Prvi septemberski horoskop

Tedenski septemberski horoskop

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Mesecni_horoskop_Astrohisa

Horoskop avgust Oven
horoskop_oven

Čeprav ste dolgo časa razmišljali, da je bolje živeti sam, kot pa se stalno prilagajati, prepirati, umikati ipd., se bo sedaj pojavila oseba, morda ste že z njo/njim, ki vam bo pokazala način sobivanja v sožitju. To odločitev so vam naklonile zvezde v prihodnjem tednu, naklonjene pa vam bodo na tem področju malce več kot eno leto. V tem času boste spoznali iz kakšnega testa ste in ali si še vedno želite samskega življenja. Predvsem pa uživajte.

 

 

Horoskop avgust Bik

horoskop_bikS partnerjem se bosta odlično razumela, zlasti na področju delitve financ in skupnih vlaganj, a kaj ko hudič tiči v malenkostih, vedno. Obstaja možnost, da pride do prepira zaradi nekega moralnega, filozofskega ali spiritualnega vprašanja, ki za seboj vleče hudo zamero iz preteklosti. Ta problem boste morali v tem tednu rešiti, drugače boste obstali na točki in to lahko resno pripelje do konca vašega razmerja. Razčistite in se ljubite naprej.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop avgust Dvojčka

horoskop_dvojčkaSamski dvojčki boste po zelo dolgem času negativnih izkušenj v ljubezni in tistih nepomembnih, pa še kaj bi se našlo, končno uzrli luč na koncu tunela, kot pravijo in spoznali ljubezen svojega življenja. V roku enega leta se lahko skupaj vselita in zanosita, tako močna čustva bodo vrela med vama in tako zelo si boste želeli deliti življenje s to osebo. Tudi vezanim so naklonjene zvezde, pričakujte dobiček ali pa celo novorojenčka.

 

 

Horoskop avgust Rak
horoskop_rak

V družini bo vse potekalo mirno in po ustaljenih tirnicah, do sredine tedna. Partner vam zna celo zaupati neko nalogo, za katero meni, da jo opravlja dobro samo on. In do vikenda se lahko na to temo razvije prepir, kajti naloga seveda ne bo opravljena po merilih partnerja. Zato bi bilo  morda bolj modro, da si poiščete drugo obveznost, v času, ko vam bo ta naloga zaupana. Malce trika ne škodi za mir v hiši, kajne.

 

 

Horoskop avgust Lev

horoskop_levS partnerjem se bosta veliko pogovarjala in uživala v družbi  drug drugega. Čeprav si ne boste priznali na glas, boste pa vseeno pri sebi ugotovili, da imate v svojem življenju pravo osebo, na katero se lahko zanesete in z njo delite dejansko dobro in slabo. To vas bo spodbudilo k razmišljanju o nekem skupnem projektu, ki bo zelo velik in obsežen. Proti koncu tedna se zna zgoditi, da boste idejo predlagali in začeli pripravljati strategijo.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop avgust Devica

horoskop_devicaTako prevzetni znate biti, da lahko partnerju kar zavre ob vaših idejah! Še huje, celo šefu lahko dvigne pokrovko. Če mislite, da vas morajo hvaliti in oboževati na vsakem vašem koraku, se preklemano motite. Stvari, ki se od vas pričakujejo, ne bodo dobile posebnih salv hvale. Prej ko se boste tega zavedali, lažje vam bo v življenju. Tudi partner se lahko začne ozirati za drugačno osebo.

 

 

Horoskop avgust Tehtnica

horoskop_tehtnicaKončno bodo zvezde posijale dobrohotno tudi na tehtnice. Obeta se vam leto, polno vzponov in pozitivnih izkušenj, lepih spominov in priložnosti za zaslužek. Samski boste našli osebo, s katero boste to leto gotovo preživeli. Vezanim pa se bo dvignil črni oblak, ki vam je nekaj časa visel nad glavo in občutili boste srečo ter blagostanje. Ne hitite z obveznostmi, raje se ustavite vsak dan in kontemplirajte kako srečni ste postali, praktično čez noč.

 

 

Horoskop avgust Škorpijon

horoskop_škorpijonZa zdravo razmerje, se boste morali naučiti ne skrivati težav in trpljenja pred partnerjem. Če je vaš pravi partner, se bo z njimi pogumno soočal in vam pomagal, v nasprotnem primeru pa nima smisla, da z njim izgubljate čas, kajneda. Kajti, kdor ni dovolj močan, da bi vam pomagal, kadar trpite, ni primerna oseba, na katero se lahko naslonite. Če morate svoje težave potlačiti, zato da pomagate »ubogemu« partnerju, razmislite.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop avgust Strelec

horoskop_strelecV vaše razmerje bo prišla tretja oseba, lahko je prijatelj, znanec ali pa popolnoma neznana oseba. Lahko pride do vas preko vas ali pa preko vaše boljše polovice. Dejstvo, da pride je neizbežno. Tega niti ne morete preprečiti. Kar sledi, vas bo pustilo razočarane in ljubosumne, namreč, ta oseba se bo ujela z vami ali z vašim partnerjem bolje, kot se razumeta vidva, začel se bo konec. Razmislite in ukrepajte.

 

 

Horoskop avgust Kozorog

horoskop_kozorogTa teden bo za vas v znamenju poslov in financ, samski se boste, brez ljubezenske opore, kar težko znašli. Prišli bodo trenutki obupa in ne boste videli izhoda, pa vendar skušajte se nekako držati nad gladino, ker se vam bo resnično obrestovalo. Tisti, ki ste vezani, pa boste v svojih prizadevanjih imeli kanček več sreče, ker vam bo partner stal ob strani, vas spodbujal, pomagal in celo priskrbel neke veze.

 

 

Horoskop avgust Vodnar

horoskop_vodnarPričakujte daljni obisk sorodnikov ali prijateljev iz tujine ali pač samo tistih ljudi, ki jih že dolgo niste videli. Družili se boste, izmenjavali izkušnje, mnenja in podobno. A ta obisk vas ne bo pustil ravnodušne. Proti koncu tedna lahko zaradi tega druženja nastane med vami in vam drago osebo moralni spor oz. težava, na katero bosta gledala drugače. Potreben bo kompromis ali pa prilagoditev na drugačni vzorec razmišljanja.

 

 

Horoskop avgust Ribi

horoskop_ribiRazmerja so čudovita reč, sploh če veste da imate ob sebi osebo, s katero se želite postarati. In tokrat bosta oba ozavestila to dejstvo, saj vama bodo zvezde odprle oči, počutila se bosta blaženo in živela bosta v obilju vsega, kar potrebujeta. Zato cenita in se spoštujta vajino blagostanje, kajti proti koncu tedna se lahko pojavi moralno vprašanje, ki vaju bo malce razdvojilo.

 

komentarji