Tedenski horoskop junij 6.6.-12.6.2015

Predpoletni horoskop Astrohiše

Svež tedenski horoskop Astrohiše. Tokrat smo že dodobra zakorakali v prvi poletni mesec junij in tudi poletni solsticij se nam približuje. To je dan, ko bosta noč in dan enako dolga in takrat so energije zares močne in magične.

Zakorakajte v junij optimistični z vsemi dobrimi željami do sebe in do svoje okolice. Energije univerzuma so ob vas in misli, ki jih pošiljate v nebo vas spremljajo in vam dajejo moč, za uspešno nadaljevanje vaše življenjske poti.

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

Predpoletni_horoskop_Astrohise

Horoskop junij Oven
horoskop_oven

Z vam drago osebo bosta preživela en lep teden in sicer v znamenju globokih pogovorov, kjer bosta oba stimulirana intelektualno in čustveno. Odkrila bosta še skrite kotičke vajinega uma in najbolj skritih skrivnosti. Presrečna bosta, da si bosta končno delila tudi takšne teme, zlasti zato, ker bodo imele pozitivne posledice in sicer v nekih skupnih odločitvah, ki jih bosta sprejela proti koncu tedna.

 

 

Horoskop junij Bik

horoskop_bikPričakujte uspeh na poslovnem področju, ne pozabite pa na osebo, ki vam je na tej poti najbolj pomagala. Ta oseba vas ima rada tudi na osebnem nivoju in vam želi vse najboljše, potrudite se, da bo tudi ta oseba nagrajena, tako ali drugače, za svoj trud in čas, ki ga je vložila v vas. Ne pozabite, da je to najboljša in neprecenljiva oblika podpore, ki jo lahko v življenju dobite. Bodite hvaležni.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop junij Dvojčka

horoskop_dvojčkaSamskim bo posebno zanimiv ta teden, zlasti na področju, ki ste ga smatrali bolj za hobi, zdaj pa se bo izkazalo, da lahko svoj hobi tudi živite oz. tržite. V svoje intimno razmerje boste zaradi tega uspeha prinesli veliko iskro, ki bo žarela za vas in za vam drago osebo. Naravnost očarljivi boste in ljudje se vam bodo stežka uprli pri kakršnihkoli idejah ali zamislih, ki jih boste želeli uresničiti. Izkoristite ta čas, ki vam ga podarjajo planeti.

 

 

Horoskop junij Rak
horoskop_rak

Končno se bo tudi vam obrnila sreča na bolje, tako v poslu kot tudi v ljubezni. Z vam drago osebo se boste odmaknili v osamo in povezali na duhovni ravni, kar vam leži na srcu že dlje časa, boste sedaj lahko sfiltrirali in napredovali po svoji poti. Partner vam bo ob tem stal ob strani in vas podpiral na vsakem koraku. To si zaslužite in predvsem cenite napor, ki ga vam drage osebe vložijo v vas. Uspeh je skupen in zagotovljen.

 

 

Horoskop junij Lev

horoskop_levTa teden bo zelo zanimiv za družabno zabavo in romantične možnosti. Najprej bodite pozorni na to, da se ne zapletate z vsemi povprek, izberite si osebo, ki jo resnično želite spoznati in potem temo spletite okoli te osebe. Če vam bo uspelo, boste zelo zadovoljni, kajti ni vredno zapravljati časa in energije za osebe, s katerimi se ne morete povezati. Velja za samske. Za vezane pa velja enako, le da si razporedite čas tako, da bo obema dobro.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop junij Devica

horoskop_devicaMorda se vam končno posveti dobra priložnost za zaposlitev in pri tem vas bo najbolj spodbujal in podpiral vaš partner. Pričakujte veliko podpore, genialne ideje in občutek, da ste varni, da vas vaš partner stoodstotno podpira in vam stoji ob strani, ne glede na izid. Proti koncu tedna pa se lahko razveselite nepričakovanega finančnega vložka, ki se vam bo lepo obrestoval. Veselite se v dvoje.

 

 

Horoskop junij Tehtnica

horoskop_tehtnicaVam draga oseba vas bo prijetno presenetila v tem tednu in sicer z obiskom iz tujine. Kasneje boste resno razmišljali, da bi tudi vi zapustili državo in se pridružili vam dragi osebi. Konec koncev, kaj vas pa stane. Vaše življenje je in če ga želite deliti s to osebo, zakaj ji ne bi sledili, četudi na drug konec sveta, začnite planirati kako boste zaprli vse odprte zadeve tukaj, da boste lahko potem nemoteno in svobodno odšli. Novo življenje.

 

Horoskop junij Škorpijon

horoskop_škorpijonČe se soočate z določenimi zdravstvenimi težavami, skušajte poiskati rešitve izven običajne poti. Poglejte izven okvirov že znane škatle in tam se vam utegne posvetiti ideja, kako do rešitve. Kajti, včasih niso regularne poti prave, včasih se je treba izgubiti, da se pokaže prava pot. Na finančnem področju vam zaenkrat kaže dobro, vzdržujte to stanje oz. ga izboljšujte, pazite, da ne zaidete, kot ste v preteklosti že. Naučite se iz izkušenj.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop junij Strelec

horoskop_strelecHarmonija v vašem razmerju zna presegati vse pričakovano, vse poznano in vas pozitivno presenetiti. Delili si boste zanimive pogovore, ki vas bodo motivirali za nove poti, za nov način življenja. Prav tako boste spremenili ustaljene vzorce vedenja in obnašanja. To bo pozitivno vplivalo na vašo samopodobo in samozavest. Sproti boste odkrivali novosti, ki vas bodo sčasoma pripeljale do velike spremembe. Uživajte.

 

 

Horoskop junij Kozorog

horoskop_kozorogOdločili se boste za pozno spomladansko čiščenje, ki vam bo prineslo veliko užitka, smeha in vsega, povezanega z druženjem. To naredite z domačimi oz. z vam drago osebo, lotite se vsega od podstrešja do kleti in zunanjih lop. Šara, ki se nabira okoli vašega doma in v njemu, vas samo duhovno duši in ne dovoli novi energiji, da bi vzklila ter se razvila. Zato pospravite staro, da bo prostor za novo. Lahko tudi zaslužite kaj.

 

 

Horoskop junij Vodnar

horoskop_vodnarRomantika ima tokrat prednost in potencial, da doseže vaš osebni vrhunec v tem tednu. Samski v tem tednu dobesedno morate na kakšen zmenek, ker imate največ priložnosti, da srečate prav osebo, ki jo iščete ali pa še sploh ne veste, da si jo želite, dokler je ne boste spoznali. Odprite se in bodite dosegljivi. Iskrilo se bo tudi vezanim, počutili se boste, kot da ste odkrili še neraziskana območja osebe, s katero živite. Zanimivo bo.

 

 

Horoskop junij Ribi

horoskop_ribiIdealen čas za predstavitev novih družinskih članov, partnerjev ali novorojenčkov. Boljšega časa za to še dolgo več ne bo, kot je v tem tednu. Zato razmislite, koga boste peljali kam na obisk in zakaj. Hkrati pa tudi razmislite, kako bi ukrepali v primeru, da vaša družina sprejme vašega partnerja in ga želi obdržati tudi takrat, ko morda vi ne boste več želeli vztrajati v tem razmerju. Vsaka idila ima dva konca.

 

komentarji