SMS vedeževanje Astrohiše

SMS vedeževanje – hitro do odgovorov

SMS vedeževanje je poleg klasičnega telefonskega vedeževanja in vedeževanja v živo dobilo častitljivo tretje mesto med možnosti komunikacije s svetovalci. Namreč, vedno več ljudi se odloča za vedeževanje preko SMS platforme, saj tako hitro, ugodno in enostavno pridete do vseh odgovorov, ki vas zanimajo.

SMS_vedezevanje_Astrohisa_banner

Zavedamo se, da mnogi izmed vas nimate časa, da bi obiskali vedeževalko v živo, oziroma jo poklicali preko telefona, za to je več razlogov, ki pa so vaši osebni in iz tega razloga se raje odločate za komunikacijo preko sms-ov.

Vaše vprašanje lahko zastavite preprosto tako, da pošljete SMS v katerem vpišete prvo besedo RESNICA naslednje besede pa so že vaše vprašanje. Sistem namreč deluje tako, da v kolikor želite vzpostaviti komunikacijo z nami, je RESNICA tista ključna beseda, ki vas bo usmerila k našim svetovalcem.

Kako poslati SMS?

Spodnja fotografija prikazuje primer vprašanja.

Gospo Alenko zanima, ali bosta z bivšim ponovno skupaj. Ona je rojena 1.5.1985, njen partner pa 27.4.1976.

Vprašanje, ali bosta ponovno skupaj s partnerjem, je poslala preko ključne besede RESNICA na številko 3040. Odgovor je prejela v trenutku.

Sms_vedezevanje_telefon_Astrohisa_1

Z vami se lahko pogovorimo o vsem mogočem. Smo izkušeni vedeževalci in svetovalci z več kot 30 letnimi izkušnjami na področju osebnostnega svetovanja in vpogleda v vašo prihodnost.

Smo diskretni in 100% anonimni, zato vaša komunikacija z nami poteka v največji tajnosti. Zavedamo se, da je to za vas najbolj pomembno, saj nam samo tako lahko zaupate že toliko dolgih let.

Cena prejetega SMS-a je 2,49 eur.

komentarji