Tedenski horoskop junij 13.6.-19.6

Tedenski horoskop Astrohiše – junij

Svež tedenski horoskop, v katerem določena znamenja čakajo konkretne spremembe, predvsem na področju ljubezni.

Ali se boste to poletje končno zaljubili v tisto prav osebo?

Ali boste s patnerjem naredila korak naprej k skupni družini?

Ali je za vaše znamenje ugoden čas za skupno življenje?

 

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

Predpoletni_horoskop_Astrohise

Horoskop junij Oven
horoskop_oven

V svojih odnosih, tako zasebnih kot tudi poslovnih, ste dosegli točko, na kateri mirujete. Želite si spremembe, zato boste morali ukrepati. Najbolje bi bilo, če bi se stvari lotili v tem tednu, saj so vam planeti naklonjeni k velikim spremembam in napredkom. To pomeni, da se lahko odločite za skupno življenje, za novo življenje ali pa za menjavo službe oz. premestitev na bolje. Izkoristite ugoden vpliv planetov.

 

 

Horoskop junij Bik

horoskop_bikKomunikacija  v vaših zasebnih odnosih bo dosegla svoj vrhunec, ki bo skrajno pozitiven in ta vpliv bi bilo škoda izpustiti, za dosego želenih ciljev, ki pa so vsekakor plemeniti in so že nekaj časa v vaših mislih. Zato ne oklevajte, življenje je eno samo in to storite. To vam bo odprlo tudi nove finančne poti, glede katerih bosta s partnerjem na popolnoma enakih valovnih dolžinah, to vas bo neizmerno osrečilo.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop junij Dvojčka

horoskop_dvojčkaV tem tednu pričakujte finančno okrepitev, bodisi v denarju ali pa kako drugače, vsekakor boste nekaj pridobili in s tem boste zelo zadovoljni. Prav tako boste takoj vedeli, kako in kaj naprej. Postopoma se boste premikali po črti, ki ste si jo zastavili že pred časom, čeprav se je končni cilj zdel skoraj nedosegljiv, bodo osvojeni koraki do njega pokazali upanje na hitrejši dosežek. Veselite se. Cenjeni boste.

 

 

Horoskop junij Rak
horoskop_rak

Čas je, da odvržete maske in se nehate siliti med vrste, kamor ne sodite. Priznajte si, da je vaše življenje vredno več, kot pa moledovanje, da bi bili nekje sprejeti. Obrnite nov list in se podajte na pot, z ljudmi, ki vas resnično ljubijo in jim je mar za vas, kajti take ljudi imate ob sebi, vendar se bolj trudite za tiste, ki vam mečejo polena pod noge. Priznajte si, da niste povsod želeni, zato pojdite tja, kjer ste in občutili boste prvinsko srečo, vsi vaši talenti bodo zažareli.

 

 

Horoskop junij Lev

horoskop_levVezani si privoščite poglobitev v odnos in sicer v drugem okolju, skupaj se odpravite v naravo, na dopust ali pa celo kam dlje z avionom. Tam se boste znova našli in povezali, začutili, zakaj ste rekli da. Samski pa planeti naklanjajo odgovor v meditaciji. Preživite nekaj časa sami in dobili boste uvid v svoje nadaljnje življenje. Včasih je dobro med ljudi, včasih pa je dobro poiskati odgovore v svoji notranjosti.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop junij Devica

horoskop_devicaSamskim se odpirajo nove možnosti za nova poznanstva in nova razmerja. Tudi vezanim se ponujajo nova razmerja, odvisno je od vas, kaj si resnično želite. Če želite ostati s sedanjim partnerjem, boste morali premagati nekatere svoje strahove in stopiti korak bližje, dejansko bo potrebno vtakniti nos tudi v zadeve, ki ste se jih do sedaj izogibali. V kolikor tega ne zmorete, bo najbolje, da si poiščete osebo, ki ji boste kos.

 

 

Horoskop junij Tehtnica

horoskop_tehtnicaTudi selitev v drug kraj ne bo pomagala pri bežanju od vašega »ugleda«, ki ste si ga ustvarili v preteklosti, beseda bo prišla za vami in kmalu vam bo zmanjkalo ljudi, ki bi vam še kaj verjeli. Skrajni čas je, da se poglobite v sebe in spoznate, da nimate vedno prav, da so nekateri vaši odzivi, zlasti v intimnih razmerjih, popolnoma zgrešeni za normalno sredino. Skušajte se spremeniti ali pa živite življenje volka samotarja. Samota ima svojo ceno, ne pozabite.

 

Horoskop junij Škorpijon

horoskop_škorpijonZ vam drago osebo bosta načrtovala skupni oddih, ki vama ga je kronično primanjkovalo skozi leto, zaradi številnih obveznosti in kariernih poti. Toda, tokrat vama bo resnično uspelo in če se odpravita v sredini julija, bosta še dodatno podprta s pozitivnimi energijami. Samski boste spoznali osebo, ki ste jo čakali. To ni nujno nova ljubezen, lahko je novi poslovni partner ali pa učitelj. Bodite pozorni.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop junij Strelec

horoskop_strelecZelo boste zadovoljni, ker boste izvedeli, da se vam je investicija iz preteklosti šele sedaj dobro obrestovala. Svojo srečo boste seveda želeli deliti z vsemi, vendar bodite pozorni. Domači vam jo bodo še privoščili, medtem ko za vse ostale prijatelje težko kaže. Nekateri, tisti, ki so vas v preteklosti že večkrat podprli, se bodo veselili z vami. Potem pa so tu še nekateri drugi, ki vam iz dna srca privoščijo nesrečo. Zato bodite tokrat pozorni in jih dokončno izbrišite iz svojega življenja.

 

 

Horoskop junij Kozorog

horoskop_kozorogČeprav ste imeli ljubezensko zatišje v preteklih dneh, v tem tednu zagotovo ne bo tako. Končno se boste razživeli in sprostili do te mere, da boste lahko pokazali svoj izvorni jaz, ki bo vsekakor navdušil vašega partnerja ali simpatijo. Skušajte se posneti ali si nekako zapomniti, kako se boste obnašali v tem tednu in potem skušajte ta način posvojiti kot del svoje osebnosti, kajti v prihodnosti vam bo ravno to rešilo veliko situacij.

 

 

Horoskop junij Vodnar

horoskop_vodnarKončno boste spregledali osebo, ki vam je naklonjena že tako dolgo časa, da se vam bo to zdelo skoraj neverjetno, da niste nikoli opazili. Tokrat se boste s to osebo soočili in se v miru pogovorili. Odvisno bo od vas, kako boste reagirali, morda vas preseneti do te mere, da jo boste želeli spoznati bolje in to bo vodilo v spremembo vašega življenja. Bodite odprti, kajti nikoli ne veste, kje lahko srečate sorodno dušo in spoznate, da ste do sedaj brcali v temo.

 

 

Horoskop junij Ribi

horoskop_ribiNe izgubljajte časa z osebo, ki vas mentalno in fizično pa tudi materialno izčrpava. Priložnosti, ki čakajo na vas so mnoge in odprte. Zato razmislite, s kom boste preživljali svoj čas in zakaj. Kozmične sile vas podpirajo do te mere, da če odprete svoje srce, ne morete zgrešiti. Spoznali boste osebo, ki bo resnično vredna vašega časa, družbe in truda. To si zaslužite.

 

komentarji