Prvi januarski horoskop Astrohiše 2017

Prvi januarski horoskop Astrohiše v novem letu 2017

horoskop_januar_2017_astrohisa

 

Novo leto, nove možnosti, nove priložnosti, novi uspehi in nove ljubezni.

Vse to je titso, kar se nas bo letos dotaknilo. nahajamo se namreč na začetku numerološkega cikla; in sicer, letošnje leto, predstavlja število 1 (2017 = 2+0+1+7 = 10 = 1 + 0 = 1), kot vemo, število 1 v numerologiji predstavlja začetek vsega, zato je letošnje leto več kot odlično, za vse nove začetke, ki jih želite v svojem življenju.

Vzemite si nekaj časa in sami pri sebi naredite lastno analizo vsega tega, kar vam v življenju manjka in vsega tega, česar ne potrebujete več. Če vam je lažje, si lahko vse to napišete tudi na list papirja, da boste lahko lažje opravili lastno inventuro vašega življenja.

Zakorakajte v leto 2017, polni elana, zaupanja sami vase, srčnosti, ljubezni in pričakovanj ter naj nas vse spremlja zdravje.

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Obiščite nas: vedeževanje

Preberite si še, kaj dejansko pomeni število 1 v numerologiji – Število življenjske poti 1

Horoskop januar Oven
horoskop_oven

Od zdaj pa skoraj cela dva meseca boste z vam drago osebo enotnega mnenja, povzdigovala bosta drug drugega, se poslušala in podpirala. Prav tako si bosta želela veliko privatnosti, zato se ne obremenjujta, če pač ne bosta želela v družbo. Včasih je potrebna tudi daljša zasebnost, zlasti če si to želita oba. Ta čas vzemita kot darilo vama in ga izkoristita v vsej možni meri. To vaju bo izdatno povezalo in močno okrepilo vajino razmerje.

Horoskop januar Bik

horoskop_bikZ vam drago osebo boste želeli preživeti čim več časa z vajinimi skupnimi prijatelji. To bo tudi idealna priložnost, da se udeležite nekaj dogodkov, kjer bodo povabljeni pari. Prav tako boste spoznali, da vas vaš partner podpira pri prizadevanju in doseganju vaših ciljev. To je pa tisto, kar največ šteje. Če vas bi partner oviral ali vam celo nasprotoval, potem bi morali resno razmišljati o samostojni poti.

vedezevanje_zakup_minut_poceni_klici_astrohisa

Horoskop januar Dvojčka

horoskop_dvojčka

Ta teden bo idealen, da s svojim partnerjem predebatirate vaše poklicne poti in vajino skupno finančno pot. Sredi tedna bo prišla priložnost, ko boste lahko implementirali nekatere spremembe, o katerih ste se dogovorili že davno tega, a nikakor ni prišlo do njihovih uresničitev. Sedaj imate to izredno priložnost in je ne smete zamuditi. Na partnerja se lahko zanesete bolj, kot ste pričakovali.

Horoskop januar Rak
horoskop_rak

Načrti za potovanja ali nove življenjske poti oz. odločitve bodo prišli na plano. Morda se bosta odločila, da gresta skupaj na neko lokacijo oz. mesto, kjer sta že enkrat v preteklosti bila in tam zelo uživala. Nova priložnost se bo pokazala, da ponovno ocenite svoj duhovni napredek in kako ta vpliva na vaše razmerje. Morda morate tudi ponovno oceniti vaš sistem vrednot in prepričanj. Vaš partner vas bo pri tem podpiral.

