki jih ne bo malo. Vsekakor imejte oči na pecljih in odprt um. Srečno.

Horoskop november Bik

horoskop_bikV tem tednu bosta zasebno življenje in poslovno življenje tesno prepletena. Temu ne boste mogli nasprotovati, še manj pa postaviti meje. Čeprav pravijo, da ni dobro mešati zasebnosti in posla, bo tokrat drugače. Če se boste znali pravilno obrniti in povedati prave stvari, kar bo lahko, saj vam bo steklo kot po maslu, samo prepustiti se boste morali, potem ne bo več nobenih zadržkov ali dvomov. Pustite si pomagati in hkrati uživajte. Uspešni boste.

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop november Dvojčka

horoskop_dvojčkaVajino ljubezensko življenje bo v tem tednu zaznamovano z duhovnim napredkom. Želela si bosta potovanja, ne toliko zaradi cilja, bolj zaradi poti same in dogodivščin na poti. Skupaj si bosta delila uživanje nečesa nenavadnega in tujega, to vama bo odprlo nova obzorja in omogočilo pogled izven omejitev, ki jih poznata. Samski boste želeli enakih izkušenj in si jih boste tudi privoščili s prijatelji, med katerimi pa se bo razvila tudi ljubezenska iskra.

Horoskop november Rak
horoskop_rak

V tem tednu se vam obeta izkušnja, ki bo močno poživila vaše zaspano telo in mirujočega duha. To je lahko karkoli od nove telesne izkušnje pa vse do nove duhovne izkušnje. Za vas prav gotovo velja, da boste v tem tednu to izkusili, ni pa nujno da sami. Morda se vam bo pridružil partner ali neka druga oseba, s katero si delite podobna prepričanja ali celo nek hobi. Ta izkušnja vas bo globoko in pozitivno zaznamovala.

Horoskop november Lev

horoskop_lev

Samski boste doživeli nekaj, kar ste dolgo čakali. To je, na nekem družabnem dogodku boste spoznali osebo, ki bo imela dejansko tisto, kar iščete. To bo oseba z določeno vsebino in ne tista plehka, prazna in »škoda časa« oseba, katere ste srečevali zadnje čase. Pred vezanimi pa je življenjska odločitev: otrok, poroka ali skupna selitev? Če je kdaj čas pravi, je to sedaj. Zgrabite vse priložnosti, ki se vam ponujajo.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop november Devica

horoskop_devica

Ljubezensko in poslovno ali delovno življenje se bosta močno prepletala v tem tednu, samskim ne uide romanca s sodelavcem ali sodelavko. Končno se boste odločili, da je dovolj spogledovanja in boste šli v dejansko akcijo. Vezani pa boste lahko svoje hobije in delo združevali s hobiji in delom vam ljubljene osebe, to je nekaj neprecenljivega za kvaliteten in dolgotrajen odnos, ki ga vedno gradite.

Horoskop november Tehtnica

horoskop_tehtnica

Tisti, ki ste šepali v komunikacijskih veščinah, boste presenečeni. Tega je sedaj konec, tudi tisti, ki vam je šlo dobro, šele sedaj boste videli, kaj pomeni dober pogovor, plodne rešitve in uresničene želje. Pogovarjali se boste tako, kot se najbrž niste že dolgo ali pa sploh nikoli. Besede bodo tekoča in izgovorjena magija. Samski boste tako spretni z besedami, da vam bodo odpirale vrata kjerkoli in kadarkoli. Izkoristite ta dar in si odprite nekatere poti, ki so vam bile do sedaj zaprte.

Horoskop november Škorpijon

horoskop_škorpijon

Tudi vam komunikacija ne bo šepala, dogovorili boste vse, kar je ostalo do sedaj v zraku, do izteka leta pa boste zaključili vse pomembne projekte, ki so se vlekli skozi celo leto, nekateri tudi dlje in so vas na subtilni ravni kar močno bremenili. Tokrat bo konec leta za vas resnično konec in z novim letom se boste lotili vsega novega pa tudi nekaj starega, vendar samo tistega, kar vam je prinašalo veselje in srečo, tako bo tudi naprej.

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop november Strelec

horoskop_strelecKončno boste spregledali in odprli oči, videli boste, da življenje ni samo delo in nabiranje materialnih dobrin. Res je lepo in udobno, če ste preskrbljeni, toda ni potrebe pretiravati, saj ne boste ničesar odnesli s seboj na drugo stran mavrice. Morda so v vašem življenju ljudje, ki bi jim več pomenilo, da jih obiščete, da se z njimi družite in jim pri čem stojite ob strani, to bi jim pomenilo veliko več, kot pa materialne dobrine in denar, ki ga pošljete.

Horoskop november Kozorog

horoskop_kozorog

Soočili se boste z neko frustracijo, ki je samo vaša, osebna in intimna. Videli boste, da potrebujete nekaj časa v popolni osami, da rešite to težavo. Vam dragi morda ne bodo razumeli in bodo celo krivili sebe, pomembno je, da jim poveste, da gre tokrat resnično samo za vas in da potrebujete ta čas, če je treba tudi en teden v hotelu ali v drugi državi. To morate storiti, če želite nadaljevati mirno in uspešno.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop november Vodnar

horoskop_vodnar

Magnetizem, zaupanje in samospoštovanje vas bodo v tem tednu pripeljali v nove svetove. Tokrat se ne boste zadrževali, kot ste se nekoč, ko ste tam že bili in niste uspeli zaužiti dobrot, ki so vam bile ponujene. Tokrat ne bo tako, sedaj ste pripravljeni in to boste storili, ne glede na vse. To je vaša druga priložnost za zamujeno in nihče vam ne bo mogel preprečiti te izkušnje. Borite se zase in se ne uklanjajte strahovom drugih. Enkrat bodo že razumeli.

Horoskop november Ribi

horoskop_ribi

Potrebujete dobesedni odklop. Tako je, surovo in resnično. Če si tega ne boste privoščili v kratkem, lahko pregorite. Načrtujte vsaj pet dni izven civilizacije, brez povezave na globalno mrežo, brez telefonov in skratka brez stikov s civilizacijo. To potrebujete, da dokončate nek pomemben projekt, ki ste ga začeli že v preteklosti, pa vas je življenje dobesedno posrkalo v svoje tire. Ne pozabite, da morate in želite po opravljeni nalogi, tudi nekomu poročati o rezultatih.

 

komentarji