Tedenski horoskop Astrohiše

Tedenski horoskop Astrohiše

Svež tedenski horoskop Astrohiše. V tem tednu bodo igrala veliko vlogo vaša čustva ter vaš notranji mir. Samski se boste zamislili, kaj dejansko si želite v ljubezenskem življenju. Vezani, pa boste iskali svoj mir, bodisi skupaj s partnerjem, bodisi sami. Namreč, vsak človek, potrebuje tudi nekaj časa samo zase, zato bodo za vas idealni sprehodi v naravi in druženje s prijatelji, ki vas ne bo obremenjevalo,  pač pa bo v vas vlivalo nove energije za nove izzive, ki so pred vami.

Bodite sproščeni, iskreni in neobremenjeni, saj boste samo tako, lahko zares posvetili nekaj časa samemu sebi in svoji duši, ki vas tudi potrebuje. Naš notranji mir, je namreč pogojen z našim pogovorom s samim sabo. Na ta način, se dotaknemo sami sebe in se zavedamo svojih dejanj, želja, sreče, žalosti, ljubezni,… skratka vsega kar smo in kar nas obdaja.

Naj bo teden pred vami srečen, uspešen, zdrav, poln ljubezni in pozitivnih medsebojnih odnosov.

Tedenski_horoskop_april_2016_Astrohisa

Izkoristite vsak dan posebej in postavite si dolgoročne cilje, k katerim boste dnevno naredili prispevek, da boste lahko na koncu uspešno želi vaš uspeh.

Skratka, pred nami je dober teden, zato ga izkoristite maksimalno.

Srečno in uspešno vsem,

Vaša Astrohiša

Telefon 090 30 47


 

Horoskop april Oven
horoskop_oven

Vaša potreba po neodvisnosti bo tako močna, zlasti v tem tednu bo dosegla sam vrh. Če vas bo kdorkoli, tudi vaša draga oseba, skušal zadržati stacionirano, bo eskaliral strašen prepir. Morda bodo drugi to razumeli, da vam ni do njih, da se vaša čustva ohlajajo. To seveda ne bo res in dobro bi bilo, da jim pojasnite, da sploh ne gre za to, pač pa da je vaša potreba po svobodi trenutno na prvem mestu in da boste normalno funkcionirali naprej, jo morate udejaniti.

 

Horoskop april Bik

horoskop_bikZgodilo se bo v tem tednu tako, da boste popolnoma prevzeti z ljubeznijo, z emocijami, ki jih niste morda še nikdar čutili ali pa je bilo že tako dolgo nazaj…Ker ste začeli spoštovati širši spekter čustev, se vam je odprla pot k Veneri, od katere prejemate vsa močna čustva. Pomembno je le, da vsa čustva, ki jih občutite, ker vas bodo malce iztirila, dobro izrazite. Pogovarjajte se s svojimi domačimi ali dragimi osebami o tem, povejte jim, kaj čutite.

 

 

Prva_crka_imena_vedezevanje_numerologija_Astrohisa

Horoskop april Dvojčka

horoskop_dvojčkaNajbolj močno notranjo srečo boste občutili v začetku tega tedna. V zakulisju skupne aspiracije, bosta našla način, kako skomunicirati in povezati želje, da bodo usmerjene k skupnemu in trdnemu cilju. Zapomnite si le, da ne boste prehitevali dogodkov ali forsirali z ultimati, kajti ti vas ne bodo pripeljali nikamor, celo nasprotno, lahko vse podrete, kar ste se trudili zgraditi. Dajte času čas in stvari se bodo odvijale tako, kot vam je naklonjeno.

 

 

Horoskop april Rak
horoskop_rak

Vezani se boste malce obrnili navznoter vase in morda občutili, da od ljubljene osebe ne dobite dovolj podpore, kot bi si je želeli. Vendar se zavedajte, da tudi vaše želje niso vselej enake, nek teden potrebujete več pozornosti, nek teden pa občutno manj. Vaš partner ne more vedeti, kdaj potrebujete več nežnosti, pozornosti ali posluha, zato mu skušajte to tudi na prijeten način skomunicirati.

