Tedenski horoskop april-maj

Tedenski horoskop Astrohiše

Približujemo se že toplejšim mesecem in tako je tudi zadnji aprilski teden pred nami. Teden, ki v sebi skriva ogromno čarobnih energij. Z majem pomlad zacveti v vsem svojem največjem sijaju; drevesa ozelenijo, cvetovi zacvetijo in naša srca se prebudijo.

Dovolite sebi in svojemu srcu, da zacveti. Odprite mu pot, da v svoje življenje prikličete ljubezen, veselje, zdravje in blaginjo.

Srečno vsem,

Vaša Astrohiša

Telefon 090 30 47

Tedenski_horoskop_april_2016_Astrohisa

Izkoristite vsak dan posebej in postavite si dolgoročne cilje, k katerim boste dnevno naredili prispevek, da boste lahko na koncu uspešno želi vaš uspeh.

Skratka, pred nami je dober teden, zato ga izkoristite maksimalno.

Srečno in uspešno vsem,

Vaša Astrohiša

Telefon 090 30 47


 

Horoskop april Oven
horoskop_oven

V tem tednu boste morali pokazati svoji dragi osebi ali pa svojemu poslovnemu partnerju, da je vaš cilj pravi, v nasprotnem primeru boste imeli veliko težavo. Potrudite se, da boste svojo vizijo predstavili na najboljši možni način za izbrano publiko, saj bo njihova reakcija odvisna od tega ali boste kasneje ta cilj lahko tudi uresničili ali ne. Včasih smo odvisni od mnenja drugih. Zato sodelujte.

 

Horoskop april Bik

horoskop_bikTa teden boste blesteli vendar na takšen neroden in hkrati posrečen način. Planeti vam bodo malce ponagajali, da ne boste našli primernega načina, kako skomunicirati določene zadeve določenim ljudem. Preden spregovorite, se ustavite in razmislite, kaj boste povedali in kdo vas bo dejansko slišal. Proti koncu tedna se bo izkazalo, da so neke odločitve, ki ste jih sprejeli v preteklosti, pravilne.

 

 

Prva_crka_imena_vedezevanje_numerologija_Astrohisa

Horoskop april Dvojčka

horoskop_dvojčkaSkrivnosti, ki ste jih zakopali v globino svoje duše, vas bodo sedaj začele razžirati. Za to neprijetno stanje in počutje, ste v celoti krivi sami. V preteklosti ste želeli ugajati večini in se podrediti standardom družbe in pričakovanjem oseb v vaši bližini, zdaj se pa pogostokrat zalotite, kako premlevate svoje pretekle odločitve in si želite, da bi bilo drugače. Zapomnite si, da živite zase in ne za druge. Zato ukrepajte, četudi bo kakšna škoda.

 

 

Horoskop april Rak
horoskop_rak

Četudi ste se znašli v odnosu, kjer se iskri od strasti in navdušenja, premislite ponovno. Pogovorite se o skupnih pričakovanjih, kajti ta se znajo močno razlikovati in tukaj bi lahko nastala nepremostljiva težava. Zato ohranite dostojanstvo in prijateljstvo ter si raje v svojih mislih vizualizirajte kaj bi bilo, če bi bilo. Videli boste, da ideja ni tako zelo odlična, zato raje iščite ljudi, ki imajo podobna ali enaka pričakovanja, kot vi sami.

 

Horoskop april Lev

horoskop_levNerazumevanje v komunikaciji bo ta teden bolj izrazito in zato ne bi bilo ravno modro, če se odločite, da boste preživeli nekaj časa s sorodniki, saj lahko pride do velikega prepira zaradi »izgubljenega s prevodom«, skušajte se zadržati in se zaposlite s čim drugim. V tem tednu, nikakor ne sklepajte nobenih dogovorov in ne podpisujte pogodb. Vse to bi lahko vodilo v katastrofo z dolgoročnimi posledicami. Počakajte, da mine in uživajte.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop april Devica

horoskop_devicaZ vam drago osebo boste v tem tednu raje v osami in se boste želeli poglabljati v duhovne sfere, skupaj bosta raziskovala duhovni svet in odkrivala še neraziskan potencial vajinih duš. To bo en lep, čustven in duhovno poglobljen teden. Skušajte si urediti urnik tako, da boste večji del dneva prosti, kajti takšna postavitev planetov, ki vam je tokrat naklonjena, se nekaj časa ne bo ponovila.

