Drugi novemberski horoskop Astrohiše

Novemberski astrološko numerološki horoskop

Ta teden pa nas čaka kar nekaj zanimivih preobratov. Numerologi in astrologi dajejo predvsem poudarek na notranji glas v nas, ki nas bo vodil na pravo pot, pot zadovoljstva in osebne sreče. Prisluhnite srčku in srečno vam želimo.

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Obiščite nas: vedeževanje

astrolosko_numeroloski_horoskop_astrohise_1

Horoskop november Oven
horoskop_oven

Razmerje, v katerem ste trenutno močno zapleteni, ni nujno, da je vaše primarno razmerje. To pomeni, da je oseba, s katero se videvate, postala velik del vašega življenja in da se boste morali odločiti, kako naprej. V nedogled se skrivalnic ne boste mogli igrati, s tem boste le prizadeli vse okoli sebe in tudi sami sebe. Bodite iskreni do sebe in si v prvi vrsti položite karte na mizo. Odločite se. Nato oznanite svojo odločitev in jo tudi izpeljite.

 

Horoskop november Bik

horoskop_bikSpoznali boste osebo, ki ima ozadje precej različno od vašega. To vam je usojeno, kamorkoli se boste obrnili: na potovanju, doma ali v službi. Ta oseba bo prišla in zapletla vas bo v pogovor. Želeli si boste, da se ta pogovor nikdar ne konča. Imeli boste občutek, kot da ne morete več dihati brez te osebe, sicer nevarne emocije, pa vendar, kaj pa če je to oseba, ki vam je namenjena. Morali boste urediti svoj status tako, da ne bo nobenih ovir.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop november Dvojčka

horoskop_dvojčkaMorda ste novoporočeni par, morda pa ste se le vselili skupaj pred kratkim, kakorkoli, tokrat boste soočeni s skupnimi financami. Morate vedeti, da ta podvig zahteva veliko sodelovanja, premišljenosti in sodelovanja. Če se ne boste uspeli dogovoriti tako, da bo obema prav, je na mestu vprašanje, kako se boste dogovorili karkoli v nadaljevanju. To je le ena od skupnih ovir, ki jih bo treba premostiti. Testi življenja. Planeti so na vaši strani, podpirajo komunikacijo.

 

 

Horoskop november Rak
horoskop_rak

Sredi tedna, se bosta skupaj s partnerjem, soočila z neko finančno oviro. To vaju bo postavilo na življenjski test partnerstva. Na vaše presenečenje, ga boste z nekaj napora in veliko dobre volje, z lahkoto premagali. Presenečeni boste sami nad seboj in nad vašim partnerjem, kako vam je to uspelo. Spoznali boste, kako trdno razmerje imate in dobili navdih, da se morda še bolj povežeta in naredita še kakšen korak dlje.

 

 

Horoskop november Lev

horoskop_lev

Ugotovili boste, da vam in vašemu partnerju nekdo želi zelo slabe stvari in da vam izza vašega hrbta tudi nagaja. To vas bo spravilo najprej v jezo, nato v bes in možno histerijo. To naj se zgodi v intimi vašega doma in s pomočjo vašega partnerja. Nato se bosta povezala in naredila strategijo, kako tej zadevi priti do dna, brez prelite krvi. Dobili boste navdih, ko se boste pomirili in domislili se boste prav izvirnega, inteligentnega načina, kako stvar rešiti. Ponosni boste nase in na svojega partnerja.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop november Devica

horoskop_devica

Samskim bo teden predstavljal bazen romance, v katerem boste plavali. Udeležili se boste nekaterih družabnih dogodkov in tam vas tudi čaka oseba, ki vam je v tem življenjskem obdobju namenjena. Vezani boste videli, kakšen zaklad imate doma oz. ob sebi, ljubi vas oseba, ki je izjemna, nadnaravna in skrivnostna. Od nje se lahko naučite toliko skrivnosti o življenju in o misterijih življenja. Tisti, ki vam je to osebo poslal, je vaš varuh.

 

 

Horoskop november Tehtnica

horoskop_tehtnica

Spet se vam bo obrnil krog, v katerem se stalno vrtite, a tokrat na bolje. To naj vas nikar ne razveseli preveč, saj traja le kratek čas, nekaj mesecev, potem pa ponovno doživljate temo, osamljenost in vse ostalo, kar gre dol. Resno boste morali razmišljati o drastični spremembi načina življenja, drugače se boste vrteli v teh krogih do smrti. Ali je vredno živeti za tistih par svetlih mesecev, brez kakšnih globjih navez, čustev, brez smisla za borbo. Razmislite.

 

 

Horoskop november Škorpijon

horoskop_škorpijon

Ste v bojni fazi, planeti prežijo na vas in vam pošiljajo vojno, ki tli v vas in se izraža preko agresivnejše komunikacije do vaših bližnjih, ki vas imajo radi in se vas kar malce bojijo, kadar vas prevzame takšna energija. Morate vedeti, da ste izjemno močna oseba, da drugi niso tako močni in težko prenašajo te vibracije. Na srečo, ne bo trajalo dolgo, se bo pa ponavljalo. Skušajte se naučiti uporabljati to energijo za konstruktivne ideje.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop november Strelec

horoskop_strelecImeli boste izjemen čut za komunikacijo, toda morate paziti, da ne poveste preveč. Raje poslušajte več in povejte manj, tako bo tisto, kar boste povedali, imelo izjemno težo. Ta dar lahko izkoristite za uspešnejše medsebojne odnose in tudi v poslovnem svetu lahko dosežete tisto, kar je do sedaj trkalo na zaprta vrata. V besedah je izredna moč in vam je dana, da jo v tem tednu uporabite.

 

 

Horoskop november Kozorog

horoskop_kozorog

Vaše ljubezensko življenje bo postalo zelo zanimivo in zabavno, zato boste zelo hvaležni in želeli boste izkoristiti vsak trenutek ljubezni in užitkov, kot da ne bo jutrišnjega dne. Tako je prav, naredite to in izživite tisto, kar tli v vas. Samski boste privlačili različne ljudi v svojo bližino, vezani pa boste zelo hvaležni partnerju za vse, kar je pripravljen storiti za vas in za vaju.

 

 

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop november Vodnar

horoskop_vodnar

V tem tednu vas bo preplavila nova energija, ki je še niste imeli. Dala vam bo zagona in motivacije, da se lotite prav vsega, česar ste se bali ali niste bili zmožni storiti prej. To je teden, ki ga morate izkoristiti, da izpolnite svoje cilje, ne bo vam žal. Tudi do vam drage osebe boste specialno naravnani in to bo šele zabavno, zlasti v spalnici. Proti koncu tedna pa se vam bo utrnila ideja, da bi pobegnili v dvoje.

 

 

Horoskop november Ribi

horoskop_ribi

Prijatelji vam skušajo pripraviti presenečenje in sicer, da bi prišli na nek družabni dogodek, kjer bo oseba, za katero vaši prijatelji mislijo, da se boste vi z njo zelo ujeli. Ugodite jim v tej želji in se pojavite na tem dogodku, nikoli ne veste, morda vas prijatelji poznajo bolje, kot mislite in vam želijo vse dobro. Oseba, ki vas namerava spoznati pa ima lahko za vas neko informacijo, ki ste jo iskali že dolgo. To bo zanimiv teden.

 

 

komentarji