Vedeževanje Astrohiša – horoskop

Astrološko numerološki horoskop Astrohiše

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

astrolosko_numeroloski_horoskop_astrohise_1

Horoskop september Oven
horoskop_oven

V začetku tedna boste s partnerjem uživali v intelektualni avanturi, ki vaju bo oba pustila očarana in rahlo zmedena, vendar v pozitivnem smislu. Naučila se bosta nekih novih stvari in tudi spremenila bosta pogled na neke stare stvari, ki sta jih imela za samoumevne. Stalna rast je ključ do duhovne osvoboditve duše. Govora bo tudi o skupnih financah in kako vas bodo odslej naprej zadevale. Vse skupaj pa vaju bo povezalo in zelo zbližalo.

 

 

Horoskop september Bik

horoskop_bikVsa zmeda v vašem zasebnem življenju bo počasi izzvenela in končno boste začutili trdna, vendar srečna tla pod nogami. Počutili se boste ljubljeno in zaželeno. Partner vam bo pokazal, da vas resnično potrebuje in da je življenje v dvoje veliko lepše. Ne ukvarjajte se z drugimi življenji, samo s svojim in z domačimi, če to želijo. Začnite ceniti drobne stvari in Univerzum vam bo namenil tudi velike.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop september Dvojčka

horoskop_dvojčkaS partnerjem bosta ta teden preživela v popolni harmoniji. Videla bosta, da pravzaprav ni ničesar, kar ne bi mogla skupaj rešiti, zlasti zato, ker bosta spoznala tudi, da sta zelo empatična in se zlahka vživita v čustva drugega. Kar ne gre malenkostno spregledati,saj je to velik korak in pogoj za dolgotrajno in uspešno, predvsem pa ljubeče in zadovoljivo partnerstvo. Koncept boste morda skušali prenesti tudi v delovno okolje, kakšna delavnica na to temo, bi vam morda prinesla veliko dobrega.

 

 

Horoskop september Rak
horoskop_rak

Samski bodite pozorni, kako se vam bo proti koncu tedna odprla pot, ki je prav gotovo niste pričakovali oziroma ste mislili, da so takšni občutki, ki jih boste doživeli, bolj v najstniških letih prisotni in ne toliko v odrasli dobi. Pa vendar, se bo to zgodilo ravno vam in ravno zdaj. Spoznali boste osebo, ki bo vedela vse o vseh, o njej ali njemu pa bo bolj malo znanega. Zato se boste trudili izvleči skrivnosti iz nje in to vas bo spravljalo ob pamet. V procesu pa se lahko še noro zaljubite.

 

 

Horoskop september Lev

horoskop_levVezani boste v tem tednu našli razlog, zakaj ste vezani. Smešno kajne, pa vendar bo zabavno in zelo koristno. Samski boste spoznali novo osebo čez vikend, s katero bi se lahko družili tudi v večjem obsegu in navsezadnje boste ugotovili, da vas ne bi prav nič motilo, če bi bili kar večji del dneva skupaj s to osebo, to bo še zanimivo. Tisti, ki čakate, da boste svojo izbrano osebo predstavili domačim, bo najbolj ugoden čas za to med vikendom. Odnosi bodo na prvem mestu.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop september Devica

horoskop_devica

V tem tednu se boste dejansko lahko oddahnili in to na več različnih področjih. Komunikacija vam bo stekla kot po maslu in občutek boste imeli, da ste čez noč postali zelo artikulirani ter da vas vsi razumejo točno v tistem, kar ste jim želeli skomunicirati. To bo en velik premik za vas, saj ste do sedaj imeli večkrat občutek, da se ne znate najbolje izražati in še manj sporočiti drugi osebi svoj miselni tok. Tokrat bo drugače. Izkoristite to priložnost in se dogovorite za naprej.

 

 

Horoskop september Tehtnica

horoskop_tehtnicaLepota, uglajenost in magnetizem bodo prisotni le še do konca tega tedna, zato skušajte narediti čim več tistega, kar ste si želeli. V naslednjem tednu bo tega bistveno manj, zaradi premika planetov in stvari se bodo znova obrnile na slabše. Zanesli se boste lahko samo na tiste ljudi, s katerimi ste spletli pristne in ljubeče odnose. Pred temi ljudmi boste sijali, kot vedno. Pred ostalimi pa lahko naletite na zaprta vrata, odgovor na vprašanje, zakaj je tako, se skriva v vas samih. Razmislite.

 

 

Horoskop september Škorpijon

horoskop_škorpijon

Ste pripravljeni na novo dozo privlačnosti in vznesenosti. Če ste, potem bo ta teden v celoti vaš. Ostalim bo težko ignorirati vašo privlačnost in moč, ki jo boste izžarevali, na vas pa je, da se odločite, kaj boste sprejeli in česa ne. Ni vam potrebno sprejemati  ljudi, ki jih ne želite, samo zato, ker vztrajajo. Vi odločate o tem, kdo bo v vašem življenju zasedel katero mesto in s kom nočete imeti opravka. Privlačnost gor ali dol. Ne pozabite tega.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop september Strelec

horoskop_strelecDružabno življenje je tisto, ki vam primanjkuje. Če se boste želeli bolje počutiti, spoznati zanimive ljudi in se morda zaljubiti, boste morali vsaj v tem tednu med ljudi, na različne družabne dogodke in se začeti pogovarjati. Odprite se ljudem, samo tako vam lahko univerzum pošlje osebo, ki jo čakate. V nasprotnem primeru bo hrepenenje po ljubezni preraslo v depresijo. Vezani boste hrepeneli po skupnem intimnem času, vzemite si ga.

 

 

Horoskop september Kozorog

horoskop_kozorog

Proti koncu tedna se boste opogumili in izgubili strah pred romantičnim odnosom z enim od vaših bližjih prijateljev oz. prijateljic. Čeprav ni nihče od vaju še naredil prvega koraka, ni izgovoril besede, je kljub temu med vama kemija, ki je skoraj otipljiva. Ni razloga, da se ne bi zaljubili, ljubezen je smisel življenja. Odvrzite dvome in nesigurnosti in bodite končno toliko hrabri, da odkrijete svoja čustva, malce otroške norčavosti vam ne bo škodilo, predvsem pa uživajte.

 

 

Horoskop september Vodnar

horoskop_vodnar

Če sta bila s partnerjem v finančnih vprašanjih, se vama bo v tem tednu odprlo okno, skozi katerega bo zapihal svež veter. Proti koncu tedna se boste uspešno pogajali za nek dosežek ali nov posel. Kljub temu se bodo pojavila neka vprašanja, ki bodo ostala odprta, če ne bosta skupaj staknila možganov in naredila dobro viharjenje. Ideje vsekakor zapišita in skušajta izluščiti najboljšo, nato sledita časovnici, ki jo bosta sama določila.

 

 

Horoskop september Ribi

horoskop_ribi

Pozitiven tok v financah se bo zgodil v začetku tega tedna, dodelili vam bodo naloge, ki vas bodo precej obremenile, posledično bo nekaj nesoglasij doma, pa vendar, če boste znali na pravi način obračati besede in pravilno planirati svoj čas in delo, se bodo tudi domači strinjali z vami in vam pomagali doseči zastavljene cilje. Dobrobit bo sledila vsem udeleženim, če se v procesu ne boste zlomili. Bodite močni.

 

komentarji