Število človekovega življenjskega poslanstva

Marsikdo že od nekdaj razmišlja, kako bi si izboljšal svoje življenje in kaj naj bi storil, da bi bil srečen, zdrav, ljubljen ter uspešen. Odgovore išče vsepovsod in vsak dan upa, da bo dosegel večje osebno zadovoljstvo. Vendar je življenje prezahtevno, da bi se karkoli zgodilo samo po sebi. Zatorej mora vsak posameznik najprej spoznati svojo osebnost, svoja razmišljanja, svoje potenciale, da bi se mu lažje uresničile osebne želje. Seveda se mora tudi sam truditi in verjeti vase, da bi lažje dosegel svoje cilje. Pri tem pa mu lahko koristijo numerološki napotki, ki odkrivajo potencialne prednosti ali pasti njegove osebnosti.

Stevilo_clovekovega_zivljenjskega_poslanstva_numerologija_Astrohisa
Numerološko razlago števila vašega življenjskega poslanstva boste dobili, če boste svoj rojstni datum in uro rojstva sešteli vse do enomestnega števila. Enomestno število, ki ga boste dobili, vam bo razkrilo numerološki pomen, vašega življenjskega poslanstva.

primer: 13.4.1960 ob 22:17 je 1+3+4+1+9+6+2+2+1+7= 36= 3+6 = 9 in preberemo razlago.

 

 Če ste izračunali datum svojega rojstva ter uro do enomestnega števila,
si lahko spodaj preberete razlago vašega sporočila.

 

Razlaga numeroloških števil:

1 –  življenje od vas pričakuje, da se postavite na lastne noge ter razvijete zaupanje vase, v svoje ideje  in v svoje potenciale. Skozi življenje vas bo vodila ambicioznost, pripravljenost in močna volja, da dosežete najboljše rezultate. Vendar bodo posamezniki lahko v vas videli ošabno in egoistično osebo. Slabost tega števila pa je minimalna fleksibilnost in težje sprejemanje medsebojnih dogovorov v odnosih.

2 – življenje vam je namenilo sodelovanje z drugimi in materialne dobrine vam ne bodo pomembnejše od urejenih čustvenih odnosov. Zato vas bo skozi življenje vodila ljubezen, druženje in sodelovanje z drugimi. Vendar bodo posamezniki v vas videli skromno in manj ambiciozno osebo. Slabost tega števila pa je  manjšana samoinciativnost in odločnost v medsebojnih dogovorih in odnosih.

3 – življenje vam je podarilo svojevrsten način razmišljanja v katerem ne izgubljate časa za nepomembne stvari. Namreč hitro boste ugotovili, da življenje ni samo igra, ter zabava. Zatorej boste skozi življenje
izkušali svoje talente, katerih ne bo manjkalo. Vendar bodo posamezniki v vas videli entuziasta in aktivista. Slabost tega števila pa je soočanje z zahtevnejšimi življenskimi izzivi.

4 – življenje od vas pričakuje, da ste dober graditelj na vseh področjih ter skrbite za iskrene odnose. Preko življenja vas bo vodila praktična iznajdljivost in doslednost do ljudi ter posla. Zato boste znali svoje vizije tudi realizirati in ne boste se izogibali svojim dolžnostim. Vendar bodo posamezniki v vas videli bolj rutinskega človeka kot kaj drugega. Slabost tega števila pa je nesprejemanje kakršnegakoli odmika v dialogu ali ignoranca v odnosih.

5 – življenje vam je namenilo, da ste bolj živahni, polni energije in dobre volje, zato se boste morali bolj truditi pri resnejših zadevah. Skozi življenje vas bo vodila močna volja in vizija osebnega zadovoljstva, Vendar bodo posamezniki v vas videli le humorista in flegmatika. Slabost tega števila pa je poudarjena tradicionalna orentacija v čustvenih odnosih, kar lahko vodi do različnih emocionalnih izgub.

6 – življenje vam je namenilo višje cilje, do katerih boste postopoma prihajali, zato boste morali biti bolj vztrajni. Preko življenja vas bo vodila energija učenja in raziskovanja, ter duhovnega osvobajanja. Strmeli boste k resnici in ljubezni in to boste znali delili tudi z drugimi. Vendar bodo posamezniki v vas videli bolj analitično in vzvišeno osebo. Slabost tega števila se pokaže, pri nezadovoljivem večjem trudu za materialnimi dobrinami ali trudu v čustvenih odnosih, kot močnejši pasiven odmik.

7 – življenje bo od vas pričakovalo, da boste zelo inteligentni na kariernem področju in ljubeči do svojega življenjskega sopotnika. Le slednjemu boste vse zaupali, ter bili potrpežljivi v odnosu z njim. Sicer boste v zunanjem okolju delovali bolj zadržano. Vendar vas bodo posamezniki ocenili za hladno in nedostopno osebo. Slabost tega števila pa je, da se pri nezadostnem doseganju ciljev lahko pojavi destruktivni odnos do sebe ali do okolice.

8 – življenje vam je namenilo, da se boste znali hitreje organizirati, biti vztrajni in taktični. Zato lahko veliko dosežete pri razvijanju lastne karierne poti, saj vas bo pri slednjem podpirala energičnost, marljivost in komunikativnost. Vendar vas bodo lahko posamezniki videli kot premalo iskreno osebo. Slabost tega števila pa je lahko preveč poudarjen zaščitniški odnos do bližnjih oseb in pridobitve skupnih dobrin.

9 – življenje od vas pričakuje, da boste iskali globji pomen v vsemu, zato boste bolj analitični, kot bo to všeč nekaterim. Prav tako boste strmeli k iskrenim in ljubečim odnosom v čustvenem svetu. Seveda boste zaradi svoje osebnosti mnogim nezaželena družba. In v vas bodo posamezniki videli dlakocepstvo. Slabost tega števila pa je netolerantnost in neobjektivnost pri rutiniranem načinu v odnosih nasploh.

 

Vas zanimajo bolj podrobni odgovori ter numerološka razlaga vaših osebnih števil in števil vašega partnerja?

Pokličite nas, 100% diskretno in anonimno, se bomo z vami pogovorili o vsem.

Telefon 090 30 47

Numerologinja Anka

komentarji