 

 

Horoskop april Tehtnica

horoskop_tehtnicaV tem tednu se vam bo končno nasmehnilo nekaj denarne sreče, vendar bo sreča zopet kratkotrajna. Za to nikar zopet ne krivite svojega partnerja ali osebe, s katero živite, kajti krivi ste popolnoma sami. Ko imate nekaj sredstev, jih enostavno ne znate pravilno locirati in uporabiti. Nagnjeni ste k hedonizmu in to vas je v preteklosti stalo marsikatere osebe in razmerja. Začnite živeti drugače, to lahko storite samo sami.

 

Horoskop april Škorpijon

horoskop_škorpijonV tem tednu ne sprejemajte večjih odločitev, zlasti ne partnerskih. Morda vam planeti niso najbolje naklonjeni, zato preprosto uživajte in se izogibajte težkim odločitvam in pogovorom. Spravite se pospravljati pretekle, nedorečene in nedokončane projekte in naredite nekaj prostora za nove zadeve v vašem življenju. Dobra novica pa je, da bosta po tem tednu s partnerjem motivirana za skupne odločitve, ki jih bosta varovala z vso močjo.

 

 

Horoskop april Strelec

horoskop_strelecTokrat boste mogli storiti dve reči, ki sta povezani z ljubeznijo in denarjem. Izogibajte se vsem romancam na delovnem mestu, ker vam ne bodo storile nič dobrega. Druga reč pa je, da se izogibajte pogovorom o zasebnem življenju na delovnem mestu, tudi to vam bo na dolgi rok škodilo. Kar se tiče pa financ, razmislite, kaj kupujete in če to dejansko potrebujete. Morda bi morali denar porabiti za nekaj, kar še niste nikoli niti pomislili.

 

Horoskop april Kozorog

horoskop_kozorogSrečanje s preteklo ljubeznijo vas ne bo pustilo ravnodušne, obstaja velika verjetnost, da vam bodo privrela stara čustva na dan in da se boste tako hitro zapletli, da sploh ne boste dojeli, kaj se je zgodilo, tudi intimno. Ok, do tu še gre, vendar se kasneje ustavite in premislite, zakaj sta se razšla in kaj so bile ovire, da nista zmogla ostati skupaj. Nato pa še, ali te ovire obstajajo še danes. Raje vstopajte z razumom, kot pa s srcem.

 

Horoskop april Vodnar

horoskop_vodnarZ domačimi boste želeli prenoviti dom, od stropa do tal. Vendar se ne boste strinjali glede notranje opreme in sloga. Morda bi bilo modro malce počakati in naj vsak napiše svoje ideje ter vizijo na plakat, potem se lahko vsedete in ob manjšem pikniku skupaj predebatirate, to zna biti zabavno in produktivno veliko bolj, kot pa še bi se kregali in vztrajali vsak pri svojem slogu. Zabavajte se malce in ne skrbite, na koncu se vse uredi.

 

Horoskop april Ribi

horoskop_ribiSkušajte se izogniti ultimatom, ki jih radi postavljate, kadar ste soočeni s konfliktno situacijo, ni vse črno in belo. Gotovo obstaja vmesna pot, ki zahteva najmanj žrtev in odrekanja. Res pa je, da življenje v skupnosti s seboj prinaša prilagajanje, vse ne more biti po vaše, ker to pomeni za nekoga, da se ga popolnoma nič ne upošteva. Razmislite, če je vredno vztrajati pri nesmiselnem ali je bolje ohraniti dobre odnose.

 

komentarji