Novemberski horoskop 2016

Novemberski horoskop, strast škorpijonov in strelcev

Pred nami je še zadnji celi novemberski horoskop, saj naslednji teden, že prehajamo v mesec december, tako da bo naslednji horoskop novembersko-decemberski.

V tem tednu, pa imamo tudi prehod iz škorpijona v strelca, kar predstavlja dva zares strastna znaka zodiaka.

Kako bo ta strast vplivala na vaše horoskopsko znamenje? Ali se vam obeta nekaj romantike in mogoče celo nova simpatija?

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Obiščite nas: vedeževanje

astrolosko_numeroloski_horoskop_astrohise_1

Horoskop november Oven
horoskop_oven

V tem tednu obstaja velika verjetnost, da se boste soočili s partnerjevo kariero, ki bo trčila v vašo. Morda ne po vsebini, gotovo pa po tekmovalnosti. Morate se zavedati, da s partnerjem iščeta skupne rešitve in hodita po skupni poti. Ni nobene potrebe, da sta tekmovalna in da med vama raste rivalstvo, saj bo uničilo še tako dober odnos. Zato se skušajte posvetiti enemu problemu hkrati in po vrsti.

 

Horoskop november Bik

horoskop_bikMorda boste vi ali pa vaš partner tisti, ki bo ta teden uničil romantiko. In sicer z versko ali filozofsko tezo, ki jo bo močno zagovarjal. Karkoli bo že prišlo v enega ali drugega, morate si dopovedati, da ideologije ne morete vsiliti nikomur. Če pa se bo zgodilo, da se bosta strinjala potem se vama obeta, da bosta resonirala na enaki frekvenci in vibraciji. Vajina vez bo močnejša.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop november Dvojčka

horoskop_dvojčkaTa teden zna biti donosen za vas in vašega partnerja, neka skupna investicija ali projekt se zna izkazati za donosnega in če bo tako, bosta točno vedela, kam z dobičkom. Vesela bosta. Po drugi strani pa obstaja možnost, da se skupaj odločita za velik nakup, ki vama bo prinesel novega veselja in načrtovanja za naprej. Ti dogodki vama bodo popestrili dokaj turobno ozračje in ponovno bosta našla tisto vibracijo, zaradi katere sta pristala skupaj.

 

 

Horoskop november Rak
horoskop_rak

V tem tednu ne boste nič kaj nežni in romantični. Prijela se vas bo neka močna vibracija, ki sicer ne bo negativna. Bo pa imela velik vpliv na počutje in notranjo moč. Seveda bo izžarevala iz vas in se širila na vse okoli vas. Zlasti na vam drago osebo, ki jo boste prav presenetili z novimi, vročimi idejami in predlogi. Tudi svež zrak paše občasno, kajne. Sploh pa zdaj, ko ste že nekaj časa vpeti v iste vzorce.

 

 

Horoskop november Lev

horoskop_lev

Z vam drago osebo boste imeli v tem tednu izvirne ideje, polne domišljije in skupaj bosta našla tudi pot, kako jih uresničiti, vsaj delno. Komunikacija bo stekla kot po maslu in prav gotovo se boste lahko dogovorili tudi nedorečene zadeve iz preteklosti. To bo spomnilo tudi vašega partnerja ali partnerico, da vam zaupa neke svoje projekte ali ideje, ki do sedaj niso še uzrle belega dne. Podpirala bosta drug drugega.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop november Devica

horoskop_devica

Srčne zadeve so v tem tednu bogate, močne in vas znajo celo notranje spremeniti, na bolje. Čutili boste močan magnetizem, ki vas bo nezadržno vlekel k vašemu partnerju in obratno. To bo zakrivila nič hudega sluteča navezava Venera in Plutona, ki vama bo odprla novo poglavje v vajinem življenju. Tisti, ki niste v močnih razmerjih, se lahko enkrat v teh dneh zbudite in ugotovite, da zapravljate čas s partnerjem. Občutek bo obojestranski.

 

 

Horoskop november Tehtnica

horoskop_tehtnica

Kakor ste do sedaj delali s financami, tako vam bo super Luna v tem tednu zagodla tudi za naprej. Torej, če niste znali ravnati z denarjem, bo tako še nekaj časa, če pa ste pametno investirali ali privarčevali kaj, potem se vam bo obrnilo na bolje, ker bo Luna potencirala obstoječe stanje. Če ste med tistimi, na slabi strani, boste morali ponovno razmisliti kako in kaj. Prav tako velja za osebna razmerja.

 

 

Horoskop november Škorpijon

horoskop_škorpijon

Srčne zadeve vam bodo v tem tednu prišle do dna vaše duše, preganjalo vas bo vse, kar ste zakrivili, v nočnih morah vas bodo prebujala zlomljena srca, ki ste jih pustili za seboj, porušena upanja in razbite sanje. Tokrat boste morali pogledati globoko vase in si neke stvari priznati, potem pa, če boste želeli obrniti ta nesrečni krog, boste morali začeti popravljati škodo, ki ste jo povzročili sebi in drugim. Ne bo lahko.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop november Strelec

horoskop_strelecPreveč se ubadate z neko osebo, s tem jo boste samo odvrnili od sebe, ker vas bo videla v obliki psihopata, ki ji diha za vrat. Morda vam bo to tudi nakazala in vi boste občutili velik sram. Da to tega ne bi prišlo, se malce brzdajte in držite nazaj, ostanite klasični. Če vam je ta oseba namenjena, se bo odprla druga pot. In če bo po tej drugi poti ta oseba prišla k vam, jo sprejmite. Drugače boste morali rešiti neka vprašanja sami s seboj.

 

 

Horoskop november Kozorog

horoskop_kozorog

Ljubezen bo v zraku zagotovo od začetka tedna močneje potem pa bolj realistično. Kar ne bo slabo, saj kar boste splanirali v začetku tedna se bo proti koncu tedna tudi odvilo. Zaradi močne Polne Lune se boste počutili dodatno sensibilno in tako se boste tudi obnašali do vam drage osebe, prijalo vam bo telesno izkazovanje naklonjenosti in ljubezni. Lahko se celo odločita za korak naprej v vajinem razmerju, otrok ali večja skupna investicija.

 

 

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop november Vodnar

horoskop_vodnar

Skrivna romanca lahko preseže mejo, ki jo še obvladate. Ker je razmerje, v katerega se spuščate precej komplicirano in malce preveč za vašo notranjo moč, boste morali ukrepati. Če ne boste izgubili še tisto, kar imate. Tega si pa ne želite, ostati sami in s strtim srcem. Zato vam zvezde svetujejo, da se zadržite v nekih stvareh in se obrnete drugam. Vlagajte tja, kjer vas že imajo radi.

 

 

Horoskop november Ribi

horoskop_ribi

Fascinacija, ki jo gojite do neke osebe, s katero sta bolj kot ne, v prijateljski navezi, vam bo močno potrkala na srce. Ugotovili boste, da je v bistvu to oseba, s katero ne želite nikdar prekiniti stikov, pa vendar, je pa tudi oseba, s katero ne morete živeti normalnega življenja. Torej, zaradi te ugotovitve boste malce na dnu. Pa vseeno, proti koncu tedna bo razpoloženje boljše. Zlasti zato, ker boste ugotovili, da jo lahko imate vsaj na en način.

 

 

komentarji