Tedenski novembersko decembrski horoskop

Novemberski horoskop, strast škorpijonov in strelcev

Takole, mesec november se že počasi izteka in le še nekaj dni nas loči od zadnjega in najbolj praznično prešernega meseca v letu, seveda meseca decembra!

Kaj vam tokrat napovedujejo numerologi in astrologi Astrohiše? Se bo vaša ljubezen le uresničila in bila uslišana, ali pa boste morali počakati na drugo leto, leto 2017, ki bo nosilo znamenje numerološke 9-ke?

Vsekakor vam želimo vsem, da bi v zadnji letošnji mesec zakorakali z optimizmom in polni elana tako vstopili v leto 2017.

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Obiščite nas: vedeževanje

astrolosko_numeroloski_horoskop_astrohise_1

Horoskop november Oven
horoskop_oven

Nepričakovan zaplet pri delu ali v zvezi s financami, vas bo pustil v nelagodju in iskajoč rešitev, se boste znašali nad vam dragimi osebami. Skušajte se izogibati stresnim situacijam,tako v službi kot tudi doma. Preden rečete nekaj impulzivnega, raje premislite dvakrat, da s ine boste povzročali nepotrebnega stresa. K težavi pristopajte kar se da hladno in odmaknjeno, kot da ste bili najeti, da rešite to vprašanje. Potem si privoščite prosti čas.

 

Horoskop november Bik

horoskop_bikFinančne priložnosti se vam bodo odprle, tako za vas kot tudi za vašega partnerja. Na vašo srečo, boste pozitivno presenečeni, ko boste ugotovili, da lahko sedaj naredite tisto, česar dolgo niste mogli. Materialni del vaše osebnosti bo tekel gladko, medtem ko bo potrebno nekaj vložiti v duhovni del. S partnerjem se borita vsak s svojo vero in ideologijo, tu lahko nastanejo težave. Skušajta se uskladiti in si odgovoriti na duhovna vprašanja, ki vaju tarejo.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop november Dvojčka

horoskop_dvojčkaNov začetek v vašem razmerju je na obzorju. Od vas je odvisno, če ga boste sprejeli ali boste ostali tam, kjer ste sedaj, četudi nezadovoljni. Z neko osebo bosta začela delati na skupnem projektu, ki vam bo odprl pogled izven škatle. Ta mentalni napredek bo za vas kot zelena luč, ki se bo sprožila tudi na drugih področjih. Čutili boste magnetno moč, ki vas bo vlekla k tej osebi. Ne pustite za seboj strtih src, počistite zmedo in dajte iskrene odgovore.

 

 

Horoskop november Rak
horoskop_rak

Komunikacija med vami in vašim partnerjem se bo drastično izboljšala. To bo prineslo velik napredek v zmožnosti poslušanja in dajanja pametnih rešitev. Pozorni bodite na odločitve, ki jih morate sprejeti v dvoje ali v skupini, tukaj ne smete odlašati ali čakati predolgo. Merkur se vam bo kmalu zaprl in potem bo tudi komunikacija slabša. Če želite zapreti neke odprte zadeve, morate reagirati hitro in glasno.

 

 

Horoskop november Lev

horoskop_lev

Velik ljubezenski potencial se vam obeta v tem tednu, zvezde so na vaši strani, od vas pa je odvisno, kaj boste s temi darovi naredili. Samski ne smete zamuditi priložnosti za romantični zmenek v dvoje, ki lahko preraste v resnično ljubezen. Vezani pa boste morali najti način, kako te iskre uporabiti pri vam dragi osebi. Če boste gledali drugam, obstaja velika nevarnost, da se zapletete z neko osebo, s katero delate.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop november Devica

horoskop_devica

Ta teden boste morali biti izdatno previdni s svojo drago osebo ali ljubimcem, zlasti pa z denarjem. Morda boste želeli nekaj velikega financirati, seveda s skupnimi financami, pa vendar lahko tu nastane dilema. Morda partner ne bo želel tega ali pa bo želel nekaj drugega. Morate vedeti, da tisto, kar si vi želite, ni nujno tisto, kar si želi vam draga oseba. Za skupne cilje pa se le potrudite, da si bosta oba želela enako.

 

 

Horoskop november Tehtnica

horoskop_tehtnica

Vaša družina vam bo malce zagodla v tem tednu, zlasti na področju vašega razmerja. To bibilo lahko karkoli, od vmešavanja do skrivnosti, ki se lahko razkrijejo. Partner ne bo tiho, zato se lahko razvije velik prepir. Morda ni najbolj pametno načrtovati družinskega srečanja v tem tednu, zato se raje posvečajte individualnim projektom in času za sebe. Tudi vaš partner ga potrebuje.

 

 

Horoskop november Škorpijon

horoskop_škorpijon

Čeprav je vaša narava maščevalna in v njej ni veliko prostora za odpuščanja ter sočutje. V tem tednu bo drugače. Oprostili boste neke stare zamere in to vam bo prineslo mir v vašem duhu. Nenavadno za vas, pa vendar boste pripravljeni pokopati preteklost in nadaljevati tam,kjer ste srečni. Zapustite vse, kar vam povzroča nesrečo, mizerijo in maščevanje. Enostavno odidite in živite zase ter za ljudi, ki so vam blizu in vam nudijo ugodje, srečo ter ljubljenost.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop november Strelec

horoskop_strelecZ novo Luno boste pripravljeni na nov osebni začetek. Tudi v čustvenem življenju. Včasih je pač potrebno prekiniti neke stare, pokvarjene vezi, ki vam ne služijo več, niti vas ne osrečujejo. Čeprav je takrat malce hudo, je pa zato toliko bolje kasneje. Želeli si boste tega, osrečevalo vas bo, četudi se ne bo veliko dogajalo. Že samo misel na to vas navdaja znovim, svežim upanjem.

 

 

Horoskop november Kozorog

horoskop_kozorog

V tem tednu si boste želeli preživeti več časa z vam drago osebo, nahraniti čustveno povezavo, ki jo imata. Na koncu ni nič drugega pomembno, le to, da imate ob sebi pravo osebo, na katero se lahko zanesete, h kateri se vedno lahko obrnete v težavah. Sedaj je čas,da s to osebo preživljate kvalitetni čas in da drug drugega negujete ter razvajate. To si privoščite, vse ostalo bo lahko počakalo. To je pomembno.

 

 

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop november Vodnar

horoskop_vodnar

Če boste odprtega uma, boste nekam povabljeni, kjer boste spoznali neke ljudi, za katere niste niti pomislili, da obstajajo. To vas bo navdihnilo na sto načinov, ki jih boste želeli tudi udejaniti. Zaradi te nove naveze, si boste želeli zapustiti svoj star način življenja in se jim pridružiti. To boste po vsej verjetnosti tudi naredili. Zakaj pa ne, konec koncev je to vaše življenje.

 

 

Horoskop november Ribi

horoskop_ribi

Prijatelje držite čim dlje stran od vaše ljubezni. To je tokrat zelo nevarno za vas in za vam ljubljeno osebo. Karkoli boste storili, nikar ne sprašujte vaših prijateljev za nasvet, njihovi nasveti tokrat ne bodo dobri za vas. Tako se včasih zgodi, ne sprašujte zakaj, če čutite, da morate stran, pojdite. Ne ozirajte se nazaj. Obvarujte tiste, ki so vam dragi. Ne bodite naivni.

 

 

komentarji