Tedenski horoskop maj 2. – 8.5.2016

Tedenski horoskop Astrohiše

Prvi horoskop za mesec maj. Prvomajski prazniki se počasi bližajo koncu in vsi spočiti smo žepripravljeni za nove izzive, ki so pred nami.

Nahajamo se v obdobju, ki je zelo plodno za vse nove začetke, za lansiranje projektov, za poslovne uspehe, za nove ljubezenske zveze in partnerstva…

Zakorakajte v novo obdobje pred nami; polni optimizma in želje po vseh uspehih, ki jih želite doseči. Verjemite, uspelo vam bo!

Srečno vsem,

Vaša Astrohiša

Telefon 090 30 47

Astrolosko_numeroloski_horoskop_Astrohise_maj

Horoskop april Oven
horoskop_oven

V tem tednu bo vsekakor v ospredju denar pred ljubeznijo. Toda tudi to ni slaba reč, zaslužek in prihranki bodo vsekakor izboljšali kvaliteto vašega življenja, prav tako bodo s tem zelo zadovoljni tudi vam dragi domači. Razmislite, kako boste napredovali in to poženite v gibanje že v tem tednu, ker je najbolj idealen čas. Vam draga oseba vam bo stala ob strani do konca in vas spodbujala ter motivirala, da dosežete cilj. Ne pozabite tega.

 

Horoskop april Bik

horoskop_bikZa vse bike in bikice je ta teden idealen da zasijete v svoji polni moči in svetlobi. Samski se lahko znajdete v nepričakovanem objemu osebe, s katero imate velik potencial, da razvijete močan in dolgotrajen odnos. Vezani boste želeli narediti še en korak dlje, bodisi skupna selitev, poroka ali naraščaj. Tokrat vam bodo planeti naklonjeni in vas bodo spodbujali, da se poženete z vso močjo v nove vode.

 

 

Prva_crka_imena_vedezevanje_numerologija_Astrohisa

Horoskop april Dvojčka

horoskop_dvojčkaTokrat bodo finance olepšale teden in sicer boste bodisi sami prišli do dodatka bodisi vam draga oseba, kakorkoli, zadovoljstvo bo obojestransko. Uživali boste v času, ki ga bosta preživela skupaj in se veselila uspeha. Pogovor morda nanese na skupno finančno odločitev, ki bo pomenila korak naprej v vajinem razmerju, ne oklevajte. Če ste z dotično osebo srečni, živite, ne bojte se.

 

 

Horoskop april Rak
horoskop_rak

Za samske je ta teden najbolj ugoden za druženje in spoznavanje novih ljudi. Bodite pozorni, da sprejmete več različnih povabil na družabne dogodke, kajti nikoli ne veste, na katerem od njih, lahko spoznate osebo, ki so vam jo namenili planeti. Vezanim se obeta misteriozen in čutni teden, prepustite se občutkom in se posvečajte drug drugemu, to je smisel razmerja. Kar lahko počaka, bo tudi počakalo.

 

Horoskop april Lev

horoskop_levVaš ljubimec vas lahko dvigne v višave, kar se bo poznalo zlasti na profesionalnem področju, kjer boste blesteli. Obeta se situacija, kjer bo bodisi vaš partner očaral vašega šefa, bodisi se bo zgodilo nekaj takšnega, kjer bo vpletena vam draga oseba in boste vi zaradi tega močno profitirali na poslovnem področju. Bodite pozorni na različne priložnosti in seveda hvaležni osebi, ki vas bo ponesla naprej.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop april Devica

horoskop_devicaPričakujte nič manj kot popolno navdušenje in zadovoljstvo, ko se bosta z vam drago osebo odločila, da je čas, da se skupaj lotita bodisi projekta ali obiska neke delavnice, tečaja. Tako bosta preživela več kvalitetnega časa skupaj, imela bosta skupno temo in navdih, prav tako pa iz tega lahko zraste veliko več, kot sta v začetku planirala. Osvobodite svoje srce spon preteklosti in zadihajte sveži zrak.

 

 

Horoskop april Tehtnica

horoskop_tehtnicaNov val svežine na romantičnem sektorju se vam vsekakor obeta, vendar pazljivo. Na začetku boste ponoreli in bili totalno prevzeti, sčasoma se boste ohladili in pokazali svoj pravi obraz. Imeli ste že tolikokrat čudovito osebo ob sebi in univerzum vam jih še kar pošilja, toda nekako vselej razočarate sebe in njo. Tudi tokrat ne bo drugače, če ne boste končno spregledali in se enkrat za vselej predali.

 

Horoskop april Škorpijon

horoskop_škorpijonKar se tiče vašega razmerja, ste dobili najboljšo možno kombinacijo vsega tistega, kar ste si želeli. Zato ni več nobenih ovir, da se ne bi podali z vsem srcem in dušo v to razmerje. Naredite to, saj veste že nekaj časa, da vas osrečuje. Ne oklevajte, živite! Dokazali ste si že, da ste zaradi te osebe boljši, uspešnejši in navsezadnje tudi bolj zdravi. Včasih vas vleče v temo, vendar spoznali ste, da tam ni sreče.

 

SMS_vedezevanje_Astrohisa_banner

Horoskop april Strelec

horoskop_strelecS partnerjem se lahko v tem tednu odločita za bolj zdrav način življenja, bodisi s kombinacijo rekreacije in zdrave prehrane ali pa tudi z menjavo kozmetike za tisto bolj zdravo in naravno. Nekaj od tega se bosta zmenila in to vaju bo ponovno povezalo, skupni projekti, skupne odločitve, skupni cilji. To so osnove dobrega razmerja. Kjer je želja, je tudi pot in tako bosta skupaj stopila na novo.

 

 

Horoskop april Kozorog

horoskop_kozorogSamskim se lahko ta teden drastično spremeni, planeti bodo naklonjeni vašemu ljubezenskemu življenju in povezave bodo ustvarjene, da boste s spletom okoliščin in naključij spoznali osebo, ki vas bo takoj navdihnila in prevzela. Ta oseba, če ji boste dovolili, če se boste odprli, lahko korenito spremeni tok vašega življenja. Vezani boste doživeli razodetje in ugotovili, kaj v resnici želite. Temu boste tudi sledili.

 

Horoskop april Vodnar

horoskop_vodnarOsebna bitka za osebno svobodo in osebni prostor se bo preselila v vaše razmerje, preden se skregate po nepotrebnem, raje izrazite svoje strahove in želje naglas. Povejte, kaj si želite in kako boste to dosegli, gotovo boste naleteli na razumevanje, saj si druga stran želi enako. Če se boste branili z napadom, ne boste rešili ničesar. Vsak človek potrebuje čas zase in prostor zase, da lahko potem funkcionira tudi v družbi ali razmerju.

 

Horoskop april Ribi

horoskop_ribiTokrat vam je naklonjena božanska komunikacija, zato bi bilo modro, če bi privlekli na dan vse, kar niste uspeli rešiti v preteklosti, v tem tednu imate idealno priložnost, da vse nedorečeno razrešite in greste mirno naprej. Ne zamudite te priložnosti, vzemite jo kot spomladansko čiščenje duše, ki ga nujno potrebujete, le da se tega niti ne zavedate. Izrazite, kar mislite in naredite, kar si želite.

 

komentarji