Tedenski horoskop za avgust 2016

Tedenski horoskop avgust

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

Poletni_horoskop_Astrohise

Horoskop avgust Oven
horoskop_oven

Izkoristite začetek tega tedna za romantiko. Skušajte si vzeti prosto v začetku tedna in ga preživite s partnerjem ali vam dragimi osebami, tokrat se bo bogato obrestovalo druženje in poglabljanje medsebojnih vezi. Skušajte razmišljati izven ustaljenih tirnic in pokukati na drugo stran. Planeti vam bodo to omogočali ravno v začetku tega tedna, če boste ta čas izpustili, vam bo še dolgo žal.

 

 

Horoskop avgust Bik

horoskop_bikLjubezen vas bo gotovo spremljala v tem tednu, bili boste v najbolj ugodnem položaju na vašem romantičnem sektorju. Samski in pa tudi že vezani lahko srečate neko osebo, ki vam bo obrnila vaš svet na glavo, resno razmislite, zlasti vezani, če je razmerje, v katerem ste, tisto, v katerem želite ostati ali pa bi bilo za vas bolje, da se v življenju premaknete k osebi, ki ste jo iskali. Za samske ni dvoma.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop avgust Dvojčka

horoskop_dvojčkaPogovor, ki ga boste imeli v tem tednu z ljubljeno osebo, vas bo navduševal brez prestanka, brez konca in okupiral vse vaše misli, dokler ne boste prišli do načrta, kako bi uresničili svojo idejo, ki je zares genialna. Pravzaprav vam lahko ljubljena oseba pomaga na glas razmišljati, da bosta hitreje prišla do bistva. Za takšne ideje je vredno živeti, zato se ne pustite prepričati v nasprotno smer, saj se bodo našli tudi zavistneži.

 

 

Horoskop avgust Rak
horoskop_rak

Komunikacija z vam ljubljeno osebo bo postala pomembna proti koncu tedna, ciljali boste na življenjske odločitve in tokrat bo čas, da se položijo vse karte na mizo. Odločitev bo življenjsko pomembna najprej za vas potem pa tudi za posledično za vaše domače, zlasti za partnerja. Vaša odločitev bo povezana s financami in z ločenim življenjem. Pametno se odločite.

 

 

Horoskop avgust Lev

horoskop_levNaredite čim več od zadnjih dni tega tedna, saj vam bodo planeti naklonjeni. Do petka se vas bo držal poseben čar, s katerim boste dosegali svoje cilje in uresničevali želje. Prav tako vam nasproti prihaja oseba, s katero se običajno ne bi družili, tokrat boste naredili veliko izjemo in presenetili samega sebe, zaradi te osebe lahko spremenite celoten sistem vrednot in prepričanj, v katere ste bili vzgojeni.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop avgust Devica

horoskop_devicaObrestovalo se vam je tisto, za kar ste se borili, za čemer ste trpeli in prehodili temo v agoniji. Vi veste, kaj to je in sedaj, ko je zadeva urejena, se boste borili naprej, da ob sebi obdržite osebo, ki vam pomeni največ. Osebo, brez katere si ne predstavljate več življenja, osebo, za katero ste dobesedno padli z neba. Ljubite se in uživajte življenje, Univerzum vam je naklonil darilo iskrene in dolgotrajne ljubezni. Vse ostalo je nepomembno.

 

 

Horoskop avgust Tehtnica

horoskop_tehtnicaČe ste v razmerju, boste tokrat končno ugotovili, da ne gre vse preko mesenih užitkov in da enkrat tega ne bo več, tudi lepota bo izzvenela. Takrat vam bo ostala samo duhovna povezava in globoko prijateljstvo z osebo, s katero se želite postarati. Tokrat boste zares uvideli svoje napake in priložnosti, ki ste jih zavrgli, osebe, ki ste jih izpustili iz svojega življenja. Žal vam bo. Toda popravkov za nazaj ni možno narediti. Razmislite, kako boste postopali.

 

 

Horoskop avgust Škorpijon

horoskop_škorpijonVaše ljubezensko življenje bo postalo zelo zanimivo, saj boste nekam povabljeni in ne da bi pričakovali, boste spoznali neko osebo, ki vam jo bo znanec predstavil. V trenutku boste tako fascinirani, da se boste z lahkoto povezali s to osebo na najglobljih nivojih. Zaradi tega novega poznanstva boste razmislili o trenutni situaciji in osebi, ki jo trenutno videvate. Morda bi bilo za vas bolje, če bi poglobili odnos z novo osebo.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop avgust Strelec

horoskop_strelecV tem tednu boste polni ognja in življenja. Vaša spolna sla se bo okrepila in pridobili boste tudi na pogumu. Slednje pomeni, da boste pospravili svoje podstrešje in temeljito prevetrili stare okostnjake. Sprejeli boste neke odločitve, ki bodo za vas revolucionarne, ne bodo pa všeč vašim domačim, ker jih bodo močno zadevale. Toda vi morate živeti tako, kot vam je usojeno in se ne smete pustiti ujeti v rutino. Sledite svojim sanjam.

 

 

Horoskop avgust Kozorog

horoskop_kozorogV tem tednu bo čas za razmislek o nakupu nepremičnine ali pa o selitvi. Razmislite dobro, kako bi radi živeli in predvsem s kom. Kajti, v zadnjem času se vam poraja dvom, da ne živite tako, kot ste si nekoč želeli in morda je čas, da si to izborite, eno življenje imate in tega morate živeti tako, kot vam narekuje duša, ne glede na materialne posledice, ki bodo sledile. Pomembna je vaša duša.

 

 

Horoskop avgust Vodnar

horoskop_vodnarS partnerjem sta gradila skupaj in sedaj bosta skupaj uživala sadove vajinega truda in dela. Harmonija med vama bo v tem tednu najmočnejša, zato se potrudite in dokončajte, kar je ostalo nerešeno, ker imate na voljo najbolj idealen čas za to. Proti koncu tedna sledijo tudi pozitivne novice s finančnega področja in novi načrti, uživala bosta skupaj, zato ker vesta kaj je pomembno in ker cenita drug drugega.

 

 

Horoskop avgust Ribi

horoskop_ribiŽivljenje z vam dragimi osebami se bo precej izboljšalo. Zavedali se boste, da imate ob sebi neprecenljivo in da jih ne bi zamenjali za nič na svetu. Zato priredite skupno druženje ob pikniku in jim to tudi povejte, najbolj pomembno je, da cenite drug drugega in se imate radi, zaradi tega kar ste. Tako bodo stvari še dolgo na svojem mestu in pri vas doma ne bo prostora za sebičnost ali prepire.

 

komentarji