Horoskop za oktober – polna luna je za nami

Oktoberski astrološko numerološki horoskop Astrohiše

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Obiščite nas: vedeževanje

astrolosko_numeroloski_horoskop_astrohise_1

Horoskop oktober Oven
horoskop_oven

V tem tednu se bo pojavila potreba po načrtovanju nečesa nenavadnega in prav je tako, saj ne živimo za to, da bi stalno sledili rutini. Samski si boste želeli potovanja v tujo deželo, tja vas bo vodila duša, ki hrepeni po svoji sorodni duši in velika verjetnost je, da boste tam tudi našli to osebo. Vezani pa boste želeli pobegniti z vam drago osebo in to boste tudi storili, kamor boste šli, ne boste sledili navadam in običajem pač pa boste odprti za novosti. To vas bo tudi povezalo.

 

 

Horoskop oktober Bik

horoskop_bikNekaj fantastičnega se bo zgodilo vam in vaši ljubljeni osebi. Bodisi bosta odkrila nov vir zaslužka, bodisi se vama bodo obrestovale stare investicije. Kakorkoli že bosta prišla do nekega denarja, se bosta veselila in skupaj odločila, kako ga bosta vložila, porabila ali prihranila. Notranje veselje boste začutili ob tem, ko boste znova nekaj počeli skupaj, nekaj pomembnega in nekaj takšnega, o čemer razmišljata podobno. Med vama bo ustvarjena nova povezava.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop oktober Dvojčka

horoskop_dvojčkaPrihajate v obdobje, ko vam je celoten univerzum naklonjen in vas bo bogato nagradil s harmonijo in razumevanjem v partnerstvu. Energija, ki bo stekla skozi vas, bo tako močna, da se boste ponovno zaljubili, ponovno boste začutili tiste metuljčke in tudi drugi bodo opazili, da kar žari iz vas. Pripravljeni boste na nov korak, vse se zgodi ob svojem času in ta čas je sedaj za vas pravi. Sledi odločitev o načinu življenja, skupnem načinu, ki ga boste z veseljem pozdravili.

 

 

Horoskop oktober Rak
horoskop_rak

Energija, ki vam jo bodo namenili planeti v tem tednu bo tako zelo potentna, da bo lahko manifestirala obe plati medalje, kot je to običajno za vse močne energije. To pomeni, da boste lahko z močjo svoje volje usmerjali to energijo in preživeli čudovit teden s svojimi domačimi ali pa vas bo ta energija obvladala do te mere, da boste izgubili nadzor in našli vzroke za prepir. Če se bo zgodilo slednje, bodo posledice neprijetne. Zato vzemite opozorilo in skušajte porabiti dodatek iz univerzuma za pozitivno druženje in radost.

 

 

Horoskop oktober Lev

horoskop_lev

V začetku tega tedna boste posedovali izjemno energijo na ljubezenskem in romantičnem področju, če ste samski imate velik potencial spoznati osebo, ki ne bo običajna, odprite srce in oči, poglejte okoli in zna se zgoditi, da vam ta skrivnostna oseba ukrade srce kot še nikoli prej. Mislili boste, da to enostavno ni mogoče, da sodi prej v romantični film, kot pa v realnost. Zato se prepustite presenetiti in se ne oklepajte starih navad kot železne srajce, saj vam ne omogočajo nobenih premikov. Predvsem pa uživajte.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop oktober Devica

horoskop_devica

Energija, ki jo prinaša polna luna vas lahko vrže iz tira, sledi prepir, v katerem boste spoznali kremplje in ostre čekane vam drage osebe, takšne je ne poznate. Zato premislite, če je vredno z neko nepomembno malenkostjo izzvati takšno reakcijo. Raje uporabite to energijo, ki bo v tem tednu vplivala na večino ljudi, tako, da jo izkoristite za romantiko in erotiko. Če vam bo uspelo preusmeriti ta tok, boste izjemno zadovoljni in sledil bo teden poln ljubezni, posteljnih užitkov in pozitivnega druženja.

 

 

Horoskop oktober Tehtnica

horoskop_tehtnica

Komunikacija med vami in vam drago osebo bo stekla bolj gladko v tem tednu, zahvaljujoč energijam, ki bodo prihajale iz univerzuma. Sledile bodo skupne odločitve, ki bodo močno vplivale na vaš življenjski slog, zopet boste pred vrati odločitve, pred katerimi ste stali že neštetokrat in zopet je odvisno samo od vas, kako se boste odločili. Kaj se niste že malce naveličali ponavljanja enake zgodbe, kot da se vrtite v nekem osebnem peklu? Naredite to!

 

 

Horoskop oktober Škorpijon

horoskop_škorpijon

Ne pozabite, da nosite v sebi izjemno moč, vsak od vas različno, nekateri v besedi. Zato pazite, da ne ranite vam dragih oseb z močjo besede. Četudi ste močni in se vam bo zdelo, da niste rekli nič posebnega, lahko šibkejši od vas to sprejmejo drugače. Dobra stran pa je ta, da bodo kljub izrečenemu še vedno videli v vas samo dobre kvalitete in jih cenili. Zato tudi vi ne pozabite, kako vam drugi odpuščajo in prezrejo vaše napake.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop oktober Strelec

horoskop_strelecVezani boste zelo cenjeni, ljubljeni in spoštovani od vam dragih oseb, zato ne pozabite tega, ko bo čas za vračilo enake mere naklonjenosti. Drugače pa vam je univerzum v tem tednu izredno naklonjen, izbirali boste prave besede in poti. Okoli vas bo žarel magnetizem, ki se mu bo težko upreti, zato je teden ugoden tudi za sklepanje novih poslov in dogovorov. Čas pa posvetite tudi svoji ljubljeni osebi.

 

 

Horoskop oktober Kozorog

horoskop_kozorog

Planeta, ki vam bosta vladala v tem tednu nosita k vam veliko spolno slo in potentni magnetizem. Vezani boste oboje lahko izkoristili za neverjetne užitke in presenečenje vam drage osebe. Medtem ko boste samski bolj frustrirani zaradi premočnega naboja, saj ne boste imeli koga, s komer bi to delili, preostane vam edino to, da presežek energije usmerite v kaj produktivnega, morda začnete nov projekt ali se lotite dokončanja starega.

 

 

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop oktober Vodnar

horoskop_vodnar

Samski boste začutili, da je sedaj vas čas, da najdete primerno osebo za resnejše in daljše razmerje. Tokrat boste dali vse od sebe, da jo tudi najdete in univerzum vam bo v tem tednu še posebno naklonjen z dodatnim potencialom energije. Pojdite med ljudi in poiščite tisto osebo, ki bo imela ob pogledu na vas iskre v očeh, ne bo vam žal. Vezani boste izkoristili teden za obnovitev starih obljub in obema bo takšna aktivnost zelo prijala.

 

 

Horoskop oktober Ribi

horoskop_ribi

V tem tednu vam bo partner pomagal preskočiti nekaj stopničk v vaši karieri in vas bo dobesedno povzdignil k zvezdam. To morate izkoristiti, saj bo prišel čas, ko bo on potreboval vašo pomoč in takrat boste v takšnem položaju, da mu boste z lahkoto pomagali. Nikar pa ne pozabite, da vam je ravno on pomagal do takšnega položaja. Univerzum vam je naklonjen, lahko pa vas tudi kaznuje, če se boste odločali napačno in egoistično. Razmislite.

 

komentarji