Tedenski horoskop avgust Astrohiša

Tedenski horoskop avgust

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

Poletni_horoskop_Astrohise

Horoskop avgust Oven
horoskop_oven

Najlepše v vašem ljubezenskem življenju bo spoznanje, kako zelo vam stoji ob strani vam draga oseba in kako zelo vam je v pomoč. Namreč, nanj ali nanjo se lahko zanesete, da bodo vse zadeve opravljene v roku in vsi tisti trivialni opravki, ki se jih pač mora opraviti, pa vam vzamejo kar nekaj časa, bodo tudi opravljeni. Zahvaljujoč vam dragi osebi, ki vas podpira zato, da bi dokončali vam pomembno zadevo.

 

 

Horoskop avgust Bik

horoskop_bikV tem tednu se boste počutili popolnoma ljubljeno in želeno, draga oseba vam bo priredila romantični zmenek. Četudi boste zaskrbljeni, da nimate dovolj časa za intimnosti, saj ste bili zaradi določenih poslov precej odtujeni, se bo to v tem tednu zagotovo spremenilo. Posli so skoraj zaključeni, zato se raje posvetite dragi osebi, ki vas je pridno čakala in podpirala.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop avgust Dvojčka

horoskop_dvojčkaLjubezensko življenje morda ne bo počasen ples v tem tednu ampak bolj divji rodeo. Vprašanje ostaja, če vam bo takšna igra ustrezala ali se boste upirali in plavali proti toku, če bo slednje, se zna zgoditi, da se boste zapletli v neželen prepir. Zato se raje nasmejte vam dragi osebi, ki bo rodeo zganjala in uživajte. Ignoranca bo prinesla najslabše od možnega, zato se raje igrajte.

 

 

Horoskop avgust Rak
horoskop_rak

Komunikacija in druženje bosta rešitelja tega tedna, zlasti v vašem partnerskem življenju. Vse se da pogovoriti in mirno rešiti, ni razloga za preplah in laži. Prav tako boste užili trenutek, v katerem boste cenili in spoštovali vašega partnerja za vse, kar vam nudi in kako se zaradi tega počutite. Morda bi bil čas, da mu to tudi poveste ali pokažete. Hvaležnost in skromnost.

 

 

Horoskop avgust Lev

horoskop_levKomunikacija bo mati vseh modrosti v tem tednu, pripravljeni boste na več pogovora in več odkritosti, kot ponavadi. To bo godilo vam in vaši izbrani osebi, saj stežka dostopa do vas, zlasti kadar ste umaknjeni v sebe. Morda se boste končno pripravljeni odseliti v skupen dom ali začeti skupen projekt, povezan s skupnimi financami. Naredite to, živite.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop avgust Devica

horoskop_devicaTo je vaš teden za ljubezen, bodite pripravljeni, da se predate vsem izzivom, ki vam jih bo vam draga oseba naložila ta teden. Ljubezen in prijateljstvo sta na vrhuncu in prav je, da ju užijete v celoti. Čutili boste globoko ljubezen in vedeli boste, da nekoga zanima globina vaše duše, ne samo površina. Imeti takega sogovornika v dragi osebi je za življenje in ljubezen neprecenljivo.

 

 

Horoskop avgust Tehtnica

horoskop_tehtnicaNajboljše, kar lahko storite zase in za vašo ljubezen je, da se umaknete iz podivjane množice in uživate samoto. Promovirali boste mir in ljubezen pred modernimi zadevami, ki so vam šle od nekdaj v nos. Umaknite se na samo, četudi ste samski, vam bo dobro delo, notranja revizija poslovanja vašega življenja vam bo v tem tednu prišla prav. Zaključite, kar vam škoduje, enkrat za vselej.

 

 

Horoskop avgust Škorpijon

horoskop_škorpijonVaša romantična sreča se bo zgodila na nekem družabnem dogodku, bodisi ste samski ali pa vezani, namreč; samski boste spoznali osebo, s katero bosta začela slediti skupnemu cilju, navdušeni boste. Vezani pa boste ravno na tem dogodku spoznali, da se lahko oba s partnerjem ukvarjata z novim hobijem, ki bo povezan z neko višjo moralno vrednoto.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop avgust Strelec

horoskop_strelecUgotovili boste, da ste soočeni z neko odgovornostjo, ki je v resnici niste želeli sprejeti, to vas bo zadelo, kot strela z jasnega neba, ujelo vas bo nenadoma in nepripravljene. Realnost pa je takšna, da to breme nosite in ga rešujete že nekaj časa, ne da bi ga dejansko ozavestili. Tokrat bo drugače, ker se ga boste nenadoma zavedali. Na vas stoji odločitev za težko ali lažje življenje. Razmislite dobro, ker imate samo to življenje.

 

 

Horoskop avgust Kozorog

horoskop_kozorogOsredotočili se boste na nekaj, kar je večje od vas, večje od samega življenja in večje od vseh čutil, s katerimi lahko čutite. Na srečo na tem potovanju oz. na tej izkušnji ne boste sami. Vam draga oseba se bo odločila, da gre z vami in hvaležni ji boste iz globine svoje duše. Namreč, tega bi se težko lotili sami, saj boste še kako potrebovali moralno in čustveno podporo. Neprecenljiva izkušnja je pred vami.

 

 

Horoskop avgust Vodnar

horoskop_vodnarTa teden bo v znamenju financ, ki bodo vključevale tudi vaše družinske člane. Zvezde so vam namenile srečo v denarju, na vas pa je, kako ga boste porabili in za kaj. Odločite se skupaj, nikar ne bodite skopuški in ne pripisujte si vseh zaslug, saj je ta denar produkt dela vseh udeleženih. Proti koncu tedna boste že prepričani, kako in kaj boste s tem naredili.

 

 

Horoskop avgust Ribi

horoskop_ribiLjubezen bo tekla kot mirna reka, počasi a mogočno, vaše srce bo blagoslovljeno in vaš um bo pomirjen, do sredine tega tedna. Nato se bo iz zatišja prebudil vulkan in cunami hkrati, ki vam bosta podrla vse, za kar ste bili trdno prepričani, da drži. Ugotovili boste, da ste zopet prikrajšani za svobodo, ki jo tako zelo ljubite in tudi, da niste z osebo, ki ste jo iskali v mladosti. Pot vas bo odpeljala daleč stran. Iskali boste smisel svojega življenja, ponovno.

 

komentarji