Tedenski horoskop Astrohiše 9.-15.5.2016

Tedenski horoskop Astrohiše

Smo v tednu, ko je ravno za nami mlaj in sedaj je luna v obdobju, ko krepi svoje moči. Kar enako pomeni tudi za vse nas. Namreč, ko luna raste, se z njo krepijo tudi energije, ki posledično vplivajo tudi na naše razpoloženje, odločitve, počutje,…

Teden, ki je pred nami, je idealen, za nove začetke, za ljubezen, za postavljanje trdnih temeljev, na katerih boste gradili bodoče odnose, posel, sebe,…

Naj bo teden pred vami vam pisan na kožo. Odločite se, da se boste posvetili sebi in tistim, ki jih imate najraje in skupaj zajadrajte proti poletju, polni optimizma, ljubezni, sreče, osebnega zadovoljstva in zdravja.

Srečno vsem,

Vaša Astrohiša

Telefon 090 30 47

Astrolosko_numeroloski_horoskop_Astrohise_maj

Horoskop april Oven
horoskop_oven

Ali ste pripravljeni, da se sprostite in pričnete uživati najbolj nor teden v vašem življenju? In ta je tik pred vami. Če vam je prejšnji stavek popolnoma tuj, se morate ustaviti in ponovno organizirati svoje življenje, zlasti tisto, kar vam je najbolj pomembno. Spremenite vrstni red vaših prioritet in nato se bo lahko uresničila napoved. Planeti vam namenjajo obilo romantike, navdiha in notranje preobrazbe, le če boste sodelovali.

 

Horoskop april Bik

horoskop_bikSte zmagovalci za najbolj romantičen teden, ki je pred vami. Počutili se boste, kot da sedite na vrhu sveta in življenje boste zajemali z veliko žlico. Te priložnosti, ki vam jo ugodna postavitev planetov nudi za ta teden, nikakor ne smete spusiti iz rok, to bo najbolj ugoden čas za vse večje odločitve bodisi poslovne ali zasebne. Lahko zamenjate službo ali se nenadoma poročite. Prav gotovo boste stopili ven iz rutine.

 

SMS_vedezevanje_Astrohisa_banner

 

Horoskop april Dvojčka

horoskop_dvojčkaČe boste opazili med vašimi sorodniki ali pa tudi med poslovnimi partnerji oz. sodelavci, da nekaj šepetajo za vašim hrbtom, nikar ne vzemite za zlo, saj vam v resnici skušajo pripraviti lepo presenečenje. Zato se potrudite, da ne boste po nepotrebnem sklepali negativno ali celo izzvali kakšen neutemeljen prepir. Pustite se presenetiti, saj vas imajo ljudje, ki vas obkrožajo radi in so srečni, če ste tudi vi srečni.

 

 

Horoskop april Rak
horoskop_rak

Obeta se vam veliko možnosti, da bo nek star projekt, ki ste si ga zamislili z vam drago osebo, končno obrodil sadove ali pa vsaj velik premik naprej. Presenečeni boste, koliko vam v resnici pomeni ta zadeva, čeprav ste jo po sili razmer, skoraj pozabili. Obudila se bodo stara čustva in globoka ljubezen, ki ni nikdar ugasnila, le tlela je v vaši podzavesti, vi pa niste imeli časa niti sreče, da bi jo lahko razvijali naprej. Sedaj prihaja ta čas.

 

Horoskop april Lev

horoskop_levVaš ljubimec vas lahko dvigne v višave, kar se bo poznalo zlasti na profesionalnem področju, kjer boste blesteli. Obeta se situacija, kjer bo bodisi vaš partner očaral vašega šefa, bodisi se bo zgodilo nekaj takšnega, kjer bo vpletena vam draga oseba in boste vi zaradi tega močno profitirali na poslovnem področju. Bodite pozorni na različne priložnosti in seveda hvaležni osebi, ki vas bo ponesla naprej.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop april Devica

horoskop_devicaVaše ljubezensko življenje zagotovo gori, pri vas je trenutno bolj vroče, kot kjerkoli drugje na tem ali kakšnem drugem svetu, zato se ne upirajte. Predajte se in uživajte, kolikor je to le mogoče. Z vam drago osebo ste imeli v preteklosti nekaj težav, posledice tega so močno občutne tudi danes, vendar od naslednjega tedna naprej, vam planeti zagotavljajo, da je vse odvisno od vas. Če se boste predali, bo to vaša usoda, v kateri boste izredno srečni.

