Tedenski horoskop avgust – september

Tedenski horoskop avgust

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

Poletni_horoskop_Astrohise

Horoskop avgust Oven
horoskop_oven

V tem tednu se začne najlepše obdobje za vas in to na področju srčnih zadev. Planeti vam poklanjajo harmonijo v razmerjih za daljše obdobje, uživali boste čas v dvoje in ga znali ceniti. Dobro bi bilo, če bi v tem času sprejeli vse velike odločitve, ki vaju zadevajo in resnično ustvarili temelje vašega razmerja, ki bodo stali še dolgo za vami. Rezultat bo velika družinska sreča in radost.

 

 

Horoskop avgust Bik

horoskop_bikPlaneti vam bodo poslali novo osebo in srčne zadeve boste videli s popolnoma druge perspektive. Seveda ta sprememba ne bo všeč vsem, zlasti ne tistim, ki jih bo najbolj prizadela, pa vendar ne smete gledati na druge, kako se bodo počutili, saj gre za vaše življenje. Naredite vse, kar morate, da boste sledili svoji  zvezdni poti, četudi koga v procesu zapustite. Ljudje so samo obiskovalci.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop avgust Dvojčka

horoskop_dvojčkaTokrat ste na vrsti samski dvojčki. Univerzum vam bo poslal močan potencial, da storite vse, kar ste si vedno želeli, da dokončate projekte, za katere je zmanjkalo moči in časa. Da se poslovite od predmetov, ljudi in okolij, v katerih se niste počutili dobro. Začnite gledati tudi nase in se ozrite vase, kajti v sebi boste našli vse odgovore in napotke, kako in kaj. Naj vam vaša duša narekuje tempo in slog življenja. Ne podrejajte se drugim.

 

 

Horoskop avgust Rak
horoskop_rak

Če ste pred kratkim začeli novo razmerje in se sprašujete, kdaj bi bilo primerno osebo predstaviti svojim domačim, je v tem tednu najbolj idealen čas za to, čeravno se vam bo zdelo morda prezgodaj, verjemite, zdaj ali nikoli. Prav tako Univerzum odobrava in podpira selitve v tem tednu in tudi finančne naložbe. Vezani lahko razmišljate o kakšni skupni investiciji, saj se vam bo lepo obrestovala.

 

 

Horoskop avgust Lev

horoskop_levV tem tednu bo komunikacija med vami in vam dragimi osebami potekala zelo lahkotno in brez nerazumevanja. Srečni boste zaradi tega, konec koncev je najbolj pomembno, da vas vm dragi slišijo in razumejo. Še bolje pa bo, ko boste spoznali, da vas partner resnično razume, ceni in podpira vaše predloge. Ne skrbite, nikdar ne boste obravnavani inferiorno niti se ne bo zgodilo, da vas ne bi slišali.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop avgust Devica

horoskop_devicaV tem tednu se boste morda še vedno počutili, kot da visite z nekega prepada, zlasti ko gre za vaše intimno razmerje, komaj ste zlezli na varno, zopet visite dol. Vendar morate vedeti, da je največkrat to samo v vaši glavi, vaš partner ne gleda tako na vas niti vas tako ne tretira, kot da ste minljiva družba. Zato ne skrbite, če načrtujete dolgoročno razmerje, tudi vam draga oseba tako razmišlja.

 

 

Horoskop avgust Tehtnica

horoskop_tehtnicaNa dobri poti ste, po dolgotrajnem razmišljanju in predvsem mentalnemu naporu, ste počasi začeli razumeti neke stvari in si jih znate popredalčkati, kot bi rekli. Zato je sedaj čas, da pričnete živeti svojo novo filozofijo in poiščete tudi ljudi, ki imajo podobno filozofijo ter vodijo podoben način življenja. Šele sedaj boste lahko srečni. Preobleči se ne morete za stalno, igrati pa tudi ne. Zato velja star pregovor, vsak k svojim.

 

 

Horoskop avgust Škorpijon

horoskop_škorpijonČetudi bo prišlo do nekih nesoglasij v partnerskem življenju, zlasti v začetku prihodnjega tedna, to še ne pomeni, da se nimata rada in da se ne ljubita. Seveda so nesoglasja, zato je pomembno, kako se takrat odzovete ali skušate zadevo blažiti ali pa prilivate ogenj na olje. Razmislite, kaj je pomembneje na dolgi rok, včasih ni treba vsega povedati, niti vam ni treba vsega vedeti, kajne.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop avgust Strelec

horoskop_strelecSkrivnost v sreči in uspehu vašega ljubezenskega življenja se skriva ravno v vašem družabnem življenju. Tokrat skušajte sprejeti čim več povabil na družabne dogodke. Samski pa boste imeli odlično priložnost, da se zbližate z osebo, ki je že vaš prijatelj oz. prijateljica pa tokrat najbrž ne bo ostalo samo pri temu. Ne skrbite, da boste pokvarili prijateljstvo, saj bosta prešla v boljše razmerje.

 

 

Horoskop avgust Kozorog

horoskop_kozorogSpoznali boste, da imate ob sebi ljudi, ki vedno več od vas in da bi bilo bolje, če bi se bili pripravljeni od njih tudi kaj naučiti. S kuhanjem ljubosumja ne boste prišli daleč niti ne boste napredovali na noben način. Zato se sprijaznite, da obstajajo večji mojstri od vas in da vas lahko česa naučijo. Vam draga oseba bo direktno vpletena z neko osebo, ki vam bo veliko pomagala.

 

 

Horoskop avgust Vodnar

horoskop_vodnarZ vam drago osebo se boste odločili, da greste na skupno duhovno pot. Ker sta na približno enaki duhovni ravni in podobnih prepričanj, bo to življenjsko potovanje veliko lažje, kot ste sprva mislili. Samski pa boste spoznali osebo, ki bo popolno nasprotje od vas pa vendar vas bo tako očarala, da boste želeli vedeti vse o njej. Zaljubili se boste v hipu, dovolj bo že samo en pogled.

 

 

Horoskop avgust Ribi

horoskop_ribiFinančna plat se bo izboljšala v tem tednu, vezanim bo lažje, saj se bodo finance izboljšale tudi pri njihovih dragih osebah, zato bo več manevrskega prostora za načrtovanje različnih projektov, ki ji je že kar nujno potrebujete. Druga opcija, ki se kaže, pa je ta, da bosta s partnerjem prejela nek nepričakovan denar oz. neko nagrado ali dediščino. Bodita pripravljena, da bosta morala ta neplanirani denar tudi braniti, saj bodo v vrsti tudi drugi, ki ga bodo želeli.

 

komentarji