Tedenski horoskop Astrohiše 27.6.-3.7

Tedenski horoskop Astrohiše – 27.6. – 3.7.

Takole, kočno smo pričakali poletje 2016 in vreme nas že kar vabi, da se končno prepustimo sončnim žarkom in se naužijemo svežine, ki nam jo nudi morje, hribi in reke,… Verjamem, da se boste mnogi izmed vas odpravili na morje, nekateri pa boste svoj dopust raje preživeli v svežini gorskih hribov, zelenic in rek, ki si pravi balzam, za naše telo in duha.

Naj bo letošnje poletje mirno in polno lepih in nepozabnih dogodivščin, na katere se boste z veseljem spomnili tudi v letu.

Ekipa Astrohiše, bo z vami tudi v poletnih dneh, zato nas lahko vedno pokličete, ko potrebujete nasvet, vedeževanje ali pa zgolj pogovor.

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Prvi_poletni_horoskop_Astrohise

 

Horoskop junij Oven
horoskop_oven

Če ste v preteklih tednih doživljali rahel zastoj na ljubezenskem področju, bo tega v tem tednu prav gotovo konec. Videli boste svojega partnerja z drugimi očmi, sprememba se bo dejansko zgodila v vas in to bo tudi opaziti navzven. Lažje boste komunicirali in lažje boste dosegli želene cilje. Vam draga oseba bo navdušena nad to spremembo in se vam bo zaradi tega tudi lažje odprla. Skupaj bosta zmogla veliko več.

 

 

Horoskop junij Bik

horoskop_bikVaše burno zasebno življenje bo pristalo na trdnih tleh, pa vendar v pozitivnem smislu! Vse, kar je poprej nekako obviselo v zraku, kar ni bilo dorečeno in izpeljano, se bo z lahkoto odvilo v tem tednu in zadovoljni boste z rezultati. Skušajte postaviti trdne temelje, saj imate priložnost, ker vas podpirajo ustrezni planeti. V bližnji prihodnosti boste lahko gradili na njih in dosegli trajno zadovoljstvo.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop junij Dvojčka

horoskop_dvojčkaTeden bo za vas in za vaše družinske člane finančno obarvan. Pogovori se bodo vrteli okoli financ, delitve financ in dopustov. Ne pričakujte večjih težav, saj se boste večinoma strinjali okoli dogovorjenega in spoštovali, kar se boste dogovorili. To bo dobro za vas in za ostale, saj boste dobili občutek finančne varnosti in stabilnosti znotraj družinskega kroga. To so dobri temelji za vsesplošno dobro počutje. Varujte sebe in svoje družinske člane.

 

 

Horoskop junij Rak
horoskop_rak

Morda imate občutek, da se je ljubezenski čar malce razblinil med vami in vam drago osebo. Tudi na intimnem področju je malo zatišja, vendar tako se zgodi zato, ker se vse v življenju vrti in obrača. Ta čas lahko izkoristite za druge cilje, za introspekcijo in kontemplacijo, za načrtovanje novih poti. Ko boste šli skozi ta teden v tem duhu, se vam bodo tudi na ljubezenskem področju odprle nove možnosti in poti. Strast bo vsekakor obujena.

 

 

Horoskop junij Lev

horoskop_levČe ste v precepu glede skrite romance, ki jo gojite do neke osebe, se vam utegne zgoditi, da vam bo ta oseba, v tem tednu priznala enake občutke. To bo spremenilo marsikaj v vašem življenju. Presenetili boste sami sebe, saj boste v istem trenutku pripravljeni zapustiti star način življenja in začeti novega s to osebo. Razmislite, kaj je bolje za vas. Če zaradi te osebe ne morete mirno spati, vam vaša duša že narekuje odgovor, ne glede na posledice, ki bodo sčasoma minile.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop junij Devica

horoskop_devicaČe ste v resnem razmerju, pričakujte veliko sladkosti v tem tednu in romance in nežnosti. Zelo se boste imeli lepo in uživali boste v vsaki skupaj preživeti minuti z vam drago osebo. Teden vam je naklonjen in vesolje podpira vašo ljubezen do vam drage osebe. Prav tako se zavedajte, da vaju je tudi vesolje združilo po nekem čudnem spletu okoliščin in da bo vajina ljubezen še dolgo cvetela.

