Tedenski horoskop za zadnji teden julija

Tedenski horoskop Astrohiše

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

Poletni_horoskop_Astrohise

Horoskop junij Oven
horoskop_oven

V tem tednu boste zelo čustveno občutljivi, vtaknili se boste v vsako besedo in marsikdo vam bo, po vašem mnenju, izrekel neprimerne besede, ki vas bodo prizadele. Skušajte ozavestiti, da ste pod vplivom določenih sil Univerzuma in da niso ostali ljudje tisti, ki vam želijo slabo. Sami tako dojemate in vidite. Zato bi bilo mogoče smiselno meditirati in se osredotočati ter primerjati pretekle izkušnje, da se prepričate, da gre zgolj za vašo občutljivost.

 

 

Horoskop junij Bik

horoskop_bikTokrat vas bo Univerzum presenetil z dodatnimi občutki, ki vam bodo povsem novi, nepoznani, morda se jih celo ustrašite, pa vendar skušajte na to darilo gledati kot na dejansko darilo vesolja, sposobnost sprejmite in se jo naučite uporabljati. Če se boste branili, boste samo trpeli. Ko boste znali manipulirati s tem darom, boste hvaležni, kajti prinesel vam bo globok uvid v določene zadeve in ljudi.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop junij Dvojčka

horoskop_dvojčkaProti koncu tedna se vas bodo planeti dotaknili na poseben način, postali boste občutljivi na določeno situacijo, ki je povezana z intimnim razmerjem. Obstaja velika verjetnost,  da se bosta s partnerjem udarila zaradi intime same. Prepir ne bo prijeten in možno je tudi, da ne bo zaseben. Skušajte se brzdati, da ne boste prestopili meje dobrega okusa in klasičnega bontona.

 

 

Horoskop junij Rak
horoskop_rak

Ta teden morda ne bo najbolj primeren za romantična srečanja, saj gre lahko zadeva v napačno smer, kot bi si sami želeli. Zato bi bilo modro, če bi v tem tednu postorili vse, kar se si zadali. Planeti vam bodo pri tem pomagali in vse bo narejeno v rekordnem času. Za romantiko bo še vedno ostal čas v prihodnjih dneh, ki bodo zagotovo bolj ugodni od tega tedna. Plavajte s tokom in ne proti njemu.

 

 

Horoskop junij Lev

horoskop_levČe ste se do sedaj spotikali ob lastne besede in če niso zvenele tako, kot ste si zamišljali, ko ste oblikovali misel, preden ste jo izgovorili, ne skrbite. V tem tednu vam je naklonjena komunikacija, ki bo tekla gladko. Dobro bi bilo, če bi lahko zaključili vse odprte dogovore in posle, kajti bolje kot v tem tednu, jih ne boste nikoli kasneje dorekli. Potrudite se, da ujamete vse ljudi in termine ter si nato privoščite malce sprostitve.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop junij Devica

horoskop_devicaVeleumen pogovor, ki ga boste imeli s partnerjem ali vam drago osebo, v tem tednu, vas ob napeljal na “aha” trenutek, v katerem se vam bo dobesedno posvetilo, kako bi prišli do tistega cilja, ki si ga že zelo dolgo želite, pa ni bilo  nikdar priložnosti ali pa je splavala po vodi, še preden je bila realizirana. Hvaležni boste za briljianten um in način razmišljanja, ki vam bo predstavljen.

 

 

Horoskop junij Tehtnica

horoskop_tehtnicaUsojeno vam je, da se vrtite v začaranem krogu nekih lastnih slabih navad in načina razmišljanja. Dokler ne boste ozavestili, da ste v tem sami, da vas nihče ne podpira in da vas malokdo razume, sploh pa, da večini ni mar za vaše blodnje in način razmišljanja…do takrat boste popolnoma osamljeni, zaprti v svoje lastno telo, do takrat boste plavali proti toku. Premik lahko naredite samo sami in vse zadeve se bodo avtomatsko postavile na svoje mesto.

 

 

Horoskop junij Škorpijon

horoskop_škorpijonProti koncu tedna se boste težko ugriznili za jezik, da ne bi s svojimi besedami povzročili resne škode. Morda bi bilo modro, da štejete do deset in skušate držati usta zaprta. Nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha. Zato počakajte s streljanjem in se najprej umirite. Prosite partnerja, da vas sprosti in nikar ne imejte predolgega jezika, ker vam bo kasneje žal. Škoda pa bo že storjena. Počakajte, če je treba tudi kak dan, da se vam vse lepo izteče.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop junij Strelec

horoskop_strelecS partnerjem bosta začela razvijati nov odnos, ki ne bo toliko fizičen ampak bolj duhoven. Seveda to ne pomeni celibata, pa vendar bosta odkrila skupno zanimanje, ki bo imelo koren v duhovnosti oz. raziskovanju ezoteričnega znanja, ki vaju bo oba navduševal. Kar naenkrat bo nešteto tem in dejavnosti, ki jih bosta lahko skupaj predebatirala in počela. To vaju bo povezovalo na neki popolnoma novi frekvenci, ki bo bolj trdna od vsega, kar sta poznala.

 

 

Horoskop junij Kozorog

horoskop_kozorogČe ste prosili prijatelja za pomoč pri intimni zadevi, se bo zdaj ta prošnja vrnila kot vroč bumerang. Spoznali boste, da bi bilo bolje, če bi zadevo reševali sami, saj se vam bo prijatelj ali prijateljica toliko vmešala v vašo stvar, da vam bo zelo moteče. Tokrat  te osebe ne boste mogli izključiti, ker bo preveč vedela, obžalovali boste delitev skrivnosti in prošnjo za pomoč. To vam bo šola za naslednjič, vsak je najprej sam s seboj.

 

 

Horoskop junij Vodnar

horoskop_vodnarSprva bo vse dobro in komunikacija bo tekla gladko. Sredi tedna vas zna negativno presenetiti neka zadeva, vezana na denar ali posel. Jezo in nejevoljo boste nemudoma stresli na partnerja, ki ne bo nič kriv v tej situaciji, lahko pa si poslabšate intimni odnos zaradi vašega izbruha. Skušajte se spomniti, da vam je partner samo ob strani stal in da  frustracija, ki jo doživljate, ne zajema vajinega odnosa.

 

 

Horoskop junij Ribi

horoskop_ribiS partnerjem bosta razvila nov način komunikacije, za katerega se bo zdelo, kot da je padel iz neba, čez noč bosta oba obvladala nov način interakcije in sporazumevanja med vama. Na vajino pozitivno presenečenje, bo to nekaj zelo lepega in dobrega, veliko koristnega bo doprineslo vajinemu odnosu, zato se ne sprašujta kako in kaj, samo sodelujta.

 

komentarji