Horoskop za november – Vedeževanje Astrohiša

Novemberski astrološko numerološki horoskop

Leto 2016 se že počasi izteka in tako smo prišli do predzadnjega meseca v letu. November je tisti čas, ko se med drugim spominjamo tudi vseh naših rajnih in vseh Svetih. Je pa tudi čas, ko nam v mislih že začnejo rojiti misli o tem, kako bomo preživeli zadnji in najlepši mesec v letu, to je december ter kako bomo zajadrali v Novo leto, ki nam prihaja naproti.

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Obiščite nas: vedeževanje

astrolosko_numeroloski_horoskop_astrohise_1

Horoskop oktober Oven
horoskop_oven

V tem tednu vas čaka nepričakovan obrat, ki ga boste zelo veseli. Bodisi boste prišli do novega finančnega prihodka, bodisi boste napredovali ali pa v privatnem razmerju prišli na isto stran. Kakorkoli se bo obrnilo, bo vsekakor dobro za vas in za vaše bližnje. Nikar se ne upirajte in sprejmite to spremembo na bolje z odprtimi rokami. Spoznali boste, da morate živeti zdaj in ne enkrat v prihodnosti. Uživali boste.

 

Horoskop oktober Bik

horoskop_bikCel teden se bo vrtel okoli vas in vam drage osebe. Moč, ki jo bosta spoznala, bo izhajala iz medsebojnega spoštovanja in ljubezni. Videli boste v praksi, da pregovor o ljubezni, ki vse premaga, dejansko drži. Njena moč je tiha in vsemogočna. Dobili boste podporo, ki je niste nikoli niti pričakovali. Proti koncu tedna pa se bo skupen čas prevesil v raziskovanje spiritualnega. Ta izkušnja vaju bo povezala še na drugih nivojih.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop oktober Dvojčka

horoskop_dvojčkaPresenečeni boste, ko vam bo partner predlagal nekaj neobičajnega in popolnoma izven vašega dosega vedenja. Seveda lahko zavrnete, a vam bo žal. Ideja, ki vam bo predstavljena, bo tako dobra, da je enostavno ne boste mogli zavrniti. Enkrat v življenju se prepustite voditi in zapeljati, gotovo boste zelo zadovoljni in navdušeni nad popolnoma novim načinom razmišljanja in vedenja.

 

 

Horoskop oktober Rak
horoskop_rak

Energija, ki vam jo bodo namenili planeti v tem tednu bo tako zelo potentna, da bo lahko manifestirala obe plati medalje, kot je to običajno za vse močne energije. To pomeni, da boste lahko z močjo svoje volje usmerjali to energijo in preživeli čudovit teden s svojimi domačimi ali pa vas bo ta energija obvladala do te mere, da boste izgubili nadzor in našli vzroke za prepir. Če se bo zgodilo slednje, bodo posledice neprijetne. Zato vzemite opozorilo in skušajte porabiti dodatek iz univerzuma za pozitivno druženje in radost.

 

 

Horoskop oktober Lev

horoskop_lev

Samski boste tokrat imeli mravlje v hlačah, dobesedno. Ne boste mogli ostati mirni in v zaprtih prostorih, zato se boste udeležili vseh dogodkov, ki vam bodo ponujeni in prav je tako. Na enem od teh dogodkov boste spoznali osebo, ki vam bo dobesedno spodnesla tla pod nogami, s to osebo boste želeli ostati do konca življenja. Vezani pa boste uvideli v svojem partnerju osebo, s katero se želite postarati.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop oktober Devica

horoskop_devica

S partnerjem se bosta skupaj borila in to vaju bo dvignilo v višave najboljših občutkov, kar si jih lahko predstavljate. Tisto, kar bosta počela skupaj in kar bosta skupaj dosegla, vaju bo zaznamovalo za vedno. Navdih in notranja moč bosta prišla kot strela z jasnega neba in vi ju boste znali izkoristiti do maksimuma. Ne bo vam žal in občutili boste moč resnične ljubezni. Bodite hvaležni za ta darila.

 

 

Horoskop oktober Tehtnica

horoskop_tehtnica

Tokrat boste imeli šarm, ki vam bo dal še dar govora in se boste praktično lahko izpogajali prav za vse, kar si boste zamislili. Ta ugoden vpliv planetov morate izkoristiti za vse, kar imate v življenju nedorečeno in nedokončano. Kajti, takšna sreča, kot jo boste imeli sedaj, dolgo več ne bo pod vašim vplivom. Morate pa se odločiti, kako boste ta dar uporabljali, če ga boste zlorabili, se zna zgoditi, da vas bo Univerzum kaznoval.

 

 

Horoskop oktober Škorpijon

horoskop_škorpijon

Zgodaj v tem tednu boste ugotovili, da imate poseben dar za prepoznavo lastne sreče. Tokrat boste romantično razpoloženi, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vam drago osebo ali vaše bližnje, če ste samski. Vam drago osebo boste prepoznali kot svojo sorodno dušo, tako ali tako pa ste to že vedeli, saj imate globoko razvit notranji čut za tovrstne reči, ki mejijo na nadnaravno. Srečni boste zaradi tega in še zaradi nekaterih drugih zadev, ki  se bodo odvile.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop oktober Strelec

horoskop_strelecV srčnih zadevah bo tudi na vas končno posijala zvezda sreče, saj bo v tem tednu radodarna vse povprek. Samski boste spoznali osebo, ki vas bo popolnoma očarala in to se bo zgodilo popolnoma nepričakovano in iznenada. Z razprtimi rokami boste sprejeli ponudbo in novo poznanstvo. Sčasoma boste spoznali, da vam bo ta oseba pokazala nekaj novega, nov način življenja.

 

 

Horoskop oktober Kozorog

horoskop_kozorog

Zadnje čase ste bili kar zavzeti s pomočjo domačim in drugim. Tokrat pa si boste vzeli čas zase in za ljubljeno osebo. Srečni boste še dodatno zaradi tega, ker se bo v začetku tedna pokazala tudi rešitev, h kateri ste tudi sami veliko pripomogli. Takrat boste spakirali svoje stvari in partnerja ter odšli na romantičen pobeg v dvoje. Posvečali se boste drug drugemu in našli tisto, zaradi česar ste se sprva zaljubili.

 

 

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop oktober Vodnar

horoskop_vodnar

Srečanje, ki se bo zgodilo nenadoma, vas bo pustilo brez daha. Spoznali boste nekaj oseb, s katerimi lahko v bližnji prihodnosti spletete resnične vezi. Takšne, ki lahko trajajo do konca življenja in morda še po njem. Ob teh novih poznanstvih se boste počutili kot doma, spoznali boste tudi, da krog prijateljev, ki jih imate sedaj, ni ravno zborček tistih, ki jih boste gledali do konca življenja.

 

 

Horoskop oktober Ribi

horoskop_ribi

Spoznali boste čudovito osebo, ki bo imela skrivnosti, katere boste želeli razkriti, spoznati in razumeti. Utegnete imeti težave, zlasti vezani, ker ne bodo razumeli, da iščete v tej osebi novo znanje in ne novo romantično vez. Kakorkoli, izboriti si boste morali svoj del svobode, ker drugače ne boste ničesar dosegli, nič novega spoznali in ta oseba vam je v resnici odgovor na nekatera vaša vprašanja.

 

 

komentarji