Novemberski horoskop ob POLNI – SUPER LUNI

Novemberski horoskop ob POLNI SUPER LUNI

Današnji horoskop pa je zares poseben, saj imamo tokrat luno v perigeju, v zandjem času, pa se jo je prijel tudi izraz SUPER LUNA. To pomeni, da bo tokrat Luna najboližje Zemlji, zato bo njen vpliv na nas in naše počutje še toliko večji.

Tokratna polna luna pa ima še drugo posebnost, saj bo najbližje Zemlji tudi v zadnjih 68 letih. Nazadnje smo imeli super luno leta 1948, naslednja, pa bo šele leta 2034. Dodatna posebnost super lune je tudi v tem, da se nam bo zdela videti 14 odstotkov večja ter 30 odstotkov svetlejša, kot običajna polna luna.

 

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Obiščite nas: vedeževanje

super_luna_novemberski_horoskop

Horoskop november Oven
horoskop_oven

Na začetku tedna se boste ukvarjali še z nekaterimi posli, povezanimi s financami. Bolj, ko se bo približeval konec tedna in s tem tudi zmanjšan učinek super polne Lune, bolj si boste želeli nežnosti v dvoje in spiritualnega povezovanja z osebo, s katero si boste delili nežnosti. Tokrat vas običajno ne bo zanimalo. Želeli boste nekaj takšnega, česar še niste poskusili in to boste predstavili tudi vam dragi osebi. Ne bo vam žal.

 

Horoskop november Bik

horoskop_bikPolna Luna bo nenavadno vplivala na vas, namreč, težko se boste zadržali, da ne bi vsem povedali, kar jim gre. To vam lahko prinese resne težave na delovnem mestu ali v poslih nasploh. Zato vam svetujemo, da se skušate zavestno vzdržati in raje govorite samo tisto, kar se nujno pričakuje od vas. To energijo pa usmerite k domačim in ljubljenim osebam, saj lahko na tak način drastično izboljšate vaše odnose z njimi.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop november Dvojčka

horoskop_dvojčkaPogovori ne bodo tekli tako, kot si boste morda želeli, to bo kriva super Luna, ki vam bo v začetku tedna ponagajala. Kar boste želeli povedati, bo zvenelo popolnoma drugače in marsikomu lahko s tem povzročite visok pritisk. Dobro bi bilo, če bi se šli besedno igro sami s seboj, v svojih mislih, preden bi karkoli izustili naglas. Dvomite v vse, kar želite povedati, preoblikujte in nato povejte s čim manj besedami. Odkrili boste tudi okostja v omari, ne naredite scene.

 

 

Horoskop november Rak
horoskop_rak

Luna, ki bo v tem tednu najmočnejša, vam bo pomagala pri odnosih z domačimi in tudi na poslovnem področju. Uporabite njeno moč in vpliv, da se z domačimi še bolj povežete, da začutite tisto sigurnost, ki jo vselej iščete in da sklenete nekaj pomembnih poslov. Prepustite se Luni, ker vas bo vodila po pravi poti, za razliko od drugih znamenj, vam ne bo potrebno skrivanje pač pa ravno nasprotno. Uživajte in skušajte doseči v tem tednu, kar bo le možno.

 

 

Horoskop november Lev

horoskop_lev

Vezani se boste ob moči polne Lune krasno razumeli, zadovoljstvo bo več kot obojestransko in odlično. Vendar pa pazite, ko bo Luna pojenjala proti koncu tedna, se zna zgoditi, da bosta oba govorila, a se ne bosta razumela, kot bi govorila v dveh različnih jezikih. Zato bodite strpnejši, da ne uničite vsega, kar boste zgradili v začetku tedna, kakšne stavke je bolje zadržati zase in jih ob neki drugi priliki povedati. Samskim pa se obeta romanca na delovnem mestu.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop november Devica

horoskop_devica

Morda boste podoživeli nasprotovanje vaše družine, kot že v preteklosti. Toda tokrat bo priletelo kot strela z jasnega neba in ne bo vam jasno, zakaj morate ponovno skozi te debate, če ste jih že rešili oz. ste mislili, da ste jih rešili. Luna bo imela velik vpliv na vse udeležene in na vse izrečeno, zato svetujemo previdnost. Mirno se pogovarjajte in zagovarjajte svoja stališča, kot ste že tudi prej. Ne pustite se, da vas prepričajo, da nekaj ni v redu.

