Tedenski horoskop za prvi teden avgusta

Tedenski horoskop avgust

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

Poletni_horoskop_Astrohise

Horoskop junij Oven
horoskop_oven

V tem tednu vam Univerzum priporoča previdnost pri pretirano izraženi energiji borbe in agresivnosti. Seveda to ne pomeni nujno fizičnega nasilja, lahko pa pomeni grobe besede, ki bi lahko koga, zlasti bližnjega, prizadele. Skušajte se ugrizniti v jezik, preden spregovorite in videli boste, da se da na tak način tudi gore premikati. Metodo boste začeli uporabljati povsod, kjer bo to potrebno in mnoge poti se vam bodo zaradi tega odprle.

 

 

Horoskop junij Bik

horoskop_bikTokrat vas bo izdala vaša trmoglavost. Vztrajali boste pri svojih argumentih, čeprav boste v sebi vedeli, da so neutemeljeni, vendar boste ostali neizprosni. To ni dobro za sobivanje v družinski skupnosti, slabo vpliva na medsebojne odnose in na dolgi rok ustvarja zamere, ki jih ne boste mogli popraviti. Recite si, da enostavno ne boste trmarili in da boste ubrali nov način, preko katerega boste dosegli mnogo več in precej globlje. Zadovoljni boste.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop junij Dvojčka

horoskop_dvojčkaUniverzum vas v tem tednu svari pred vašimi mnogimi obrazi, ki begajo tiste, ki vas imajo radi. Prav tako vam to lahko škoduje na poslovnem področju, saj v očeh drugih izpadete brez hrbtenice, brez svojega stava. To vsekakor ni dobro, zlasti če ste že odrasla in formirana osebnost. Ljudje imajo občutek, da se ne morejo zanesti na vas, saj se obračate po vetru oz. po ugodnostih, ki vam prijajo. Seveda je to narava dvojčka, vendar imate razum, ki je močnejši od instinkta. Upoštevajte ga, če si želite storiti dobro.

 

 

Horoskop junij Rak
horoskop_rak

Hrepenite po družinskem druženju in vzdušju, vendar morate vedeti tudi, da je čas dopustov, ko se ljudje malce razkropijo, da poiščejo svoj notranji mir, ki ga potrebujejo skozi celo leto, da lahko normalno delujejo, živijo in delajo. To ne pomeni, da ste osamljeni, zaradi tega, ker so vam družinski člani pobegnili naokrog, saj se bodo vrnili k vam, brez skrbi bodite. V prihodnje pa lahko organizirate družinsko srečanje, kjer jim boste lahko pokazali, da si želite več njihove družbe.

 

 

Horoskop junij Lev

horoskop_levVčasih ste preveč samostojni, svojeglavi in ne upoštevate želja drugih, zlasti družinskih članov. Seveda ste kralj divjine, pa vendar bi mogli svoj zanos prestaviti v nižjo prestavo, da vam bodo lahko sledili tudi tisti, ki vas imajo radi. Prisluhnite ostalim in se pridružite poslušanju zgodb drugih, malce več emocionalnosti in malce več empatije ne bo škodilo, če ju pokažete, razveselili boste vam drage osebe. Prilagajanje.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop junij Devica

horoskop_devicaObrestovalo se vam je tisto, za kar ste se borili, za čemer ste trpeli in prehodili temo v agoniji. Vi veste, kaj to je in sedaj, ko je zadeva urejena, se boste borili naprej, da ob sebi obdržite osebo, ki vam pomeni največ. Osebo, brez katere si ne predstavljate več življenja, osebo, za katero ste dobesedno padli z neba. Ljubite se in uživajte življenje, Univerzum vam je naklonil darilo iskrene in dolgotrajne ljubezni. Vse ostalo je nepomembno.

 

 

Horoskop junij Tehtnica

horoskop_tehtnicaZ lagodnim življenjem, ki ga prikazujete drugim, ne boste nikogar očarali. Naredili si boste več škode, kot koristi, saj neprestano živite v laži in v lastni iluziji. Kdaj boste pripravljeni pogledati resnici v oči in se soočiti s tem, da ste sami proti vsem. Morda pa imajo vsi ti ljudje, ki vam skušajo nekaj dopovedati, navsezadnje tudi prav, saj nihče ne deli vašega mnenja. Na obzorju je velika sprememba, če jo boste tudi tokrat zamudili, bo to zadnja priložnost, ki vam jo daje Univerzum.

 

 

Horoskop junij Škorpijon

horoskop_škorpijonTudi vi ste prehodili svojo dolgoletno temo in Univerzum vas je bogato nagradil, če nagrade še niste prepoznali, jo boste zagotovo v tem tednu. Za vas je konec trpljenja in osamljenosti, za vas je konec laži in manipulacij ter izkoriščanja. Ob sebi imate osebo, ki vas resnično ljubi. To je darilo Univerzuma za vas. Negujte ta odnos, ki je neprecenljiv in počasi odlagajte iz spomina preteklosti travme, ki so vas tako ali drugače zaznamovale. Sedaj boste zaživeli.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop junij Strelec

horoskop_strelecOsebe, ki vam je draga, ne boste mogli čez noč spremeniti. Pravzaprav je ne boste mogli nikdar spremeniti. Če se podajate na to pot, raje takoj odnehajte in ji dovolite, da odide. Premislite v samoti, kaj točno si želite in potem stopite na to pot, ne glede na posledice, sledite svojemu srcu in ne željam okolice ali družine. V življenju morate imeti svoj cilj, če ne boste le del načrta nekoga drugega, kar pa gotovo ne bo dobro. Kaj si želite?

 

 

Horoskop junij Kozorog

horoskop_kozorogNekega dne se boste spotaknili ob lasten ponos in napuh. Zapustili vas bodo ljudje, ki vas želijo imeti radi, pa jim tega ne dovolite. Univerzum vam predlaga, da obiščete takšno srečanje, ki ga najbolj prezirate. Duhovno srečanje, tečaj ozaveščanja svoje duše. Zjokajte se in objemite prvo osebo, ki vam pride naproti. Prepustite se čustvom, bodite iskreni in ljubite dokler ne zajočete od sreče. To je napotek tega tedna.

 

 

Horoskop junij Vodnar

horoskop_vodnarV življenju ste imeli priložnosti, ki ste jih zavrnili zaradi trenutnih vzgibov, ki so vas takrat vodili. Ti vzgibi ali želje so se do sedaj že uresničile ali pa so izginile, vam pa je ostala prazna vreča tistega, česar niste izpolnili, ko bi mogli znati pravilno postaviti prioritete. Trenutne kaprice morajo biti na zadnjem mestu, vedno skušajte videti večjo sliko od trenutne. Zaradi tega lahko še veliko izgubite. Stopite nazaj in poglejte celo sliko, nato se odločite.

 

 

Horoskop junij Ribi

horoskop_ribiDrag prijatelj ali prijateljica je za vas zopet izgubljena, morate jo najti. Morate ji pisati. Brez njene besede nimate ustreznega smisla nadaljevati. Sedaj je situacija drugačna in lahko ji pišete, Univerzum vidi, da tudi ona razmišlja o vas. Tokrat je drugače, prej je bila ujeta, sedaj je na svobodi. Pišite ji, ne bo vam žal. Spomnite se, kako ste bili produktivni zaradi nje, kaj vse ste zmogli, koliko idej in veselja.

 

komentarji