Vedeževanje Astrohiša – horoskop za oktober

Oktoberski astrološko numerološki horoskop Astrohiše

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Obiščite nas: vedeževanje

astrolosko_numeroloski_horoskop_astrohise_1

Horoskop oktober Oven
horoskop_oven

To bo teden razpotij in odločitev za večino znamenj, tudi za vašega. V ljubezni se boste znašli pred pomembnim vprašanjem, bodisi nadaljevati bodisi zaključiti eno pot in odpreti vrata drugje. Odločitev, ki je težka, vam je ne bo mogel nihče položiti v naročje. Samo vi veste, česa ste zmožni in česa ne, samo vi veste koliko ste pretrpeli in česa ne boste več trpeli. Vsekakor pa vas čakajo lepši in boljši časi, če se odločite za nova vrata.

 

 

Horoskop oktober Bik

horoskop_bikV nekaterih zadevah vašega življenja zahaja sonce, medtem ko se pri nekaterih drugih, ki so komaj na obzorju ali pa sploh še niso, dani. Če boste dovolj vztrajni, se bo tudi vam zgodil nov sončni vzhod, ki bo obsijal novo pot in vam pokazal tudi način, kako se lotiti sveže ideje, kako vstopiti v novo razmerje ali pa kako začeti novo poznanstvo. Vse to vas čaka, ko se boste rešili okov preteklosti, ki cingljajo za vami kot verige in vam povzročajo samo škodo.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop oktober Dvojčka

horoskop_dvojčkaSkoraj desetletje se vrtite v začaranem krogu, ki ste si ga sami ustvarili. Takrat sicer z drugačnim ciljem, vendar vas je usoda popeljala na stran poti, na katerih sedaj prav nič ne uživate. Ko ste bili mlajši, ste naredili preuranjeno odločitev in sedaj je prepozno za tako veliko spremembo. Pa vendar, pred seboj imate še življenje, zakaj bi vztrajali in trpeli do svoje smrti. Vstanite in spregovorite, spakirajte in odidite novim izzivom naproti.

 

 

Horoskop oktober Rak
horoskop_rak

Morali boste sprejeti ravnotežje med delom in življenjem. Če boste smo manično delali in nič drugega razmišljali ali si želeli, če se ne boste nič novega naučili, boste hitro postali egocentričen robot, ki ne bo imel nobene družbe več. Človeški stik in hobiji, ki so vas veselili, druženje in smeh, vse to ste postavili na stranski tir, zaradi dela. Vsi se moramo pehati za cekini preživetja, pa vendar, najdite vmes čas tudi za vaše življenje.

 

 

Horoskop oktober Lev

horoskop_lev

Pozabili ste. Skozi leta dela in borbe ste pozabili, za kaj se v resnici borite. Kaj je tisto, ki poganja vaše motorje življenja. Sedaj se ustavite in globoko poglejte vase. Vzemite si čas in si zabeležite v zvezek česa ne želite in kaj si želite. Potem naredite strateški načrt, kako boste do cilja prišli in potem vstanite ter naredite prvi korak k vašemu cilju. Če tega ne boste storili, ste si sami podpisali stanje obstoja, ki ni življenje.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop oktober Devica

horoskop_devica

Vaše emocije in vaše brezčasne ideje, bodo končno dobile svoj glas. Če ste do sedaj mislili, da nimate cilja, boste v tem tednu spoznali, kako zelo se motite in kako močan cilj v resnici obstaja. Tokrat pa boste v sebi odkrili tudi besede, da ga boste pravilno skomunicirali in tudi moč, da boste pristopili k udejanjanju. To bo tisto, kar vas bo vsako jutro katapultiralo iz postelje in zagnalo s polno paro naprej. Ne odnehajte.

 

 

Horoskop oktober Tehtnica

horoskop_tehtnica

Tokrat boste postavili mejo vsem; delodajalcu, partnerju, otrokom, podrejenim, nadrejenim… skratka vsem ljudem, ki so del vašega življenja tako ali drugače. Sedli boste v tišini in si boste postavili natančen okvir, kateremu boste brezpogojno sledili. Kdor ne bo sodil v vaš okvir, enostavno ne bo več del vašega življenja. Ne bodo več pometali z vami, prihaja vaš čas in vi boste povedali kaj se bo dogajalo v vašem življenju. Nihče drug.

 

 

Horoskop oktober Škorpijon

horoskop_škorpijon

Močan občutek zaupanja boste imeli v tem tednu, zaupanja vase in notranje moči, prav je, da ste si pred tem vzeli krajši odmor, saj ste bili že na točki izgorelosti. Nič ni tega vredno in nujno je, da se napolnimo z življenjsko energijo. Pogledali boste vase in si razjasnili, kaj želite od razmerja in kaj želite od službe. Potem boste pogledali še, kaj si oni želijo od vas. Matematika bo enostavna, saj boste naredili tako, kot si vi želite in tako bo najbolj prav.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop oktober Strelec

horoskop_strelecOdprla se vam bodo vrata v preteklost. Pazljivo razmislite, tam lahko ponovite pretekle napake ali pa se iz njih veliko naučite za prihodnost. Nikakor pa se ne ustalite v lastni preteklosti, to še nikdar ni bilo dobro, saj boste ostali sami, ker tam nikogar več ni. Naučite se tisto lekcijo, ki se je niste naučili tedaj, ko ste tam živeli. Vzemite jo iz časa in jo ponesite v vašo sedanjost, tu jo uporabite za prihodnost.

 

 

Horoskop oktober Kozorog

horoskop_kozorog

Nahajali se boste v nevarni zoni, kjer bo ves razum in intelekt odveč. Samo, če boste sledili svojemu notranjemu vodiču, tistemu glasku, ki ga vedno preslišimo, samo tako boste lahko ostali na pravi poti. Zato odmislite vse predloge drugih in racionalno razmišljanje, tukaj pri teh odločitvah, ki vas čakajo, bo upoštevana smo intuicija. In vi jo imate, čeprav je ne uporabljate pogosto, ker se zanašate na preverjene metode, vam bo tokrat prišla še kako prav.

 

 

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop oktober Vodnar

horoskop_vodnar

Četudi si želite novih avantur in novih spoznanj ali pač samo več romantike z vam drago osebo, se boste morali opomniti, da ni cilj tisti, ki ga zasledujete pač pa pot. Če se želite izogniti območju zadovoljstva, občutiti tisti žar, skrivnost poti, neznane avanture, radovednosti in občutka poželenja, boste morali iti na neznano pot in ne videti cilja. Morda tudi sami, saj to ne bo všeč tistim, ki bi jih želeli vzeti s seboj.

 

 

Horoskop oktober Ribi

horoskop_ribi

Ko boste izgubili svoj smisel, boste izgubili tudi svoj glas. Tega si seveda ne želite, zato boste morali kakšno osebo odpraviti tudi na grobo, čeprav se bo zdelo kruto v tistem trenutku, pa vendar to morate storiti, če želite ohraniti svoje bistvo in čar, ki vas obdaja. Magičnost in magnetizem, nihče se vam ne bo mogel upreti. Ohranite svoj glas, ne izgubite se v puščavi sivega. Ne sledite čredi.

 

komentarji