 

 

Horoskop junij Tehtnica

horoskop_tehtnicaVaša razmerja se podirajo kot za šalo, vsak teden so v vaših zvezdah neki zapleti, ki si jih v resnici ustvarjate sami. Najprej se boste morali naučiti ljubiti sebe in brezpogojno sprejemati tudi ljubezen drugih. Naučiti se boste morali spoštovati svojo boljšo polovico in ji nuditi nič manj, kot bi privoščili sebi. Težava je v vas in zato ste vselej nesrečni. Razmislite, kaj počnete napačno že vrsto let in začnite delati na sebi, kajti nihče drug vas ne bo spremenil.

 

Horoskop junij Škorpijon

horoskop_škorpijonZaradi ljubezni, ki ste jo deležni v preteklih mesecih, ste postali bolj samozavestni in močnejši, vedite, da vam je vaš partner usojen in da vas podpira na vsakem koraku. To ste iskali v vseh bivših partnerjih in tega niste prejeli. Sedaj je čas, da se premaknete iz mrtve točke naprej v svojem življenju, ker boste v kratkem času nadoknadili vse zamujeno in se razvili. Vse to vam omogoča brezmejna ljubezen vam drage osebe. Vajini duši sta eno.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop junij Strelec

horoskop_strelecSedaj, ko so se planeti obrnili drugače in imajo bolj pozitiven vpliv na vas, boste končno prišli do čiste ideje, kaj točno si želite od partnerskega odnosa in vaša želja bo uresničljiva. V zadnjih tednih ste se močno trudili pa vendar niste uspeli začutiti tistega, kar bi morali čutiti. Sedaj pa bo drugače, naj vas ne preseneti moč občutkov, ki vas bodo preplavili. Tokrat boste dobili, kar si zaslužite in po čemer hrepenite. Uživajte brezmejno.

 

 

Horoskop junij Kozorog

horoskop_kozorogSedaj, ko so se planeti obrnili drugače in imajo bolj pozitiven vpliv na vas, boste končno prišli do čiste ideje, kaj točno si želite od partnerskega odnosa in vaša želja bo uresničljiva. V zadnjih tednih ste se močno trudili pa vendar niste uspeli začutiti tistega, kar bi morali čutiti. Sedaj pa bo drugače, naj vas ne preseneti moč občutkov, ki vas bodo preplavili. Tokrat boste dobili, kar si zaslužite in po čemer hrepenite. Uživajte brezmejno.

 

 

Horoskop junij Vodnar

horoskop_vodnarTa teden bo morda malce zatišja na ljubezenskem področju, pa vendar boste imeli priložnost maksimizirati tiste trenutke, ki so vam pomembni in bi jih radi ovekovečili v dušni spomin. Samski pa boste morali med ljudi, saj vas opazuje neka oseba že dlje časa, ki je ne opazite nazaj. Pa bi bilo morda dobro, da ste bolj pozorni, ker vam vesolje namenja ravno to osebo. Z njo boste duhovno rasli.

 

 

Horoskop junij Ribi

horoskop_ribiLjubezen bo v tem tednu božanska, planeti se vam bodo nasmihali in ta čas je pomemben za vas, da se razvijate duhovno in čustveno. Povezava med vama se bo okrepila in spoznali boste drugačne dimenzije pomena besede partnerstvo ali pa celo sorodna duša. Vezani boste to izkusili z vam drago osebo, pa tudi za samske po poskrbljeno in sicer tako,da boste spoznali osebo, s katero boste enostavno želeli preživeti preostanek svojega življenja.

 

komentarji