 

 

Horoskop november Tehtnica

horoskop_tehtnica

Kakor ste do sedaj delali s financami, tako vam bo super Luna v tem tednu zagodla tudi za naprej. Torej, če niste znali ravnati z denarjem, bo tako še nekaj časa, če pa ste pametno investirali ali privarčevali kaj, potem se vam bo obrnilo na bolje, ker bo Luna potencirala obstoječe stanje. Če ste med tistimi, na slabi strani, boste morali ponovno razmisliti kako in kaj. Prav tako velja za osebna razmerja.

 

 

Horoskop november Škorpijon

horoskop_škorpijon

Zaradi Polne Lune, ki bo v tem tednu vseprisotna in celo zelo močna na vašem intimnem področju, se zna zgoditi, da bosta s partnerjem našla nove načine, kako ovekovečiti in poglobiti vajino obstoječe razmerje, ki je mimogrede, že zdaj odlično, če se tega zavedate ali pa ne. To bo za vaju neka prelomnica, ki si jo bosta dobro zapomnila in bosta zaradi tega postala še bolj nerazdružljiva.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop november Strelec

horoskop_strelecDenar, denar sveta vladar. Tokrat vam jo bo zagodla Polna Luna, ki bo razkrila družinske finance in njihovo odtekanje, ki se dogaja brez vaše vednosti. To vas bo dodobra razkurilo in želeli boste vse karte na mizo. Ugotovili boste, da se je nekaj denarja izteklo, sicer v dobre namene, vendar brez vaše vednosti, drugam. To boste zamerili in izgubili dobršen del zaupanja v vaše družinske člane. Do konca tedna boste problem rešili. Nezaupanje ostaja.

 

 

Horoskop november Kozorog

horoskop_kozorog

Ljubezen bo v zraku zagotovo od začetka tedna močneje potem pa bolj realistično. Kar ne bo slabo, saj kar boste splanirali v začetku tedna se bo proti koncu tedna tudi odvilo. Zaradi močne Polne Lune se boste počutili dodatno sensibilno in tako se boste tudi obnašali do vam drage osebe, prijalo vam bo telesno izkazovanje naklonjenosti in ljubezni. Lahko se celo odločita za korak naprej v vajinem razmerju, otrok ali večja skupna investicija.

 

 

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop november Vodnar

horoskop_vodnar

Polna Luna vas bo spodbudila, da začnete uresničevati neko idejo, ki se vam poraja in bi lahko preko nje tudi dodatno zaslužili. Presenečeni boste, kako bo vam draga oseba pripravljena pomagati in sodelovati, še bolj, kot ste kadarkoli to pričakovali. To vam bo dalo dodatnega zagona, da idejo dejansko uresničite in skupaj bosta uživala v sadovih tega dela. Zaženite motorje takoj v ponedeljek.

 

 

Horoskop november Ribi

horoskop_ribi

Pričakujte izpolnitev vaših želja na vseh področjih, zlasti pri nedokončanih projektih, ki se bodo realizirali do konca tega tedna, domači vam bodo vsekakor stali ob strani. Razmišljate pa tudi o nečem drugem in sicer, o svojem najboljšem prijatelju ali prijateljici, namreč razvijate romantična občutja in čutite metuljčke v trebuhu, to pomeni, da ste po vsej verjetnosti zaljubljeni in da boste morali ukrepati. Naredite to, ne bo vam žal.

 

 

komentarji