Horoskop za oktober – Vedeževanje Astrohiša

Astrološko numerološki horoskop Astrohiše

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

astrolosko_numeroloski_horoskop_astrohise_1

Horoskop oktober Oven
horoskop_oven

Poslovna poteza, ki jo s partnerjem načrtujeta v tem tednu, se vama bo močno obrestovala in dvignila vajin življenjski prag na višji nivo. Ob pravem trenutku se boste znašli na pravem mestu in ena stvar bo vodila k drugi. Začel se bo nov finančni krog, kateremu se ne boste mogli upreti, v procesu ne pozabite, kdo vam je to omogočil in kdo vas ima resnično rad. Saj veste, kjer je denar doma so blizu tudi lažni prijatelji.

 

 

Horoskop oktober Bik

horoskop_bikVzponi, ki jih boste doživeli v tem tednu bodo tesno povezani z enako filozofijo in pogledom na življenje. Z neko osebo si boste delili vse zamisli in najglobje občutke. Zaradi te osebe boste pripravljeni v enem tednu obrniti svoj svet na glavo oz. ga v celoti in v temelju spremeniti. Morda komu to ne bo povšeči, pa vendar morate slediti svojim ciljem in bližje ne boste nikoli več. Tokrat igrajte na vse ali nič.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop oktober Dvojčka

horoskop_dvojčkaVaš um in vaša duša se bosta v tem tednu osredotočila samo na eno področje in to je romantična ljubezen. V tem oblaku boste vse do konca meseca. Skušali boste najti tisto, kar iščete, pa vendar ne bo šlo tako zlahka sploh pa ne instantno. Hitri zmenki in površinski občutki niso dovolj in nikoli ne bodo dovolj. Vi morate poiskati osebo, s katero se lahko povežete na najglobjih ravneh.

 

 

Horoskop oktober Rak
horoskop_rak

Spoznali boste, da je družina tisto, za kar je vredno živeti. V tem tednu boste organizirali svoj čas tako, da boste čim več skupaj s svojo družino in z vsemi tistimi, ki jih imate najraje. Zaveza, ki ste si jo dali in se je držite bo trdnejša kot kadarkoli prej. Vaša obljuba k družini je ultimativno lepilo, ki ne bo nikoli popustilo. Ljubite se in si pomagajte, saj živite eden zaradi drugega.

 

 

Horoskop oktober Lev

horoskop_lev

Če bo kdo razmišljal o razmerjih in vsemu, kar jim pritiče, ste to vi. Vzeli si boste čas, da preštudirate neko zadevo, ki se tiče vas in vaše družine. Pripravljeni boste tudi razširiti svoje obzorje in se poglobiti v neke bolj duhovne sfere, ki vam bodo omogočile tudi drugačne poti oz. jih bodo odprle, kar pa bo odvisno od vas samih, kolikor boste dovzetni. Domači vas bodo zelo podpirali.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop oktober Devica

horoskop_devica

Z vam drago osebo se bosta v tem tednu lotila neke zadeve, preko katere bosta mogla razkriti svoje najbolj temne skrivnosti. To vaju bo zbližalo na način, ki vaju bo zaznamoval in okrepil vajino razmerje. Ugotovili boste z gotovostjo, da vašemu partnerju lahko zaupate čisto vse in da je to tista oseba, s katero se želite postarati. To se ne zgodi vsak dan, zato se zahvalite planetom.

 

 

Horoskop oktober Tehtnica

horoskop_tehtnica

V tem tednu boste v zavidljivem položaju, zato lahko vidite jasno kdo je z vami in kdo je proti vam, ker tega tokrat ne bodo mogli več skrivati. Tokrat si izberite prave prijatelje, napačnih, ki vam križajo vaše poti, ne potrebujete. Če se boste držali pravih ljudi, ne boste dosegli tistih ciljev, ki vas preganjajo že celo življenje. Zgrabite priložnost in je ne uničite, ker se dolgo več ne bo ponovila.

 

 

Horoskop oktober Škorpijon

horoskop_škorpijon

Venera bo prehajala vaš planet in zaradi tega boste ponovno deležni ekstra doze magnetizma in radiacije, ki bo kar sevala od vas. Vendar tokrat pazite, komu jo boste delili, kajti nekateri posamezniki kar čakajo, da bi se lahko z vami napajali, tega vam resnično ni potrebno. Ti ljudje vas želijo samo izkoristiti ter prevarati z lažmi, zato imejte oči odprte in porabite svoje moči zase in za svoje bližnje.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop oktober Strelec

horoskop_strelecVaš ljubimec vas bo v tem tednu nosil po rokah in vas navdajal z občutki vsemogočnega. Vam draga oseba vas bo vsakodnevno spomnila na to, kako posebni ste in zakaj vas ima rada. Tega ne smete nikoli pozabiti, ker je to tisto, kar vašo dušo naredi posebno in jo hrani. Ko izgubite to iskro, je vse izgubljeno. Zato ne pozabite, kdo vas stalno podpira in vam stoji ob strani, nekoč boste morali uslugo vrniti.

 

 

Horoskop oktober Kozorog

horoskop_kozorog

Kakorkoli boste želeli nagajati prijatelju ali pa tudi kakemu sovražniku oz. osebi, ki vam ni pri srcu, se vam tokrat ne bo izšlo, nekateri ljudje vedo nekatere stvari o vas, ki vas lahko spravijo na slab glas ali pa celo kaj hujšega. Zato razmislite dobro, čemu bi nagajali nekomu in s kakšnim namenom. Nima smisla, da tratite svojo energijo zaradi tega, raje kaj dobrega storite zase.

 

 

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop oktober Vodnar

horoskop_vodnar

Dobro bi bilo, da bi razmislili o nekem tečaju za odrasle, na katerega bi šli skupaj z vam drago osebo. To vama bo razširilo obzorja in vaju bo zbližalo, k temu bo veliko pripomogel Merkur, ki vam bo odprl obzorja najbolj skritih delov vašega uma. Skupno izobraževanje vaju bo zbližalo bolj kot si mislite, zaradi tega boste spoznavali vašo ljubezen do te osebe in obratno, v času in prostoru, ki vam do sedaj ni bil odprt.

 

 

Horoskop oktober Ribi

horoskop_ribi

Če se dobivate z neko novo osebo, vaju bo zelo privlačilo ravno dejstvo, da sta si tako različna. Razlike vaju bodo začasno zbližale in intrigirale vajin um, a vedite nekaj, na dolge proge so ravno razlike tiste, ki razdružujejo ljudi. Če želite obdržati doživljenjskega partnerja, morate najti osebo, ki je vaš dvojnik. Osebo, ki vam je čimbolj podobna po navadah in prepričanjih.

 

komentarji