Vedeževanje in numerologija – prva črka vašega imena

Kakšen pomen nosi prva črka vašega osebnega imena?

Numerologija in vedeževanje v sebi skrivata mnogotere možnosti iz katerih lahko izhajamo, da o določenem človeku povemo kaj več. Tako se recimo v našem rojstnem datumu skriva število življenjske poti, ki o človeku razkriva njegove osebnostne lastnosti, kot tudi potenciale, ki jih skriva v sebi.

Prva_crka_imena_vedezevanje_numerologija_Astrohisa

V numerologiji prva črka rojstnega imena posameznika, predstavlja prvi element njegovega značaja, na katerega se opirajo vsi ostali aspekti njegove osebnosti. Zato si lahko poiščete numerološko razlago prve črke vašega osebnega imena ali vam drage osebe, ter razlago delite še s svojimi prijatelji.

A – nosilec ima intenzivnejšo voljo, zaradi katere se težje prilagaja drugim. V sebi skriva edinstvenost, s katero počasneje prodira v svoji okolici, saj ga posamezniki ne razumejo zadovoljivo. Sicer pa je nosilec sposoben napredovati, s svojo odločnostjo in zna biti tudi nepopustljiv. Odlično se lahko znajde tudi v nepričakovanih situacijah.

B – nosilec ima veliko idej, načrtov, vizij, a zna biti zadržan, kar mu lahko tudi prinaša izgube. Je družaben, sočuten in zna biti zelo očarljiv. Ima naravo polno domišljije, vendar se zna osredotočiti na tisto, kar mu je res pomembno. Hitreje bo dosegal določene uspehe v timu in počasneje kot posameznik.

C – nosilec ima iskreno in dobro komunikativnost, a včasih s svojo direktnostjo lahko tudi koga užali. Je dinamičen in vztrajen ter zna obvladovati tudi zahtevnejše situacije. V sebi skriva optimistično naravo in strmi k uravnoteženim čustvenim odnosom. Njegova intuicija je dobra, če jo zna upoštevati.

Č – nosilec ima bolj čustveno naravo ter je zagovornik iskrenih medsebojnih odnosov. Je kreativen, praktičen in se rad druži ter izmenjava izkušnje. Nepredvidene situacije ga lahko zmedejo in zato upočasnijo njegov odziv nanje. V njegovem značaju je, da pričakuje zaslužene pohvale od drugih.

D – nosilec ima odprto naravo, strmi k poštenim odnosom, zato ga kakršnakoli neiskrenost zelo ujezi in razžalosti. Je metodičen, zanesljiv a zna biti tudi svojeglav, navkljub samokontroli, ki jo tudi obvladuje. Zanimajo ga tudi drugačna, manj raziskana in alternativna področja ter kraji.

E – nosilec ima impulzivnejšo naravo, zato lahko včasih pretirava in se v trenutku odloči za neko spremembo. Je zelo aktiven, tako mentalno, kot fizično in zato ga privlači vedno nekaj novega. V komunikaciji in v odnosih, se prilagaja le toliko, kot mu ustreza, saj želi nadzorovati situacijo, v kateri se nahaja.

F – nosilec ima inovativni način razmišljanja, veliko želja, slednje pa pogosto ne uresniči. Je zanesljiv, družinski in strmi k urejenim odnosom nasploh. V komunikaciji zna biti neutrudljiv saj je tudi rad v družbi. Zna biti odgovoren in to pričakuje tudi od bližnjih in drugih ljudi, ne mara zahrbtnosti.

G – nosilec ima zadržano naravo, zato lahko navzven deluje skrivnostno ali zaprto. Sicer tudi težje zaupa in si je njegovo zaupanje potrebno pridobiti z iskrenostjo. Njegovo razmišljanje združuje inteligenca ter modrost in zna vsako zaupanje obdržati zase. Lahko ga zanimajo tudi komplementarna področja.

H – nosilec ima močnejšo osebnost, s katero lahko dosega želene cilje in tudi navzven deluje bolj karizmatično. V njemu se prepletata umetnost in filozofija, išče tudi duhovna znanja. Čeprav deluje, kot da se dobro počuti v družbi, si jo bo vseeno skrbno izbral, saj ne zaupa nikomur prehitro.

I –  nosilec ima bolje razvit šesti čut, je bolj senzibilen in čuten nasploh. Zato ga lahko vsaka najmanjša laž ali neiskrenost vrže iz tira. V slednjem primeru zna biti ciničen in aroganten ter nepopustljiv. Sicer pa ima poudarjen čut za humanost in dobrosrčnost ter resnico v vseh pogledih.

J – nosilec ima voljo in smisel za dobro gradnjo karierne in materialne poti. Je organiziran, učinkovit, natančen in njegova zunanja podoba ne kaže o čem razmišlja in kaj si želi. Ne mara pesimizma in žaljivk, zato eno in drugo težje sprejema ter še težje pozablja. Želi imeti urejene in pristne odnose.