 

Horoskop april Lev

horoskop_levZ neko osebo se boste povezali na duhovni ravni bolj globoko kot ste si kadarkoli zamišljali, zaradi tega lahko do temeljev pretresete svoje življenje in ljudi, ki jih imate v svojem življenju. Zavedajte se, da je vse minljivo in da je življenje prekratko, da bi ga zapravljali z ljudmi, ki vam ne ustrezajo. Pomembno je, da navežete duhovni stik z enakimi dušami, kot je vaša. To je smisel življenja.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop april Devica

horoskop_devicaČeprav letijo iskre ljubezni vsepovsod, to še ne pomeni, da ne boste naleteli na kakšne težave. Morda boste imeli zadržke, da bi vas draga oseba videla v pravi luči, ni razloga za takšno mišljenje, zato razmislite. Razlog se najbrž skriva globje v vas samih, namreč niste preveč zaupljiva oseba, tudi zaradi prejšnjih izkušenj, vendar se zavedajte, da je vsaka priložnost nova in da se ne gre zanašati na prejšnje izkušnje.

 

 

Horoskop april Tehtnica

horoskop_tehtnicaSkušajte vzeti čimveč od energije, ki jo boste prejeli iz Univerzuma v tem tednu, kajti kasneje se zna ta energija razpršiti vsepovsod in morda ne boste več pri volji narediti določenih stvari, ki bi jih lahko naredili v tem tednu. Ne zamudite te priložnosti, saj v zelo kratkem času lahko dosežete veliko več kot na dolgi rok, s precej manj energije in entuzijazma. Morda doživite tudi negativno presenečenje, vendar naj vas to ne odvrne od vaših načrtov.

 

Horoskop april Škorpijon

horoskop_škorpijonV tem tednu boste nabiti z energijo še bolj močno, kot ste bili kadarkoli prej. Zato pazite, ker vaš strup lahko hudo poškoduje dušo drugega. Četudi se boste počutili ranljive, ni potrebe, da zaradi tega izvlečete svoje strupeno želo in ranite drugega. Močnejši ste od večine, zato pazite, kakšno opustošenje lahko pustite za seboj. Če ste ranljivi, napad ni najboljša obramba. Raje se poglobite vase in raziščite vzrok ranljivosti ter ga odpravite.

 

SMS_vedezevanje_Astrohisa_banner

 

Horoskop april Strelec

horoskop_strelecČeprav boste trdno prepričani, da imate vse pod nadzorom in da se vse odvija tako, kot ste planirali, boste sredi tedna doživeli hladen tuš. Ugotovili boste, da so vam tisti, ki vam ponavadi kimajo in se strinjajo z vami, zagodli po svoje. Skušajte najti vzroke, zakaj je prišlo do tega in kaj boste naredili, da se več ne ponovi. Realizirajte dejstvo, da imajo ljudje svobodno voljo in da se sami odločajo.

 

 

Horoskop april Kozorog

horoskop_kozorogOdločeni boste, da se boste preselili z nekom v skupen dom ali pa da boste v svoj dom sprejeli neko osebo. To boste storili sedaj ali pa v kratkem času od sedaj, če bo vam draga oseba želela ali pa ne. To je vaša močna želja, ki jo boste realizirali sami ali pa v dvoje. Razmislite, če se vam draga oseba ne želi pridružiti v življenju, je čas, da poiščete tisto osebo, ki si bo tega želela. Naredite tako, kot si želite.

 

 

Horoskop april Vodnar

horoskop_vodnarKo boste potrebovali vodstvo, se nikar ne ozrite vase, ker tokrat nasveta ne boste našli v sebi. Nasprotno, dal vam ga bo nekdo drug, nekdo, ki je vaš tesni prijatelj in tokrat ga morate resnično upoštevati, ker bo razumen in edini pravi nasvet. Tako storite, kot vam bo svetovano, četudi ne boste najbolje razumeli oz. videli cilja, ki ga boste z uresničitvijo tega nasveta zadeli.

 

Horoskop april Ribi

horoskop_ribiNajprej boste dobili ogromno podporo vam drage osebe pri doseganju določenega vašega osebnega cilja, vse lepo in prav. Zalomilo se bo, ko se vam bo utrnila ideja, da vam draga oseba tega ne počne zaradi vas, temveč zaradi lastnih ciljev, saj bi z vašim napredovanjem nekaj pridobila. Odvisno je od vas, kako boste na to reagirali, lahko boste hvaležni, lahko pa boste čutili zamero. Razčistite v vsakem primeru.

 

komentarji