Tedenski horoskop Astrohiše 16.-22.5.2016

Tedenski horoskop Astrohiše

Svež tedenski horoskop Astrohiše. Nov teden je pred nami in kot vremenoslovci napovedujejo boljše dni. Tako jih tudi astrologi in numerologi.

Srečno in uspešno v teden pred vami,

Vaša Astrohiša

Telefon 090 30 47

Astrolosko_numeroloski_horoskop_Astrohise_maj

Horoskop april Oven
horoskop_oven

Z novim tednom boste globlje spoznali svoje notranje potrebe in želje in sicer si boste močno želeli bližine vam drage osebe, niti ne toliko na intimnem področju, kot dejanskega povezovanja preko fizičnega druženja in pogovorov, kar je v današnji spletni dobi že redkost. Vendar smo ljudje družabna bitja in hrepenimo po bližini drugega, po pogovoru in dotiku. Tega si nikar ne odrecite, za nobeno ceno.

 

 

Horoskop april Bik

horoskop_bikKaže se finančni napredek v skupnem proračunu in tudi slika vašega proračuna se bo s tem razjasnila. Dobili boste vpogled, kje stojite in v katero smer bi bilo dobro nadaljevati. Tega se držite in ne odstopajte, četudi bi s tem zadovoljili kakšno svojo kaprico. Ni vredno skreniti na stran pota zaradi trenutka navidezne sreče. Za to ste delali dolga leta in sedaj boste na vrsti, da požanjete uspeh. Ne skrbite in se držite svojega načrta.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop april Dvojčka

horoskop_dvojčkaNovo zavedanje, ki se vam bo porodilo v vaši zavesti, vas bo peljalo v čuden ovinek. Občutek bo premočan, da bi ga enostavno ignorirali. Toda s tem novim vpogledom, bo tudi odločitev težja, saj se bodo pojavila nova vprašanja, na katera nimate odgovorov. Da bi ugotovili kako naprej, bo dovolj, da se boste zavedali, da želite naprej. Ne glede na to, da še nimate izdelanega cilja. Ne stagnirajte tam, kjer ni nič več za vas.

 

 

Horoskop april Rak
horoskop_rak

Luna vas bo peljala v romantične vode, kjer se bodo nekateri dvomi iz preteklosti razblinili in dobili boste odgovore na pereča vprašanja. Vam dragi prijatelj vas bo skušal speljati na drugačno pot, vendar se ne smete pustiti pregovoriti. Ta oseba nima teh informacij, ki jih imate vi, zato se namesto vas ne more odločiti o ničemer, če bo potrebno, raje prekinite stik s to osebo, kot pa da bi izgubili tisto, kar ste pridobili.

 

 

Horoskop april Lev

horoskop_levČustva vas bodo tokrat preplavila in na vsak način si boste želeli divjega razmerja, četudi ne boste zaljubljeni. Temu se skušajte izogniti, kajti takšna veza nosi dolgoročne posledice in prav gotovo boste dobili nekaj, česar si niste zaslužili. Škoda in posledice bi bile nepopravljive, zato se brzdajte in se uprite skušnjavi, ki je samo kratkotrajna in na dolgi rok precej škodljiva. Prespite, preden privolite v nova poznanstva.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop april Devica

horoskop_devicaDružinska drama se bo v tem tednu prevesila v nekaj, česar niste pričakovali. Nekdo iz družine vam bo sporočil novico, ki vas ne bo pustila hladne. Prav tako bo ta novica imela dolgoročne posledice za celotno družino in bo drastično spremenila družinsko dinamiko. Koliko bo vplivala na vas, se boste morali odločiti sami in ugotoviti, kaj je v resnici za vas pomembno in kaj je pomembno za družino. Koliko ste pripravljeni dati in čemu se lahko odrečete.

 

 

Horoskop april Tehtnica

horoskop_tehtnicaSpet boste pod vplivom, da imate vse pod nadzorom in da poznate svojega partnerja. Žal tudi tokrat ne bo tako, saj ste preveč spremenljivi, da bi lahko rekli, da sledite dolgoročnim ciljem. Partner vam očita, da se ne more zanesti na vas in da se obračate po vetru. Razmislite, kaj vam je v resnici pomembno v tem življenju in prenehajte z nomadskim slogom. Za seboj puščate samo razočaranje. Sledite cilju, čez vse ovire in bodite zvesti.

 

Horoskop april Škorpijon

horoskop_škorpijonPotrpežljivost bo potrebna v zadnjih dneh retrogradnega Merkurja še bolj kot prejšnji teden, zato se izognite vsem prepirom, ki nimajo smisla in počakajte s pomembnimi odločitvami vsaj še do sredine tedna, ko se bo negativni vpliv umaknil in boste našli druge, bolj prijazne besede za vse okoli vas. Pogovori bodo končno stekli v pravo smer in dileme se bodo razblinile. Do takrat se ugriznite za jezik in potrpite.

SMS_vedezevanje_FB_1

 

Horoskop april Strelec

horoskop_strelecPolna Luna vas bo peljala v razkrivanje najbolj skritih čustev in tistih spominov, ki ste jih dolga leta skrivali pred drugimi. Nič ni narobe, če se izpoveste dragi osebi, v bistvu vaju bo to dejanje le še bolj povezalo. Partner vas bo razumel na najbolj globokem nivoju in za vas bo imel ogromno empatije. To vam bo veliko pomenilo in zaradi tega boste še bolj navezani nanj. Cenite, kar imate.

 

 

Horoskop april Kozorog

horoskop_kozorogRetrogradni Merkur vam je v teh dneh povzročil kar nekaj težav s komunikacijo, zlasti na ljubezenskem področju. Bodisi ste dobivali napačne signale ali pa ste si jih zgolj interpretirali napačno. Kakorkoli, Merkur vas bo v tem tednu izpustil iz svojih krempljev in vam dal priložnost, da popravite storjeno škodo in se odkupite z novo priložnostjo. Proti koncu tedna se bodo razjasnila tudi druga odprta vprašanja.

 

 

Horoskop april Vodnar

horoskop_vodnarProti koncu tedna bo tudi vam končno posvetil žarek upanja na romantičnem področju. Prijatelji bi znali deliti neželene nasvete kako in kaj, vendar morate biti odločni in jim povedati, da nasveti tokrat niso potrebni in da se boste odločili sami. Prav tako jim dopovejte, da naj ne sodijo vaših odločitev. Če vas spoštujejo kot prijatelja, bodo tudi upoštevali vaše želje. V nasprotnem primeru jih ne potrebujete v svojem življenju.

 

 

Horoskop april Ribi

horoskop_ribiVse pomembne poslovne in zasebne odločitve, ki jih želite pripeljati h koncu oz. zaključku, naj počakajo na naslednji teden. V tem tednu ne bo dobro, če boste sklepali posle ali reševali zasebna vprašanja. Enostavno se posvetite delu, prostemu času in počitku, ne da bi se morali karkoli odločati. Proti koncu tedna se bo slika razbistrila in dobili boste odgovore na dlani. Takrat boste točno vedeli, kaj narediti in kako.

 

komentarji