Slabe lastnosti posameznega znaka horoskopa

SLABOSTI POSAMEZNEGA ZNAKA ZODIAKA – HOROSKOPA

Vsakdo izmed nas je že prebral svoj horoskop in iz njega skušal izluščiti vse najboljše, kar lahko implementira v svoje življenje. Ampak, tukaj je zelo bistvenega pomena tudi slaba stran vsakega horoskopskega znamenja, saj so ravno slabosti tiste, ki se jih je potrebno zavedati, da lahko dojamemo same sebe in se naredimo »lepše« oz. boljše in bolj kolegialne.

Slabe_lastnosti_znamenj_horoskopa_zodiaka

Ko se človek zaveda svojega jaza oz. ega, šele takrat postane človek, v pravem pomenu besede. Nihče izmed nas nima rad graje čez nas same, zato je zavedanje svojih slabih lastnosti bistvenega pomena, da lahko postanemo boljši ljudje in okolica nas bo bolj spoštovala in imela še raje.

Spodaj so opisane posamezne negativne lastnosti, ki jih nosi posamezno horoskopsko znamenje. Verjamem, da bodo v vas prebudile zavedanje samih sebe. Zato, bodite pozorni sami nase in ko se zavedate svojih slabosti, skušajte odreagirati drugače in pristopiti k osebi, pogovoru, stvari,… na nekoliko drugačen način, kot sicer.

 

OVEN

Za ovne velja, da so najbolj impulzivni in najbolj nepotrpežljiv znak zodiaka. Radi imajo hitro odvijanje življenja in ko pride do situacije, ko je potrebna potrpežljivost, se enostavno umaknejo in se lotijo druge stvari. Velikokrat se vedejo tudi »nedoraslo« in egocentrično in če recimo ideja ali vodstvo ni v njihovih rokah, se enostavno obrnejo in gredo naprej.

 

BIK

Slaba stran bikov, se predvsem kaže v materializmu, trmavosti in lenobnosti.  Biki, ne delijo radi in če je nekaj njihovo, to tudi odločno pokažejo. Z biki, se je praktično nemogoče prepirati, ker nikoli ne prideš do konca.

 

DVOJČKA

Dvojčki, se imajo enostavno preveč radi in preveč cenijo sami sebe in svoje življenje, da bi se kar tako prepustili. Imajo neskočno število osebnosti, ki jih vklopijo takrat, ko jih potrebujejo. Ko si v njihovi bližini, bi včasih bilo dobro imeti slušalke, saj govorijo kot naviti in govorijo in govorijo. Zaradi multiple osebnosti, se enostavno težko posvečajo samo eni stvari (lahko tudi osebi) in to jim predstavlj resnično težavo.

 

RAK

Znamenja raka je resnično podobno raku v naravi. Znajo biti precej muhasti, ko jim stvari ne tečejo po planu, saj imajo radi ziheraštvo. Tako kot raku v naravi daje zaščito njegov oklep, je enako z ljudmi rojenimi v znamenju raka, enosatvno, se v domačem okolju in med domačimi ljudmi počutijo najboljše in neznancem se le s teška odpro. Ampak, ziher je ziher,  zato karakteristike znamenja raka, veljajo za ene boljših, saj so preveč iskreni, kar pa jih včasih tudi drago stane, ko nekdo to izkoristi.

 

LEV

Lev, mislim, da tukaj ni potrebno poudarjati, da mislijo da so vedno glavni in se vse vrti samo okoli njih. Enostavno imajo občutek, da so center univerzuma. Imajo se za najlepše in najboljše. Radi vzbujajo pozornost, tako z obleko, kot tudi z materialnimi dobrinami, npr. Avto. Levi, stopite na realna tla, saj niste tako slabi.

 

DEVICA

Za device je značilno, da so enostavno preveč pesimistični in preveč perfecionistični, kar jim včasih tudi škodi, saj začnejo paničariti, če jim stvari ne gredo po začrtani poti.  Tudi če kozarec ni pravilne oblike, vseeno drži vodo, zato device, skušajte biti nekoliko bolj vsakdanje, saj smo konec koncev vsi samo ljudje.

 

TEHTNICA

Tehnitnice so zares tehtnice, vedno vagajo malo v levo malo v desno in s tem izgubljajo dragocen čas, ker se še vedno ne odločijo, in še kar tehtajo kaj bi bilo boljše in kaj še boljše. Rade so urejene in privlači jih lepota, zato je ogledalo njihov najboljši življenjski sopotnik. Čas, je za njih relativen, zato jih je potrebno vedno čakati, da dokončajo svoje obveznosti, predvsem pred ogledalom.

 

ŠKORPIJON

Za škorpijone velja, da so eno izmed najbolj zamerljivih znamenj horoskopa. Če jim stopite na prst, vas bodo enostavno pičili in vam dali vedeti, da ste z njimi zaključili. So izredni manipulatorji zato vlečejo uzde malo tja malo sem, samo da pridejo do lastnega zadovoljstva.

 

STRELEC

Iskrenost je za strelca najpomembnejša, kar jih velikokrat tudi stane lastnega ega in velikokrat enosatavno izgubljajo. Stvari ne olepšujejo, zato so precej direktni in ljudje se njihove iskrenosti enostavno ustrašijo. Včasih mislijo, da tudi oni vedo vse, zato se hitro naveličajo tako stvari, kot tudi ljudi.

 

KOZOROG

Kozorogi bi enostavno želeli imeti vse pod kontrolo in če se jim kdo zoprstavi, se z njim kaj hitro tudi skregajo. Živeti življenje sedaj in tukaj, za njih enostavno ne velja, saj so izredno avanturistični. Tudi kozorogi znajo biti precej manipulativni in za dosego lastnega cilja, bodo šli tudi preko trupel.

 

VODNAR

Vodnarji mislijo, da so najbolj nepristranski ljudje in da razmišljajo zelo logično, pa se včasih tudi zmotijo, saj ni vse tako,  kot oni mislijo da je. Želijo imeti svoj prav, pa čeprav nimajo prav. Radi svetujejo, pa čeprav ne vedo vedno kaj govorijo.

 

RIBI

V nasprotju z kozorogom, ki želi imeti vse pod kontrolo, so ribe ravno nekaj nasprotnega. Živijo za trenutek in sedaj, zato včasih izgubijo kompas in ne znajo nadaljevati svoje poti. Včasih so ribe tako zaposlene same s seboj, da okolice enostavno ne opazijo.

komentarji