Tedenski horoskop april

Tedenski horoskop Astrohiše

April je že dodobra zakorakal v svoj mesec in tako ste se začeli spomladansko prebujati tudi vi. A ste kaj veseli, ko vas zjutraj prebudijo ptički s svojim petjem. Mene namreč zelo razveselijo, saj mi naznanjajo, da je pred nami zopet nov dan, poln priložnosti in izzivov.

Tedenski_horoskop_april_2016_Astrohisa

Izkoristite vsak dan posebej in postavite si dolgoročne cilje, k katerim boste dnevno naredili prispevek, da boste lahko na koncu uspešno želi vaš uspeh.

Skratka, pred nami je dober teden, zato ga izkoristite maksimalno.

Srečno in uspešno vsem,

Vaša Astrohiša

Telefon 090 30 47


 

Horoskop april Oven
horoskop_oven

V začetku tedna boste imeli poseben elan in karizmo, zato se lotite vsega pomembnega do srede, kajti po tem, vas bo nenadoma nekaj sesulo in izgubili boste vso moč. Proti koncu tedna je bolje, da počivate in se usmerite vase. Naredite nekaj samo zase in dovolite telesu, da se regenerira. Spoštujte čas, ki vam ga namenja univerzum, nikdar ne silite proti moči narave, ker lahko zbolite.

 

Horoskop april Bik

horoskop_bikNa začetku tedna boste doživeli presenečenje na intimnem področju. Ali bo to pozitivno ali negativno presenečenje, bo odvisno od vas samih in od tega, kako se boste odzvali na situacijo. Morda boste dragi osebi dovolili, da vstopi v del vaše osebnosti, ki je bila doslej vsakomur zaprta. V kolikor boste negativno reagirali na presenečenje, se boste samo še zaprli. Razmislite, preden reagirate.

 

 

Prva_crka_imena_vedezevanje_numerologija_Astrohisa

Horoskop april Dvojčka

horoskop_dvojčkaTa teden se potrudite, da boste z domačimi dogovorili vse, kar je dolgo časa viselo v zraku. Ne boste mogli več odlašati, kajti tisti, ki so vam najbližje, so najbolj pomembni, to sicer veste, vendar morate v tem tednu še izdatno osrediščiti. Če tokrat ne boste izpeljali vsega do konca, ne boste nikdar izpeljali. Zapomnite si, da je to zelo pomembno za vas in za vašo družino.

 

 

Horoskop april Rak
horoskop_rak

V začetku tedna boste razpoloženi za ljubezen, izkoristite to priložnost, da se predate in pokažete, kako se v resnici počutite. Proti koncu tedna boste bolj profesionalno usmerjeni, zato se le predajte svojim dragim osebam, ker boste morali ob koncu tedna poskrbeti za posel in ne boste prav nič romantični ali nežni. Ko bodo posli opravljeni, se še vedno ne bo vrnila romantika, pač pa nekaj drugega. Korak naprej v vašem razmerju.

 

Horoskop april Lev

horoskop_levPolni upanja boste in pričakovanj, zlasti na začetku tedna, ko boste romantično razpoloženi in pripravljeni sprejemati ter dajati ljubezen. Mikalo vas bo, da začnete novo intimno razmerje, morda bi se morali kar prepustiti, brez kakšnega dlakocepstva ali dvomov. Enkrat živite, privoščite si tisto, kar si lahko in uživajte. Življenje je vredno, če je polno lepih spominov, vse ostalo ne šteje.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop april Devica

horoskop_devicaŽelite si romantične noči in jutra z zajtrkom. Zakaj pa ne. Vzemite si čas zase in za svoje potrebe, uresničite vse tisto, o čemer po navadi samo sanjarite. Nihče vas ne zadržuje, niti vam ničesar ne prepoveduje. Planeti vam bodo naklonjeni, zlasti Venera, ki vas bo spodbujala na romantičnem in intimnem področju. Delo vas bo vselej počakalo in tudi nihče ga ne bo opravil namesto vas.

 

 

Horoskop april Tehtnica

horoskop_tehtnicaPotrudite se, da boste zlasti v torek romantično razpoloženi. To bo namreč vaša zadnja priložnost za dobro partnerstvo, ki temelji na prijateljskem odnosu. Sami veste, da ste sami krivi za marsikaj slabega v vašem življenju, pa spet vam planeti naklonjajo še eno od neštetih »zadnjih« možnosti, ki ste jih po vsej verjetnosti že poprej mnogokrat zavozili. Razmislite, kaj je tisto, ki vas tako vleče v temo in drži v negativnih emocijah.

 

Horoskop april Škorpijon

Denar in delo bosta v tem tednuhoroskop_škorpijon v ospredju. In tudi prav je tako, saj se boste končno lahko počasi začeli reševati iz neke finančne situacije, v katero ste po lastni neumnosti tudi padli. Naredite si načrt in se ga strogo držite, vse se da popraviti, zlasti, če je volja in motivacija. Osredotočite se na tisto, kar v tem trenutku najbolj potrebujete. Za ljubezen boste imeli še dovolj časa, ko boste poravnali svoje račune.

 

 

Horoskop april Strelec

horoskop_strelecŽivljenje se bo v tem tednu prevesilo iz seksi zabave v dolgočasje. V začetku tedna vas bo sicer še držala evforija ljubezni in poželenja, proti sredini in konec tedna pa bo vsa magija izpuhtela. Nič ne de, življenje je gibanje in ciklusi se menjavajo, zato se ne obremenjujte in se posvetite tistim projektom, za katere čutite, da jih morate tudi dokončati, pa se nikdar ne najdete v pravem elementu.

 

 

Horoskop april Kozorog

horoskop_kozorogDomača zadeva, ki se je v prejšnjih mesecih zaostrila, bo dobila v tem tednu epilog in sicer takšnega, kakršnega ste si želeli in tudi navijali zanj. To bo dobro za vas, zlasti zaradi tega, ker menite, da imate prav in še res je. Vaš argument je bil vedno najbolj razumski in najbolj utemeljen tudi v praksi. Držite se ga in sčasoma bodo tudi drugi člani vaše družine začeli gledati v vašo smer. Potem bo vse dobro.

 

 

Horoskop april Vodnar

horoskop_vodnarSamskim se bo v tem tednu odprla pot do nove ljubezni, zato se ne pozabite družiti in se udeležiti čim več družabnih dogodkov. Morda pa boste uzrli svojemu prijatelju v oči in boste ugotovili, da imate pravo osebo ves čas na razpolago, samo videli niste tega. Proti koncu tedna se zna pojaviti dvom bodisi je pametno iz prijateljstva narediti razmerje ali je bolj modro morda ohraniti prijateljstvo. Razmislite, kaj si v resnici želite, ne glede na mnenja.

 

Horoskop april Ribi

horoskop_ribiVezani se osredotočite na komunikacijo, ki bo ključ do uspeha. Vse se lahko dogovorita in uskladita, če boste le našli prave besede ob pravem času in ubrali pravi pristop. Dva lahko razmišljata o istem cilju, pa ga enostavno ne znata ubesediti. Zato bodite previdni pri izbiri besed, da ne bi po neumnosti zašli s prave poti. Tudi prisluhnite in skušajte povezati niti v eno koherentno celoto.

 

komentarji