K – nosilec ima radoveden značaj, zato ga zanima mnogo področji ter rad preizkuša različne novosti. Je odprtega duha, prijateljski, zanimiv, preprost in se zna prilagoditi skoraj vsaki situaciji. Zato lahko včasih strmi tudi za pustolovskimi podvigi, v katerih lahko raziskuje za svojo dušo.

L – nosilec ima dar humanosti in nasploh pomoči drugim, za kar ne pričakuje nikakršnih povračil ali zahval. Zato mora biti previdnejši, da ne pride do izkoriščanja njegove dobrote, s strani posameznikov. Je nadarjen, ima dobre ideje, zato lahko pripomore k boljši ekonomski situaciji v domu in v poslu.

M – nosilec ima značaj, ki ga vodi k idealizmu, k višjim ciljem in zato nerad popušča na poti do ciljev. Je logičen, zanesljiv, pravičen in učinkovit, vse dokler se ne čuti izigranega ali prevaranega. V njegovi naravi je skrb za red in urejenost v vseh pogledih, kar pričakuje tudi od bližnjih in sodelavcev.

N – nosilec ima naravno karizmo s katero lahko deluje na vseh področjih, kot zanimiva in prijetna oseba. Je dobrosrčen, preprost, aktiven in njegova življenjska volja se stalno obnavlja. Njegov značaj strmi k urejenemu osebnemu, poslovnemu in družabnemu življenju.

O – nosilec ima bolj radoveden značaj, s katerim lahko marsikaj doseže, je komunikativen in zna biti tudi šaljivec. Zna biti tudi trmast, kadar ne dosega zadovoljivih osebnih ciljev in takrat se zna umakniti v svoj svet. Njegova čutna narava je bolj občutljiva, zato ga včasih posamezniki ne razumejo najbolje.

P – nosilec težje izraža svoje misli in čustva, saj je njegova narava bolj zadržana in za slednjo je značilna previdnost. Zato deluje bolj iz ozadja in skrbi za samoohranitev ter se težko prepušča naključjem. Je organiziran, natančen, vztrajen in kot tak, lahko vodi sebe in druge do zahtevnejših ciljev.

R – nosilec ima dobro razvito samoobjektivnost, zato se iz vsake slabe izkušnje nauči, nekaj novega, kar mu pomaga dosegati boljše rezultate v prihodnosti. Je umirjen, potrpežljiv, čustven, vse dokler ne ugotovi, da je njegov trud zaman in takrat se popolnoma umakne od situacije ali ljudi.

S – nosilec ima značaj dobrodušnega in delovnega človeka, s katerim ni nikoli dolgčas. Je romantičen, sproščen, humurističen in zanesljiv, če vam zaupa in vas sprejme. Zna biti tudi zelo študiozen, če ga le prej ne potegnejo premočna čustva. Pogosto kasneje dosega svoje cilje, vendar so slednji trdnejši.

Š – nosilec ima močnejše ambicije, zato je težje kompromisen in se večkrat zapre pred zunanjim svetom. Včasih preveč razmišlja o določeni situaciji, ob tem pa spregleda druge, nove možnosti ali rešitve. Kadar se zaljubi, ljubi s celim srcem in želi, da ga draga oseba enakovredno podpira.

T – nosilec ima veliko želja, a le posamezne lahko pripelje do cilja, za katere se mora res potruditi. Je emocionalen, preprost, dobrega srca in ga zanima veliko področji. Rad je v družbi, saj zna biti komunikativen in sproščen v vsaki družbi. V njegovem značaju je želja po urejenih čustvenih odnosih.

U – nosilec ima bolj zaprt značaj, zato lahko na okolico deluje skrivnostno, saj potrebuje veliko časa, da nekomu ali nečemu zaupa. Zna dobro ločevati med dobrimi in slabi stvarmi, ter med iskrenimi in neiskrenimi ljudmi. Ko se počuti mentalno preobremenjeno, se zna pomakniti v svoj domišljijski svet.

V – nosilec ima močnejši potencial za urejenim družinskim življenjem. Je prijazen, omikan, odkrit, ljubeč in ravno prav ambiciozen, da z nekaj truda doseže želeni karierni cilj. Ljudi, ki jih ima rad, zna tudi duhovno voditi in jim na tak način prikrajša marsikatero neprijazno ali slabo izkušnjo.

Z – nosilec ima posluh za dobro komunikacijo in zna biti tako neposreden kot posreden do okolice. Je strasten, dinamičen, simpatičen in ima rad aktivnejše življenje. V njegovem značaju se skriva tudi pustolovski duh, zato rad odkriva nove poti, na katerih srečuje nove obraze.

Ž – nosilec ima naravo, kot kameleon, zato se lahko prilagaja vsaki situaciji in tudi osebam z zahtevnejšim karakterjem. Svojo okolico bogati z dobro voljo in z optimističnim gledanjem na zahtevnejše življenjske situacije ali preizkušnje. Ne išče idealnega življenja, brez slednjega zna dobro preživeti.

Imena si nismo izbrali sami, vendar znamo živeti z njim.
Vaša numerologinja Anka

Telefon 090 30 47

komentarji