Tedenski horoskop Astrohiša

Tedenski horoskop Astrohiše

Čas dopustov in uživanja je pred nami. To je čas, ko nekako izklopimo vse tiste rutinirane dnevne obveznosti in se zares prepustimo uživanju, bodisi na morju, v gorah ali pa v domačem okolju, kjer se počutimo zares domače in umirjeno.

Planeti so naklonjeni kar večini astroloških znamenj, samo pravilno se morate soočiti s situacijo, pa naj bo to na ljubezenskem področju, poslovnem ali pa nekaj čisto vsakdanjega. Ne prehitevajte samih sebe, ampak počakajte na tisti pravi trenutek, ko boste zares čutili, da se lahko spustite v “igro” in zmagajte.

Srečno, uspešno ter mirno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

Poletni_horoskop_Astrohise

Horoskop junij Oven
horoskop_oven

V tem tednu so vam naklonjeni vsi romantični in ljubezenski planeti, čas je za dopust in zaizklop. Zato načrtujte, kako se boste posvetili sebi, svojim dragim osebam in počitku. Vsezadeve zaprite, predajte v nadomeščanje in ugasnite pametne naprave. Spakirajte in pojdite. Če vam bo to uspelo, potem vas bo spremljala sreča, čaka vas romantična in zabavna izkušnja, ki je še dolgo ne boste pozabili.

 

 

Horoskop junij Bik

horoskop_bikTisti, ki ste sveže zaljubljeni, boste imeli v tem tednu priložnost svojo boljšo polovico predstaviti svoji družini, če boste to storili v tem tednu, se lahko veselite toplega odziva. Sodelujte s planeti in vedno vam bodo naklonjeni. Tisti, ki že dlje časa živite skupaj, se boste vrteli okoli ideje o prenovi, če jo boste sprejeli odprtega uma, se zna zgoditi, da se boste zelo zabavali.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop junij Dvojčka

horoskop_dvojčkaKomunikacija s partnerjem bo romantično obarvana in besede, ki jih boste izrekli, bodo delovale na poslušalca kot magija, zato jih skrbno izberite, ker bo večinoma vse veljalo na dolgi rok, kar se boste v tem tednu pogovorili in dogovorili. Pričakujte več romantičnih večerov in mnogo več zmenkov z vam drago osebo, tudi če živita skupaj, še ne pomeni, da ne smeta hoditi skupaj na zmenke.

 

 

Horoskop junij Rak
horoskop_rak

Če ste bili v preteklih dneh malce na tleh in ste čutili pomanjkanje samozavesti, se bo to v tem tednu zagotovo popravilo. Vam draga oseba bo pri vašem počutju odigrala ključno vlogo, ker bo imela energije in dobre volje za dva. Spomnila vas bo na to, zakaj ste z njo ali z njim in kar je še pomembneje, nasmeh na obraz vam bo pričakalo vse tisto, kar ljubite in cenite.

 

 

Horoskop junij Lev

horoskop_levTudi leve in levinje bodo planeti v tem tednu presenetili z romantiko. Velik potencial na ljubezenskem področju se razkriva, bodisi nova ljubezen bodisi oživitev stare. Magnetizem bo neverjeten med vama in tako se boste tudi počutili, videli boste, kako ste lepi in kako lepa je vam draga oseba. Zaljubljenost mine pravijo, vendar tudi nazaj pride oz. zna vstati od mrtvih in zažareti. Uživajte.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop junij Devica

horoskop_devicaV tem tednu skušajte odstraniti miselni vzorec, na katerega ste bili do sedaj programirani. Nobene potrebe ni za kakršenkoli strah glede ljubezenskega razmerja. Imate krasno in stabilno razmerje, ki ga morate negovati in spoštovati. Čeprav ste zadržani, da bi se popolnoma predali in razkrili svoja najgloblja čustva in strahove, tako ne boste mogli dolgo zdržati. Predajte se in razkrijte, ker le tako se živi. V nasprotnem primeru postanete živi mrtvec, vselej opazovalec, nikdar izkušeni.

 

 

Horoskop junij Tehtnica

horoskop_tehtnicaPredajali se boste družabnemu življenju in hedonizmu. Nič novega za vas, pa vendar se boste na neki točki vprašali, kam vas ta pot pelje. Do kam vas je pripeljala danes, ste zadovoljni z vsemi izgubami, ki ste si jih povzročili sami. To so samo nekatera vprašanja, ki vas v ozadju tarejo, pa si ne priznate. Čas je, da reprogramirate svoje miselne vzorce, če želite, da vas ima kdo resnično rad in da polno živite.

 

 

Horoskop junij Škorpijon

horoskop_škorpijonNajboljši del vašega razmerja je dejstvo, da ste zaradi vam drage osebe tudi vi boljša in bolj pozitivna oseba. Škorpijoni ste nagnjeni k temi in h globokim čustvom, ki jih kdaj tudi ne obvladate in vas prevzamejo. Zato je dobro, da je z vami nekdo, ki je bolj prizemljen in vas tako lahko vzame ven iz teme, kadar padete vanjo. Je pa to težka naloga, zato cenite in spoštujte osebo, ki vas ljubi.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop junij Strelec

horoskop_strelecPo napornem začetku tedna, se boste v sredini tedna že dodobra sprostili in pričeli uživati. Osredotočali se boste na dobre lastnosti vašega partnerja, nivo spoštovanja bo globok in to bo čutil tudi vaš partner oz. vam draga oseba. Kot rezultat pa boste sami deležni velikopotezne hvaležnosti, v kateri boste precej uživali. Morda bi bilo dobro, da se odločite in se prepustite. Tako boste uživali.

 

 

Horoskop junij Kozorog

horoskop_kozorogKončno se vam bodo finance pokrile z ljubeznijo, čeprav se čudno sliši pa vendar, nekaj sta nekoč z neko osebo načrtovala in sedaj bosta nagrajena za tisti projekt. V poštev pride vse od dediščine, do nagrade, do povišice in še vse, kjer se da dobiti ekstra dobiček. Ne bo šlo za denar ampak za princip, po katerem ste prišli do denarja. Princip pa bo vodila ljubezen.

 

 

Horoskop junij Vodnar

horoskop_vodnarPo napornem začetku tedna, se boste v sredini tedna že dodobra sprostili in pričeli uživati. Osredotočali se boste na dobre lastnosti vašega partnerja, nivo spoštovanja bo globok in to bo čutil tudi vaš partner oz. vam draga oseba. Kot rezultat pa boste sami deležni velikopotezne hvaležnosti, v kateri boste precej uživali. Morda bi bilo dobro, da se odločite in se prepustite. Tako boste uživali.

 

 

Horoskop junij Ribi

horoskop_ribiBodite pozorni na vibracije, ki jih že dlje časa prejemate od osebe, ki vam je vsakodnevno blizu. Možno je namreč, da je ta oseba razvila romantična nagnjenja do vas, kar niti ni slabo, če ste tudi sami zainteresirani. Zato prisluhnite in odprite oči. Popolnoma boste kaptivirani, zlasti od osebe, ki vam bo sama pristopila. Oseba bo imela namreč voljo, energijo in moč, ki bo presegla vse, kar ste poznali do sedaj.

 

komentarji