Horoskop januar Lev

horoskop_lev

Skupni finančni cilji med vami in vašim partnerjem bodo te dni na ponovnem ocenjevanju, ocena in novi načrti bodo realni in pozitivni za prihodnost. To vama bo dalo novega zagona za vstop v novo leto. Če vama uspe izpeljati večino načrtov tudi v novem letu, tako kot v prejšnjem, bosta zelo zadovoljna. Prav tako bosta pregledala nekatera zavarovanja in se odločila za neke nove poti. Obema ob koristilo.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop januar Devica

horoskop_devica

Ljubezen in razmerje bosta najsrečnejša elementa vašega življenja. Kot rezultat tega boste uživali harmonično in ljubeče življenje. Podpora in harmonija bosta na vrhuncu, tega ne smete pozabiti in tudi po tem obdobju se vedno spomnite, kako je bilo in ga vedno skušajte pričarati nazaj. Včasih se zgodi spontano, včasih se pa morate potruditi, vendar vsaj veste kako.

Horoskop januar Tehtnica

horoskop_tehtnica

Tudi samski boste dobili ponovno priložnost za ljubezen, kolikokrat ste jo že pokvarili, potrudite se, da tudi tokrat ne bo tako. Če želite ljubiti in biti ljubljeni, se boste morali bolj potruditi. Morda bi si privoščili kakšen duhovni tečaj ali seanso, da bi dobili notranji vpogled in bi na ta način lahko razrešili vzorce, ki vas stalno pahnejo v nesrečo. Razmislite o tem. Enako velja tudi za vezane.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop januar Škorpijon

horoskop_škorpijon

Ljubezen je v zraku. V tem tednu lahko pričakujete najbolj veličastno priložnost za resnično romanco. Za samske je to gotovo priložnost, ki je ne smete zamuditi. To bo oseba, s katero boste imeli resnično duhovno povezavo in to bo oseba, ki vam jo bo poslal sam Univerzum. Lahko računate na veliko smeha. Tudi samski boste na novo uvideli osebo, ki jo imate že dolgo ob sebi.

Horoskop januar Strelec

horoskop_strelecČe razmišljate o novem življenjskem koraku, kot je recimo skupna selitev, poroka, naraščaj, menjava službe ali podobno, je to najbolj idealen čas, da to storite. Ne bo vam žal in tudi kmalu po novem letu se bo že izkazalo, da ste se odločili pravilno. Vam draga oseba vas bo vsekakor pri tej odločitvi močno podpirala in vam stala ob strani, tega nikar ne pozabite skozi čas, ker boste na vrsti, da vrnete podobno uslugo.

Horoskop januar Kozorog

horoskop_kozorog

V tem tednu se bo za vas nekaj spremenilo na komunikacijskem področju, bodisi boste začeli drugače komunicirati bodisi boste dosegli neko višjo stopnjo zavedanja, ki vam bo omogočala boljše razumevanje z vsemi, ki vas obkrožajo. Zaradi tega boste uresničili neke ideje, ki jih do sedaj niste uspeli skomunicirati. Ljudje vas bodo enostavno bolj razumeli in se strinjali z vami. Uporabite to prednost za pozitivne spremembe.

 

Horoskop januar Vodnar

horoskop_vodnar

V začetku drugega tedna boste bolj prilagojeni za pogovore o financah, tudi tisti, ki ste na začetku vaših razmerij, se boste lotili skupnih financ, v teh težkih časih je pomembno, da si ne želite nepotrebnih stvari in da s svojim partnerjem živite v sožitju in si delite ter pametno porabite vsako sredstvo, ki ga imate na voljo. Ne skrbite, vsi pogovori bodo stekli gladko in na koncu boste dosegli konsenz.

Horoskop januar Ribi

horoskop_ribi

Tisti, ki ste žal sredi ločitve ali težkega partnerskega obdobja, se razveselite. Retrogradni Merkur vam bo prinesel hitre in lahko sprejemljive odločitve. Če jim boste sledili, se bodo težave rešile po hitrem postopku in tudi tako, da boste na koncu srečni in zadovoljni. Samski bi se morali v teh dneh malce bolj ukvarjati sami s seboj in pogledati v svojo notranjost duše. Tam boste našli nekatere odgovore, ki jih iščete.


komentarji