Tedenski horoskop julij

Tedenski horoskop Astrohiše

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

Poletni_horoskop_Astrohise

Horoskop junij Oven
horoskop_oven

V tem tednu se boste naučili v praksi, da zmaga običajno tisti, ki tekmuje počasi in stabilno. Glede neke osebe, ki je ne poznate še tako dolgo, boste občutili strašno povezanost, morda vas bo celo preplašila, pa vendar sledite notranjemu glasu, ki vam govori, da morate spoznati to osebo in se ji približati. Čeprav ne boste vedeli še čemu bi tako postopali, se skušajte prepustiti, ne glede na trenutno situacijo. Ne bo vam žal.

 

 

Horoskop junij Bik

horoskop_bikTrenutno se nahajate na eni od večjih življenjskih prelomnic, bodisi gre za selitev, skupno selitev, nakup nepremičnine ali avta, menjavo službe ali razmišljanje o ločenem življenju. Skratka, prelomnica sledi in lažje vam bo, kot ste mislili sprva. Takšno je življenje in včasih naletimo na ovire, od nas je odvisno, kako se bomo z njimi spopadali. Zadevo lahko v tem tednu mirno rešite, zato le pogumno. Proces vas bo ojačal do te mere, da boste verjeli v uspeh.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop junij Dvojčka

horoskop_dvojčkaTokrat ne boste zapravljali časa za trivialne in nepomembne pogovore, kajti čas vas bo priganjal in vam narekoval drugačno pot. To je dobro za vas, saj ste že preveč časa porabili za zadeve, ki niso obrodile nobenih sadov ali pa niso bile v nobenem pogledu tako pomembne, da bi pustile vidno sled v vašem življenju. Pripravljeni boste na kompromis in zrelostne odločitve.

 

 

Horoskop junij Rak
horoskop_rak

Čustveno se boste odprli in dovolili partnerju, da vam predlaga zadeve, o katerih niste bili pripravljeni razpravljati do sedaj. Dosegli boste višjo stopnjo zavedanja, na kateri boste lahko sprejemali ideje in zamisli, ki ste jih do sedaj zavračali in so se vam zdele celo absurdne. Toda tokrat boste videli drugačno sliko, v kateri se vam bo življenje zdelo popolnoma drugačno, partner se vam bo zdel vreden vsakega truda in napora, nepomembno boste zlahka pospravili in se posvetili tistemu, kar v resnici šteje. Prebujenje.

 

 

Horoskop junij Lev

horoskop_levVčasih je najbolj privlačna stvar ali dejanje na svetu ravno to, da se lahko vselej zanesete na svojega partnerja, neprecenljivo. Točno tako se boste počutili v tem tednu. Čeprav že veste to, pa vendar se boste tokrat dodatno in dokončno prepričali, da ima vam draga oseba neke kvalitete, ki ste jih iskali pri vsakomur, pa jih niste našli. Tudi kakšne druge pomanjkljivosti lahko spregledate, ker enostavno niso pomembne, to kar imate, je vse, kar potrebujete. Ozavestite to.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop junij Devica

horoskop_devicaPolna Luna v vašem ljubezenskem sektorju vas bo tokrat dejansko razsvetlila in prebudila, spoznali boste resnico o vašem trenutnem ljubezenskem razmerju. Odkrito si boste priznali lastna čustva in doumeli, da je čas, da naredite bodisi korak naprej ali pa končate razmerje. Kajti, tako kot se zadeve vrtijo sedaj, ni dobro niti za vas niti za vam drago osebo. Premalo dajete in preveč jemljete. Zahtevate vse, odprete se pa bolj malo. Tudi prilagajte se ne. V ljubezni ni prostora za strah.

 

 

Horoskop junij Tehtnica

horoskop_tehtnicaV tem tednu boste srečali enega od svojih najstarejših prijateljev. Imela bosta zanimivo debato, v kateri boste dobili iskren in praktičen nasvet. Če ga boste upoštevali, se vam bo življenje zasukalo na bolje. Če boste naredili po svoje, boste nadaljevali v istem začaranem krogu, kot se vrtite že leta in krivite vse ostale za vaše težave. Krivi ste najprej sami. Nihče drug ni kriv za vaše brezglave odločitve.

 

 

Horoskop junij Škorpijon

horoskop_škorpijonPrejeli boste neverjetno podporo vam drage osebe, zelo boste presenečeni, saj tega niste pričakovali, še najmanj od dotične osebe, o kateri imate že oblikovano mnenje. Čeprav še niste tam, kjer si želite biti, ste pa gotovo na dobri poti. Zato se ne pustite nikomur zmesti ali speljati na kriva pota. Tiho sledite svojemu cilju, nikomur ni tako pomemben kot vam, zato ni potrebe po dodatnih razlagah, zlasti tistim, ki nikdar ne bodo razumeli.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop junij Strelec

horoskop_strelecTokrat boste navdihnjeni in podpirani s strani vam drage osebe, vaša najmočnejša prepričanja in moralne ter etične vrednote bodo razumljene s strani vam drage osebe. Še več, ne samo razumljene pač pa boste ugotovili, da si jih delita. Vajina vez se lahko le krepi na tej točki, ni več nobene bojazni, da bi vaju življenjska pota ločila. Kot par bosta uspešna na poti življenjskih preizkušenj.

 

 

Horoskop junij Kozorog

horoskop_kozorogČetudi bodo v ospredju finance in skupne investicije, vas bo polna Luna vseeno podvrgla čustvom, ki bodo za razliko od preteklosti, precej globja. To sposobnost lahko tokrat uporabite ravno za to, da se z vam drago osebo povežete na drugih ravneh, da preživita intimni čas skupaj, da se pogovarjata o stvareh, ki so zamolčane, da si odkrijeta na glas, zaradi česa trpita.

 

 

Horoskop junij Vodnar

horoskop_vodnarPartner bo odigral veliko vlogo pri vašem naporu, namreč približali se boste uresničenju vašega dolgoletnega cilja, ravno zaradi tega, ker vas bo partner stalno spodbujal, preganjal in navijal za vas. Imel bo dovolj entuzijazma za oba in to energijo morate izkoristiti, ker je vprašanje, če se bo še kdaj pojavila v takšni meri. Lotite se tistega, kar čaka, sledite partnerju. Ne bo vam žal.

 

 

Horoskop junij Ribi

horoskop_ribiNajboljši del vašega življenja v tem tednu bo spoznanje, da se  z vam drago osebo resnično trudita, da bi drug drugemu izboljšala življenje. To je bistvo vsakega razmerja in zaradi tega se je vredno truditi in delati še naprej. Drug drugemu bosta dala tiste lekcije, ki jih resnično potrebujeta, da bi se izboljšala. Stvari bodo tekle gladko, če bosta pripravljena absolutno sprejemati. Prepustita se.

 

komentarji