Tedenski horoskop – 23.-29.5.2016

Tedenski horoskop Astrohiše

Bliža se tisti čas leta, ki ga že vsi nestrpno pričakujemo, vroči in topli dnevi, dopusti in počitnice, ki si jih že res zaslužimo, po celem letu. Energije se nam krepijo, zato pa bi bilo dobro, da bi poskrbeli malo tudi za svoje zdravje in telo, saj bomo s tem umirili tudi svojega duha.

Srečno in uspešno v nov teden pred vami, naslednji bo že junijski. 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

Astrolosko_numeroloski_horoskop_Astrohise_maj

Horoskop maj Oven
horoskop_oven

V tem tednu vam bo pomembno samo eno. Mentalna povezava med vami in vam drago osebo bo osrednja tema tedna. Neka aktivnost sledi iz te želje, morda skupen obisk tečaja ali delavnice na temo duhovnega prebujanja ali karkoli drugega, kar vaju oba zanima in bi rada o tej temi izvedela več. Skupen projekt vama bo koristil pri mentalnem odklopu od vsakdanjih obveznosti in vaju povezal kot na začetku.

 

 

Horoskop maj Bik

horoskop_bikZ drago osebo bosta spregovorila o zadevah in navadah, ki vaju oba motijo. Če želita preživeti prijeten teden in napredovati v odnosu, bosta morala en dan izbrati in v sobo povabiti na ples slona, pri tem pa paziti, da se nič ne razbije. Skratka, oba sta inteligentni osebi in lahko se dogovorita o spremembah ter sprejmeta kompromise, zlasti glede zadev, ki vama povzročajo slabo voljo.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop maj Dvojčka

horoskop_dvojčkaV tem tednu boste ugotovili, da imate posebno karizmo in magnetizem, ki skupaj vlečeta k vam določene ljudi in tudi nekateri projekti se hitreje odvijajo k svojim ciljem zaradi tega vpliva. Morda bi bilo dobro, da se ga zavedate in ga maksimalno izkoristite, da vam ne uide naklonjenost planetov tja v nebo. Naredite vse, kar lahko, počivali boste na lovorikah svojega uspeha kasneje. Ta teden je čas, da zavihate rokave.

 

 

Horoskop maj Rak
horoskop_rak

Malce slabše kaže v tem tednu na področju intime in spolnosti, zato se nikar ne sekirajte, saj lahko teden izkoristite bolj produktivno v poslovni smeri ali pa za uresničitev kakšnih nedokončanih privatnih projektov. Samski se tudi zadržite pred intimnimi odnosi, čeprav ste ravnokar spoznali osebo, s katero si želite preživeti čim več kvalitetnega časa. Ne skrbite, bolje je, da malce počakate.

 

 

Horoskop maj Lev

horoskop_levČe ste bili v zadnjih dneh malce osamljeni, v tem tednu zagotovo ne bo tako. Imeli boste močan družabni čut in povabljeni boste na kar nekaj dogodkov. Na vas pa ostane samo še odločitev, katerega se boste udeležili. Samski boste zagotovo spoznali karizmatično osebo, ki bo pritegnila vaše zanimanje, če boste imeli interes lahko iz tega poznanstva zraste veliko več, kot ste pričakovali.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop maj Devica

horoskop_devicaVaš prijatelj, lahko tudi intimni ali celo dolgoletni partner vas bo presenetil s svojimi povezavami v poslih, v katerih potrebujete pomoč. Zelo boste presenečeni, če vas bo povabil na neko srečanje, kjer vam bo predstavil osebo, ki vam bo lahko omogočila nadaljevanje nekega zastoja, bodisi zaradi priložnosti ali zaradi financ. Zelo boste ponosni na pomoč, ki jo boste prejeli in neizmerno hvaležni. Ne ozirajte se na pripombe zelenooke osebe.

 

 

Horoskop maj Tehtnica

horoskop_tehtnicaSamski boste spoznali osebo, ki vam bo razjasnila neke stvari, za katere ste menili, da imate prav, čeprav so vam vsi govorili, tako ali drugače, da se motite. Morda je včasih res potreben tujec, ki vam odpre oči s preprostim pogovorom. Verjemite tej osebi in storite vse, da si izboljšate kvaliteto vašega življenja. Trpljenje, ki ga občasno doživljate, je izključno vaše in je nastalo zaradi vaših razmišljanj in sledenj napačnim vzorcem.

 

Horoskop maj Škorpijon

horoskop_škorpijonMorda se boste v teh dneh počutili, da ste malce izgubili svoj srečni dotik, ki ga imate vselej. Bodite potrpežljivi, kajti to je le začasno in vas opozarja, da morate malce izpreči in počakati na nov navdih, ki je zagotovo na poti. Takrat se boste z novo vnemo lotili dolgo odloženega projekta, ta pa vam bo stekel kot po maslu. Uspeh je zagotovljen. Počakajte na svoj val, ne silite proti toku.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop maj Strelec

horoskop_strelecVaše razmerje bo dodatno blagoslovljeno s harmonijo in podporo vam ljubljene osebe. Če preživljate težke čase ali pa sta se s partnerjem malce odtujila, se vam bo sedaj nasmehnila sreča, saj boste z drugačnim pristopom in pogledom na stvari, lažje rešili tršo pot, na kateri ste se znašli. Bodite hvaležni osebam, ki vam stojijo ob strani in vas podpirajo, to je vse, kar v resnici šteje v življenju.

 

 

Horoskop maj Kozorog

horoskop_kozorogSamskim se lahko začne romanca na delovnem mestu, bodite pozorni na sodelavce in sodelavke, ki so vam morda bližje, kot si mislite. Morda celo ugotovite, da gojite enaka čustva, vendar si niste upali niti priznati. Povabite osebo na klepet ob pijači ali lep spomladanski sprehod po službi, zakaj pa ne. Večinoma se takšna romanca odsvetuje, vendar v vašem primeru ne.

 

 

Horoskop maj Vodnar

horoskop_vodnarLjubezen je zagotovo v zraku! Spoznali boste osebo, ki vam bo v celoti ukradla srce, v istem trenutku boste ugotovili, da ste prav to osebo dolgo iskali in čakali. Četudi sedaj niste več samski, se boste potrudili, da začnete novo razmerje s to osebo. Nikar vas naj ne bo strah, kajti takšna čustva, ki so vam jih planeti naklonili tokrat, se zgodijo enkrat v življenju ali pa največkrat nikoli. Zato se zamislite, kako živite sedaj in kako bi lahko živeli potem, če bi imeli kanček poguma več.

 

 

Horoskop maj Ribi

horoskop_ribiČustveni boste in želeli si boste, da so takšni tudi drugi okoli vas. Morda ni najbolje vsem razlagati o svojih privatnih zadevah, zlasti o globokih čustvih in razmišljanjih, saj veste, preveč negativizma je okoli nas, da bi iz tega lahko nastalo kaj dobrega. Zato se umirite in razmislite, komu boste povedali kaj in kdaj. Lahko pa še nekaj časa svojo ljubezensko srečo zadržite samo zase. Nič ne bo narobe.

 

komentarji