 

 

Horoskop april Tehtnica

horoskop_tehtnicaOdkrili boste svojo čutno stran, za katero niste niti verjeli, da jo imate oz. da jo lahko doživite. Končno se boste odločili, da se poglobite v tiste bolj duhovne sfere in raziskali še zaprt potencial, ki ga nosite v sebi in zaradi tega, ker ste ga zapostavljali, je bila močno znižana tudi kvaliteta vašega življenja. Sedaj se boste odprli, kot pomladna cvetlica in ugotovili boste kdo ste in komu pripadate. Teme bo konec tudi za vas.

 

Horoskop april Škorpijon

horoskop_škorpijonGlobina ljubezni, ki jo do vas goji vam draga oseba, vam bo znana šele v tem tednu. Pohvaljeni boste na vse strani in nobena nežnost ne bo skrita pred drugimi. Vam draga oseba se bo javno izpostavila za vas in vsem dokazala, da želi biti z vami dolgoročno. Spoznali boste drugo stran ljubezni, tisto, za katero niste vedeli, da v resnici lahko obstaja, morda vas oblijejo solze sreče, le prepustite se.

 

SMS_vedezevanje_Astrohisa_banner

Horoskop april Strelec

horoskop_strelecRomantika na delovnem mestu ponavadi ni priporočljiva zadeva, vendar je v vašem primeru drugače. Delate z neko osebo, zaradi katere hodite v službo nasmejani in dobre volje odhajate tudi domov. Zadevo boste morali razrešiti, zlasti, če so v ta odnos vpletene tudi druge osebe. Morate si priznati, da vam je do te osebe več, kot ste sprva mislili in da če ne boste uredili svojega življenja na tem področju, vas ne čaka nič dobrega.

 

 

Horoskop april Kozorog

horoskop_kozorogSpoznali boste novo osebo, ki je niste pričakovali. Zaradi te osebe boste v zelo kratkem času pripravljeni popolnoma spremeniti svoje življenje in dobesedno odsloviti nekatere druge osebe iz svojega življenja. Preden to storite, premislite, če si resnično to želite in bodite odločeni. Ne hitite, vzemite si nekaj časa, družite se s to osebo. Ko boste odločeni, ne bo več nobene ovire niti obžalovanja. Zapomnite si le, da se ne da sedeti na dveh stolih hkrati.

 

Horoskop april Vodnar

horoskop_vodnarPrišli boste do cilja, namreč, do tja, kamor se do sedaj ni dalo priti v dvoje. Našli boste način, kako skomunicirati neke zadeve vam dragi osebi in našli boste pot, kako plan tudi uresničiti. Kasneje se bosta skupaj smejala, koliko časa sta porabila in se prekregala zaradi tega, ker se enostavno nista razumela. Smešno. Tokrat bo drugače, gledala bosta v isto smer in srečna bosta zaradi tega.

 

Horoskop april Ribi

horoskop_ribiKončo boste pripravljeni storiti naslednji korak v razmerju, ki ga gojite. Strah bo izginil, ker se boste predali in zadihali s polnimi pljuči. Tančica bo odstrta in želeli si boste deliti vsak košček vašega življenja z vam drago osebo. Če ste do sedaj slepo iskali pravo ljubezen, ste zdaj prišli na recept, kako do nje. Polovičarstva ni v resnični ljubezni, kot tudi ne v kakšnem bolj resnem poslu. Zato igrajte na vse ali nič.

 

komentarji