Tedenski horoskop 30.5.-5.6.2016

Tedenski horoskop Astrohiše

Svež tedenski horoskop Astrohiše maj/junij 2016. Kako boste zakorakali v prvi poletni mesec? Se vam obeta idila, mogoče še kaj za urediti pred dopusti?

Preberite svoj tedenski horoskop in zakorakajte v nov mesec pripravljen na vse nove izzive, tako na področju ljubezni, poslovnega okolja, prijateljev, partnerjev,…

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

Astrolosko_numeroloski_horoskop_Astrohise_maj

Horoskop maj Oven
horoskop_oven

Partner vam bo skušal nekaj pojasniti, njegove oz. njene besede pa bodo žal prirejene in močno obarvane z neresnicami. To boste nemudoma začutili in ne boste več pripravljeni poslušati. V vaši notranjosti bo vzklil dvom in razočaranje, zakaj vam draga oseba prikriva resnico. Proti koncu tedna se bo zadeva razjasnila, resnica vam bo prikrita zaradi vaše lastne varnosti. Toda kljub temu je laž. Pogovorite se.

 

 

Horoskop maj Bik

horoskop_bikTa teden lahko pričakujete razočaranje na finančnem področju. In sicer v partnerski navezi, bodisi intimni ali poslovni, boste začutili, da se s skupnim denarjem ne ravna tako, kot je bilo splanirano. Zato se boste močno razburili, morda ne navzven, v sebi pa prav gotovo. Ravnajte previdno in najprej skušajte spoznati ozadje odločitev, šele nato se odločite za pomoč in na koncu za ukrep. Previdno!

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop maj Dvojčka

horoskop_dvojčkaNi najbolj pametno, da bežite od situacije ali razmerja, v katerem ste. Morate se zavedati, da si sami ustvarjate življenje in da nosite posledice svojih odločitev. Dobili boste občutek, da ne želite več ostati oz. vztrajati v tem razmerju. Če tako menite, naredite nekaj, pojdite naprej. Če se boste skrivali, s tem ne boste nič rešili, težava se ne bo odpravila sama po sebi. Ukrepajte in prevzemite nadzor nad svojim življenjem.

 

 

Horoskop maj Rak
horoskop_rak

Ta teden boste doživeli notranji stres, ko boste začutili, da želite preživljati čas z nekom, s komer ga sedaj ne preživljate. Pojavila se bo tudi notranja dilema, če sploh smete preživljati čas s to osebo oz. se družiti. Temu se ne boste mogli izogniti. Morali boste nasloviti notranji problem, ki ga boste prepoznali. Soočili se boste tudi z notranjim strahom in dvomom. Če boste naredili vsaj prvi korak, vam bo uspelo!

 

 

Horoskop maj Lev

horoskop_levMorali boste narediti premor. Morda boste morali celo odstopiti od neke zadeve ali razmerja, bodisi intimnega ali poslovnega. Dovolite si dovolj časa, da razmislite, kaj si v resnici želite in kam želite priti. Pojdite v socialno osamo, da se boste lahko osredotočili nase in na klic svoje notranjosti. Ko boste vse premleli, bodo koraki stekli sami od sebe in hitro boste napredovali k cilju, ki si ga dejansko želite.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop maj Devica

horoskop_devicaV tem tednu se bodo pojavile napetosti v družini, ki jih ne boste uspeli reševati z dotičnimi, pač pa boste iskali uteho pri osebo izven vaše družine. Če vam bo to pomagalo, vsekakor pojdite tja. Vendar vedite, da boste morali, ko sestavite vse koščke, tudi domov, kjer boste razčistili težavo. Poleg tega se vam obeta poslovni uspeh, katerega vam ne bodo vsi privoščili, še en nizek udarec boste doživeli na tem področju. To je dobro, tako boste vsaj vedeli, kdo vas ima resnično rad.

 

 

Horoskop maj Tehtnica

horoskop_tehtnicaVse življenje ljubite iluzije, zakaj bi bilo tokrat drugače. Vse se bo odvijalo po vam že znanih poteh. Ali si resnično želite izgubiti vse ljudi, ki vstopijo v vaše življenje? Morda je čas, da se vprašate, kaj vi počnete narobe. Vzemite to kot konstruktivno kritiko, da spremenite sebe, drugi vas ne bodo, samo odšli bodo. Če se vam ponavljajo enaki vzorci v odnosih, bi se vam moral posvetiti rdeči alarm. Ukrepajte.

 

Horoskop maj Škorpijon

horoskop_škorpijonPoslovni ali intimni partner bo naredil finančno odločitev, ki vam ne bo po godu. Zlasti zato, ker bo zadevala tudi vas. Če ne boste vodili čistih računov z vašimi partnerji, katerih skupni proračun vas močno tangira, boste prikrajšani za zaslužek oz. dobiček. Vzpostavite iskren odnos ali pa odnose prekinite. V takem odnosu ni vredno ostati, sami boste bolje napredovali.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop maj Strelec

horoskop_strelecNenadoma se boste prebudili iz iluzije romantične pravljice in ugotovili, da ima vaš partner cel kup napak in osebnostnih lastnosti, ki vas močno zadevajo in dobesedno motijo do te mere, da se boste morali iskreno pogovoriti. V kolikor zadeva ne bo sanirana, se boste bili pripravljeni tudi umakniti iz odnosa. Prav je, da sledite svojim ciljem, ni pa fer, da ste napake opazili šele sedaj. Razmislite.

 

 

Horoskop maj Kozorog

horoskop_kozorogZaradi potlačenih emocij in neizživetega življenja, boste tokrat eksplodirali. Žal je tako v življenju, če težav ne rešujete sproti, se naberejo in udarijo tam, kjer najmanj pričakujete. Pojavile so se zdravstvene težave, ki ne izvirajo iz dejanskih težav, pač pa iz psihosomatskih, slednje so nastale zaradi povedanega. Obiščite delavnico samozdravljenja in psihične osvoboditve, nato razmislite, kako boste živeli naprej.

 

 

Horoskop maj Vodnar

horoskop_vodnarNekdo vam bo skrival vitalne informacije, na podlagi katerih, če bi bili z njimi seznanjeni, bi lahko ukrepali drugače,kot ste sicer. Zato skušajte izvleči mačka iz žaklja in se posvetite nedorečenemu oz. izpuščenemu. Ko boste to uredili, se bodo izničila tudi vprašanja o vašem smislu in ciljih, katera si zastavljate sedaj. Vse se bo zjasnilo na način, da boste pomirjeni in da boste točno poznali svojo pot.

 

 

Horoskop maj Ribi

horoskop_ribiS partnerjem se boste težko razumeli glede stanovanjske tematike, bodisi selitve bodisi prenove, nikakor se ne bosta mogla ujeti, če ne bo eden od vaju močno popustil. Pri tem boste ugotovili, da v resnici nimate enakega okusa ali želja. To niti ni tako strašno, če vas ne bi zmotilo dejstvo, da ste bili ves ta čas v veliki zmoti. Začeli se boste spraševati, v katerih vprašanjih se še razlikujeta in kako bodo razlike vplivale na nadaljnji odnos.

 

komentarji