Tedenski horoskop Astrohiše

Tedenski horoskop Astrohiše

V tem tednu, se začnejo tiste taprave energije, ki vam znajo v objem pripeljati že težko pričakovano ljubezen. Bodite to kar ste in ko začutite, da je tista priložnost prava, pojdite v akcijo. Venera in Mars sta v skoraj že v objemu in če je zgoraj tako, bo enako tudi tu spodaj pri nas, na Zemlji. Energije vas bodo božale, samo začutite jih in se jim prepustite. Lahko se vam zgodi resnična ljubezen!

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

Poletni_horoskop_Astrohise

Horoskop junij Oven
horoskop_oven

S partnerjem bosta pripravljena vložiti finance v skupno investicijo, bodisi poslovni partner bodisi intimni partner. Ta teden je v znamenju združevanja in ta energija bo vplivala tudi na vsa ostala znamenja. Odločeni se boste predati in skupaj graditi za boljšo prihodnost, to bo dobro za vas, kajti v timu se lahko doseže velike rezultate, individualno pa gotovo težje. Zajemajte življenje z veliko žlico in z več zaupanja, ves bo dobro.

 

 

Horoskop junij Bik

horoskop_bikOdločitve, ki jih boste sprejeli skupaj s partnerjem, bodo dobre in to vam bo ogrevalo srce še bolj. Povezovali se boste z ljudmi, ki vam nekaj pomenijo in to vas bo osrečevalo. Ne branite sebi sreče, raje jo sprejmite z odprtimi rokami, četudi bo na začetku kakšen kamen stal na vaši poti, ga boste vseeno prestopili in nadaljevali k svojemu cilju. Ne bojte se zaupati in živeti, uživajte življenje.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop junij Dvojčka

horoskop_dvojčkaS partnerjem se bosta v tem tednu zabavala tako, da bosta imela velik interes za družabne igre, za igranje vlog in podobne hece. To vaju bo neznansko zabavalo in zaradi tega tedna boste v naslednjem tednu spremenjeni. Ta sprostitev vama bo prinesla neke drugačne poglede na drugih področjih ali drugače, videli boste rešitve za zadeve, ki so se vam do sedaj zdele nerešljive.

 

 

Horoskop junij Rak
horoskop_rak

Ljubezen je v zraku, samski si morate obvezno rezervirati čas za druženje in spoznavanje novih ljudi, kajti med njimi bo tudi oseba, ki vam bo spodnesla tla pod nogami. Tudi vezanim bo srce bilo hitreje, saj vas bo partner zabaval, osrečeval in vam dajal občutke ljubljenosti ter povezanosti. To je neprecenljivo darilo, ki vam ga lahko da druga oseba, zato spoštujte in cenite, kar imate.

 

 

Horoskop junij Lev

horoskop_levNajlepši trenutki vašega življenja se bodo odvili ravno v tem tednu in to bodo tisti najbolj intimni trenutki, ki jih boste preživljali s svojimi domačimi in ljubljenimi osebami. Delili si boste vroče poletne večere ob pijači in intimnih pogovorih, zaupali si boste in resnično boste začutili, da si pripadate. To je tisto, zaradi česar je vredno živeti. Nikoli ne pozabite na vezi, ki ste jih spletli v krogu družine.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop junij Devica

horoskop_devicaDružbene interakcije bodo imele odločilni pomen v romantiki in v ljubezni. Zaradi druženja z ljubljeno osebo, boste kmalu ugotovili, da si enostavno ne predstavljate več življenja brez te osebe. Kakršnekoli ovire vama bodo stale na poti, se ne bojte, ker je vajina ljubezen močnejša od vsega, to sta si v preteklosti že dokazala in postala sta močna zaradi tega. Ko oseba najde svojo dvojčico, se tega zave v istem trenutku. Tako je tudi pri vas.

 

 

Horoskop junij Tehtnica

horoskop_tehtnicaVeliko mero podpore boste dobili od osebe, od katere tega niste niti najmanj pričakovali. Pozitivno vas bo presenetila in tudi tokrat, kot že mnogokrat prej, ne boste znali tega ceniti. Stalno se vrtite v istem začaranem krogu, kljub temu, da vam ljudje ponavljajo isto, vi mislite, da so vsi v zmoti in da vas nihče ne razume. Zazrite se vase in se skušajte reprogramirati na nov način razmišljanja. Če ne veste kako, sledite nasvetu osebe, ki vam želi dobro.

 

 

Horoskop junij Škorpijon

horoskop_škorpijonVaša seksualna privlačnost in moč bosta prekosila vse lestvice v tem tednu. S partnerjem bosta uživala v vsaki skupaj preživeti minuti. Tako je tudi prav. Zato, ker ste si končno dovolili ljubiti, sedaj ljubite in ste ljubljeni, bolj kot kadarkoli prej. To vez negujte in spoštujte, saj se lahko zgodi, da se bosta skupaj postarala. Ne zmenite se za družbene norme in pravila, ki ne služijo nikomur in ničemur. Sledite svojemu srcu.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop junij Strelec

horoskop_strelecV tem tednu bo najbolj ugoden čas, da se partnerju izpoveste in sicer mu boste zaupali tisto skrivnost, ki je niste še nikomur. Četudi menite, da je vaša skrivnost izven meja »normalnega«, jo boste morali deliti z vam drago osebo, drugače boste trpeli in se mučili v svoji duši. Če vas ima oseba resnično rada, ne bo nobenih težav in tudi vam se bo odvalil kamen od srca. Razmislite.

 

 

Horoskop junij Kozorog

horoskop_kozorogVaše razmerje je v tem tednu v takšni harmoniji, kot še nikoli doslej. Venera in Mars se bosta v tem tednu povezala, tako bo zgoraj kot tudi spodaj. Vaše sanje se utegnejo v tem tednu uresničiti in to lahko storite skupaj z vam drago osebo. Udeležila se bosta neke zadeve, ki vaju bo še bolj povezala in vama pokazala skupno pot, na katero še nista stopila. Dobro bi bilo, da to storita skupaj.

 

 

Horoskop junij Vodnar

horoskop_vodnarRomanca na delovnem mestu bo dodatno sladka v tem tednu. Razmišljala bosta, da bi javno oznanila vajino ljubezen. Če bosta naredila tako, se ne bojta, kajti vsi okoli vaju bodo vajino razmerje sprejeli pozitivno in ga pozdravili. Dobro pa je, da ste toliko časa počakali, saj bi bil odziv negativen, če bi se razvedelo prej. Seveda pa boste morali intimnosti deliti izven delovnega časa.

 

 

Horoskop junij Ribi

horoskop_ribiLjubezen v tem tednu bo za vas božanska, privoščili si boste avanturo, ki vaju bo oba popeljala med oblake. To bo tiste vrste izkušnja, ki ste si jo želeli dolgo časa in se nikdar ni obnesla, s to osebo pa se bo vse izteklo tako, kot ste vedno sanjarili. Posegli boste tudi na duhovno področje, kjer boste raziskovali svoj duhovni izvor in pretekla življenja. Z drago osebo imata veliko več skupnega, kot ste mislili do zdaj.

 

komentarji