Tedenski horoskop 20.-26.6.

Tedenski horoskop Astrohiše – junij

Tokrat smo v tednu, ko bo luna dosegla svojo polno moč. In sicer, ščip je danes, 20.6. Kaj pa to dejansko pomeni za določeno horoskopsko znamenje,… Določena znamenja čakajo konkretne spremembe, predvsem na področju ljubezni.

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

Predpoletni_horoskop_Astrohise

Horoskop junij Oven
horoskop_oven

Vaš um je preobremenjen in sicer s srčnimi vprašanji. Misli se vam vrtijo okrog radikalne spremembe, ki si jo vaša podzavest želi že dlje časa. Tokrat boste morali ukrepati, ker bo drugače vaše življenje precej slabše in nezadovoljivo. Morda bo prva reakcija stresna in dramatična, pa vendar čas celi vse rane in v bližnji prihodnosti boste hvaležni, da ste ta horoskop prebrali. Naredite to.

 

 

Horoskop junij Bik

horoskop_bikRomantika bo v tem tednu za vas na prvem mestu. Rezultat te kontemplacije bo, da boste, morda prvič v življenju doživeli moč resnične ljubezni. Zaradi te izkušnje boste pripravljeni spremeniti že zastavljeno pot in morda tudi koga razočarati. To ne sme biti ovira, saj niste noben samaritan, živeti morate tako, kot vam veleva srce. In vaše srce trenutno ni tam, kjer ste pričakovali, da bo. Sledite svojemu srcu.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop junij Dvojčka

horoskop_dvojčkaSpoznali boste, da ne želite biti več tam, kjer ste sedaj. To se nanaša na poslovni ali zasebni odnos. Ko bo ideja v vaših mislih popolnoma jasna, se ne boste bali zgodbe povedati tudi na glas. Takrat boste naleteli na silni upor, neodobravanje in razočaranje, slednje bo morda tudi zaigrano. Vseeno, ne smete se pustiti zmotiti, saj ste si izrisali nov zemljevid, po katerem želite živeti. Sledite sebi.

 

 

Horoskop junij Rak
horoskop_rak

Sonce bo dobesedno vstopilo v vas in to bodo opazili vsi, ki vas imajo radi. Srečni bodo za vas. Tisti, ki pa vam zavidajo ali vas ne odobravajo, hja. Pač škoda za njih. Sledite sebi in svojim privržencem, skupaj lahko zgradite imperij Sonca. Blagostanje, ki bo dobro za vse. Zadeve, ki bodo sledile, bodo za vas in za druge življenjsko pomembne, star način bo umrl in nadomestil ga bo novi, ki si ga niste mogli zamisliti niti v sanjah.

 

 

Horoskop junij Lev

horoskop_levLuna bo imela vpliv na vas, pustila vas bo ranljive in odprte. Zato bi bilo dobro, da se v tem tednu odmaknete od ljudi, ki niso iskreni z vami, ker vam lahko škodujejo. Neka oseba, ki vas ima rada in imate tudi vi radi njo, bo zahtevala, da spremenite neke svoje vrednote in prepričanja. Glede tega razmislite, če ste pripravljeni spremeniti svoje bistvo, bolje bi bilo, da se družite z osebami, ki imajo podobna prepričanja.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop junij Devica

horoskop_devicaV ljubezni bo v tem tednu toliko sreče in veselja, da se boste morali uščipniti, da preverite, če ste budni. Ljubili se boste in ljubili boste bolj globoko in bolj strastno kot kadarkoli prej. Spoznali boste nove dimenzije pomena ljubezni in za nič na svetu vas ne bo moč ustaviti. Uživajte v tem, ker lahko nekoč mine, vam pa bo ostal prelep spomin, ki ga boste še dolgo nosili v srcu.

 

 

Horoskop junij Tehtnica

horoskop_tehtnicaČeprav bo ta teden bolj miren, zlasti na ljubezenskem področju, bo še vedno priložnost, da se dobite z neko osebo, s katero sta povezana na nek čuden način, pa vendar jo imate stalno v mislih, čeprav sta se zaradi spleta okoliščin oddaljila. Razmislite, zakaj je do tega prišlo in kolikšen del krivde nosite sami. Razmislite tudi, če ne bi bilo bolj pametno, da greste svojo pot naprej. Navada je železna srajca in vaša se vaš trdno drži. Morda pa se boste končno spremenili?

 

Horoskop junij Škorpijon

horoskop_škorpijonSkušajte se izogibati pomembnim pogovorom na področju ljubezni ali skupnega življenja, ne sprejemajte nekih odločitev, ki jih boste lahko kasneje obžalovali. Zaenkrat je za vas dobra situacija takšna kot je, morate imeti svoj mir in del časa preživljati z vam drago osebo, ne pa preveč. Le tako se ne bo prebudil zmaj v vas in povzročil globalne katastrofe. Proti koncu tedna pa se le pogovarjajte.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop junij Strelec

horoskop_strelecTudi na vas bo imela Luna ranljiv vpliv, zato se izogibajte odločitvam, ki bi lahko kakorkoli vplivale na potek vašega nadaljnjega življenja. Občutljivi boste tudi za kakršnokoli kritiko. Vam draga oseba bo imela velike ideje, ki pri vas ne bodo držale nobene teže, celo nesmiselne se vam bodo zdele. Skušajte se malce povleči vase v tem tednu in ne bodite preveč pozorni na kakšne namige, ki vam ne bodo prijali.

 

 

Horoskop junij Kozorog

horoskop_kozorogKončno bo v tem tednu tudi za vas posijalo sonce, zlasti na ljubezenskem področju. V začetku tedna boste končno našli emocionalni smisel, ki ga boste tudi skomunicirali vam dragi osebi in upali, da vas bo razumela. Varnost v ljubezni bo postala glavna tema, tudi širše, ne samo v vaši ožji družini. Postavili boste nov temelj, na katerem boste zgradili svojo graščino in v kateri bodo vsi vaši srečni.

 

 

Horoskop junij Vodnar

horoskop_vodnarČutili boste zmedo in ne boste se počutili preveč varne na romantičnem področju. Odločitve v ljubezni niso nikdar lahke, zlasti ne, kadar za seboj povlečejo spremembo načina življenja. Pa vendar je vredno razmisliti, kaj si v resnici želite, poglejte v svojo notranjost in sledite svoji viziji, ne vlecite se naokoli po načrtih drugih. Malce razuma vključite in malce utišajte srce, običajno je obratno, toda tokrat je potrebno narediti tako.

 

 

Horoskop junij Ribi

horoskop_ribiSamski boste z novim pristopom očarali nasprotni spol in tudi vse ostale, ki bodo zainteresirani za druženje z vami. Vezani boste našli način, kako ostati skupaj še naprej in kako se poglabljati drug v drugega. Poskusite tudi videti iz oči drugega, ne izhajajte vselej iz sebe. Preizkušali boste nove načine, nove poglede in nove ljudi, pišite si dnevnik, da se boste lahko kasneje spomnili natančno stvari, ki jih boste dejansko doživeli.

 

komentarji