Zakaj imajo angeli krila

Mogoče ste tudi sami kdaj razmišljali, zakaj imajo angeli krila?

Že kot otroci smo verjeli, da imajo angeli krila, da z njimi letijo in nas zato lahko obiščejo. Tudi ljudje smo, kot angeli, le brez kril, vendar lahko poletimo, kadar resnično ljubimo. Torej, ali se v krilih skriva najmočnejša energija, ki ji drugače pravimo ljubezen. Tako lahko lažje razumemo, koliko čiste, nesebične ljubezni premore angel, da so mu zrasla krila in da je postal božje bitje.

angelsko_sporocilo_astrohise

Resno se lahko vprašamo, koliko življenj potrebuje človek, da bi dosegel toliko ljubezni, dobrote, nesebičnosti, pravičnosti, milosti in iskrenosti, katere bi ga ponesle med božja bitja. Teh življenj je lahko več, lahko pa se pričnemo zavedati in truditi sedaj, v tem življenju, da bi se lahko čim bolj približali najmočnejši energiji, katere del nosimo v sebi.

Ljubezen ni čarovnija, ljubezen je notranja moč, s katero lahko dosežemo prav vse. Saj, ko ljubimo in smo ljubljeni, smo srečni, nič nam ni težko storiti, takrat zanemarimo utrujenost, lakoto, bolečino, skrb, egoizem in prva misel, nam je ljubezen. Zatorej pojdimo po stopinjah angelov, da jim bomo še bližje, da bomo z njimi delili ljubezen, ki nam jo ponujajo.

Vaša numerologinja Anka in Astrohiša,vam želita veliko angelske ljubezni.

komentarji