Horoskop september in oktober – Vedeževanje Astrohiša

Astrološko numerološki horoskop Astrohiše

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

astrolosko_numeroloski_horoskop_astrohise_1

Horoskop september Oven
horoskop_oven

Ustavite se za trenutek in si oglejte svoje življenje, zlasti razmerje, v katerem ste. Videli boste, da ste v zelo srečnem, izpolnjujočem razmerju. Vaš partner vas globoko ljubi, ceni in spoštuje, kar je izjemna redkost v današnjih, krutih časih. Vse, kar je pomembno, je to, da se trudite in ohranjate blaženost, ki ste jo zgradili. Če se odločate, da bi se predali razmerju tudi uradno, je v  tem tednu najboljši čas za nove zaobljube. Univerzum vas bo blagoslovil še na mnoga leta.

 

 

Horoskop september Bik

horoskop_bikPričakujte, da se vam bodo uresničile sanje v tem tednu, k temu sta prispevala oba, vi in vaša draga oseba. Ljubezen, ki ste jo zgradili in odnos, ki je izjemen bosta skupaj obrodila sadove novega življenja ali pa novega finančnega priliva, kajti, kadar ujamete veter, na katerem lahko plujete, gre vse tako, kot si želite in do konca tedna lahko pričakujete, da boste tudi udejanili svoje cilje oz. videli plodove svojega truda.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop september Dvojčka

horoskop_dvojčkaPlaneti in univerzum so vam globoko naklonjeni v tem tednu, zato sedaj ni čas, da bi se skrivalil doma za štirimi stenami ampak morate ven, med ljudi, samski boste tako zagotovo spoznali osebo, ki ste si jo želeli spoznati in ste jo nekje v svoji podzavesti tudi čakali, hrepeneli po njej. Vezani ste padli v obdobje dveh tednov, v katerih se bodo stvari v vašem razmerju drastično spremenile na bolje, sledi finančni priliv in nove zaobljube, ki jih bosta oba izpolnila. Uživajte, kolikor je to mogoče.

 

 

Horoskop september Rak
horoskop_rak

Do tega trenutka so vam planeti malce ponagajali, zlasti na romantičnem področju in čutili ste neko opresijo, ki se je niste mogli otresti, tudi v ljubezni so zadeve malce škripale. Ta teden pa je napočil čas tudi za vas in ujeli boste romantični prevoz iz Venere na Neptun, oblak, na katerem boste lahko jadrali in se veselili, saj se bo vse postavilo na svoje mesto. Vezani boste našli način, kako skomunicirati zaplet s partnerjem, samski pa boste našli osebo, s katero boste resnično povezani.

 

 

Horoskop september Lev

horoskop_lev

Pozitivna komunikacija, ki ste jo pogrešali mesece, se bo končno zgodila in lahko boste skomunicirali tudi najtežje stvari tako, da vas bodo razumeli in dojeli tisti, katerim so vaše besede namenjene. Dinamika v odnosih se bo popolnoma spremenila na bolje in tako boste uzrli novo luč, ki vam bo razsvetlila temne dneve in noči, ki pa so na srečo daleč za vami. Sedaj je čas, da poveste vse tisto, kar vaš tišči in da postavite nove mejnike v odnosih. Radost in sreča vas spremljata.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop september Devica

horoskop_devica

V tem tednu boste spoznali v praksi izrek, da ljubezen premaga vse. S partnerjem bosta izdatno globoka in si bosta oprostila tudi neke hude zadeve iz preteklosti, za katere je kazalo, da jih ni mogoče oprostiti. Ko bosta ta mejnik premaknila, se bo odprlo popolnoma novo poglavje za vaju in uživala bosta ljubezen, kot še nikoli. Srečo, za katero nista vedela, da je možna, vse ostalo bo postalo nepomembno.

 

 

Horoskop september Tehtnica

horoskop_tehtnicaTo je teden, v katerem lahko zasijete v svoji polni moči, če boste le znali prisluhniti notranjemu glasu, ki vam narekuje neke stvari že vrsto let, pa ste gluhi zanj. Tokrat lahko dejansko, s pomočjo čudežne postavitve planetov, zlasti Venere in Neptuna, dosežete tisto, kar se vam je celo življenje zdelo nedosegljivo ali pa, ko ste že prišli blizu vas je nekaj oddaljilo od cilja in ostali ste nesrečni ter v začaranem krogu. Tokrat bo drugače, samo sledite svojemu notranjemu vodiču, da vas pelje na cilj.

 

 

Horoskop september Škorpijon

horoskop_škorpijon

Končno je prišel vaš čas, dragi škorpijoni, zasijali boste v polni moči in odkrila se bo vaša notranja moč, ki ste jo bili primorani bodisi skrivati ali pa uporabljati samo polovično. Tokrat jo boste spustili na plano, vsem vidno in efekt, ki ga boste s tem povzročili, bo skoraj da ne božanski. Ljudje se vam ne bodo mogli upreti, hiteli bodo izpolniti vsako vašo željo in v tem tednu lahko dejansko dosežete svoje cilje.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop september Strelec

horoskop_strelecSamskim zvezde predlagajo, da se udeležijo vseh družabnih dogodkov, kolikor je to mogoče. Namreč zato, ker obstaja oseba, čigar duša vas išče, da prav vas! Če boste čepeli doma, vas ta oseba, žal ne bo našla. Univerzum pa bo držal odprta vrata le v tem tednu, zato se zmigajte. Vezanim se bo odprlo nad drugem področju, namreč s partnerjem sta se v preteklosti trudila za nek cilj, v tem tednu se bo pokazala pot do njega in do izteka tedna bosta gotovo prišla na cilj oz. ga osvojila. Mislite na to.

 

 

Horoskop september Kozorog

horoskop_kozorog

Zavladal vam bo Mars, ne ustrašite se njegove silne moči, zlasti na področju doseganja svojih ciljev in v ljubezni. Slednja bo tako močna, da lahko celo vam spodnese tla pod nogami, zato bodite previdni, da ne odtavate v začaran gozd ali da se ne pustite ujeti čarobni osebi, ki vas želi malce izkoristiti. Moč Marsa uporabite za svoje naloge, ki jih morate še opraviti in nato za počitek ter uživanje. Družite se z domačimi in si vsak dan prizadevajte za to, da zavestno pomagate nekomu. To se vam bo bogato obrestovalo.

 

 

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop september Vodnar

horoskop_vodnar

Obstajata čas in prostor za vse reči v življenju posameznika. Zato se v tem tednu posvetite tistim, ki ste jih zanemarjali bodisi zaradi pomanjkanja časa bodisi zaradi preživetja in prioritet. Zdaj je prišel čas za vas in čas, da pokukate v nevidno, da se osvobodite spon zemeljskega in materialnega, pokukajte na drugo stran in povabite zraven še vam drago osebo. Tečaj iz duhovnosti ali ezoterike bi vam prišel še kako prav, peljal vas bo na novo pot, če se boste le odločili.

 

 

Horoskop september Ribi

horoskop_ribi

Tokrat se boste odločili za korak, ki ste se ga izogibali celo svoje življenje. Ne boste se pustili premamiti in vrgli se boste v vodo ter plavali, kot še nikoli. To pomeni, da ste pripravljeni odkriti tudi svojo temno plat vam dragi osebi, ne nujno partnerju, lahko je prijatelj ali prijateljica, nekdo, za katerega veste, da je edina oseba, ki ji pravzaprav lahko te reči zaupate. Ugotovili boste, da vas bo to okrepilo in še odebelilo spiritualno vez, ki med vama že obstaja. Srečni boste in unikatni.

 

komentarji